Κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων: Από τη μητέρα που «τους ξεσκέπασε» μέχρι την 15χρονη που «έπεσε στα δίχτυα τους» – «Στη μέση είναι πάρα πολλά κορίτσια»

Ένα από τα θύματα, ένα 15χρονο κορίτσι, φίλη της 17χρονης, που κατάφερε να ξεφύγει από τη φρίκη, μίλησε στις Αλήθειες με τη Ζήνα και την Εύη Γιαρκιά

Ο ιστός της αράχνης ξηλώνεται από τις αρχές στο νέο κύκλωμα σοκ μαστροπείας ανηλίκων.

Η φρίκη γιγαντώνεται παράλληλα με την αστυνομική επιχείρηση μαμούθ που σήμερα είχε ακόμα 2 συλλήψεις στις 3 που ήδη έχουν γίνει για το κύκλωμα μαστροπείας με ανήλικα κορίτσια.

Αστυνομικές πηγές για την επιχείρησή τους που απλώθηκε σε όλα την Αττική αναφέρουν:

«Συνελήφθησαν στις περιοχές του Κολωνού, Εκάλης και Κορυδαλλού για μαστροπεία τελεσθείσα σε βάρος προσώπου νεότερου των δεκαπέντε ετών, κατ’ εξακολούθηση και πορνογραφία με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων, και για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, τελεσθείσας σε βάρος προσώπου νεοτέρου των δεκαπέντε ετών».

Τα κοριτσάκια τα ψάρευαν στα μπαρ η γυναίκα φέρεται να διευκόλυνε στην εύρεση των πελατών ο δεύτερος συλληφθείς τις φωτογράφισε με τα εσώρουχά τους αναρτώντας τις φωτογραφίες στο διαδίκτυό ενώ ο τρίτος στο σπίτι του στον Κορυδαλλό συνευρέθηκε με τις ανήλικες για 100 ευρώ.

Συγγενείς από την άλλη θα πουν πως δεν πιστεύουν πως ο άνθρωπος τους μπορεί να έχει κάνει κάτι τέτοιο:

«Έχει δύο παιδιά, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα. Είναι ο καλύτερος πατέρας, ο καλύτερος οικογενειάρχης. Δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ και όλη την νύχτα, δηλαδή δεν είναι άνθρωπος της ατιμίας. Ότι δεν έχει καμία σχέση με τέτοια πράγματα, βάζω και τα δυο μου, χέρια, πόδια στην φωτιά, είμαι σίγουρος, βέβαιος. Ούτε μία στο τρισεκατομμύριο».

Μια μητέρα άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι

Το κουβάρι της αδιανόητης υπόθεσης ξεκίνησε μετά την καταγγελία μιας μητέρας μιας από τις κοπέλες που η ιστορία της θυμίζει το δράμα της μικρούλας 12χρόνης του Κολωνού.

«Μιλάτε πράγματα που δεν ισχύουν. Είμαι έτοιμη να ενημερώσω την πρεσβεία μου, γιατί δεν πάτε καλά. Τι λέτε βρε παιδιά; Τι λέτε; Η κόρη μου δεν ξέρει αυτή την γυναίκα. Από αυτή την στιγμή που η μάνα της μου λέει μου πήρε την κάρτα και μου μπαίνουν λεφτά στον λογαριασμό μια χαρά τα ήξερε. Δεν κάνανε παρέα πήγε η δικιά μου και είπα στην κόρη μου δεν είναι καλό παιδί, θα κόψεις μαζί της, συζητήσαμε. Εγώ πάντως είπα στην μάνα της: «μάζεψε την κόρη την β…. γιατί από εμένα δεν θα γλιτώσει, θα κάνω τα πάντα». Μόλις έμαθα τα πάντα από την κόρη μου σηκώθηκα και πήγα στην ΓΑΔΑ απευθείας. Ότι μου είπε το παιδί μου. Εγώ ξέρω για άλλα κορίτσια από άλλο κύκλωμα, βασικά είναι το ίδιο κύκλωμα που έχουμε κάνει 7 οικογένειες».

Η μητέρα που ξεσκέπασε το κύκλωμα μαστροπείας μιλάει αποκλειστικά στο MEGA

Η μητέρα της έφηβης, η οποία μπλέχτηκε από τα 14της χρόνια στον ιστό της αδίστακτης συμμορίας, που ωθούσε στην πορνεία ανήλικα κορίτσια, μίλησε στο MEGA περιγράφοντας τη δομή του κυκλώματος.

«Στη μέση είναι πάρα πολλά κορίτσια, εγώ προσωπικά ξέρω επτά. Είναι όλα ανήλικα. Το βουνό ξεκινάει από την Μ… . Η Λ… που μπήκε μέσα έχει πάρει στο λαιμό την Δ… , τη 17χρονη. Και η Δ… πήρε στο λαιμό της τη δικιά μου κόρη, 15 χρόνων. Γνωρίστηκαν, κάνανε παρέα. Εμένα αυτό το κορίτσι δε μου άρεσε ποτέ. Της είχα απαγορεύσει να κάνει παρέα, αλλά δε την άφησε στην ησυχία της».

H 15χρονη που εξωθήθηκε στην πορνεία μιλά αποκλειστικά στο STAR

Ένα από τα θύματα, ένα 15χρονο κορίτσι, φίλη της 17χρονης, που κατάφερε να ξεφύγει από τη φρίκη, μίλησε στις Αλήθειες με τη Ζήνα και την Εύη Γιαρκιά και περιέγραψε όλα όσα είδε:

«Τους ανθρώπους αυτούς δεν τους ήξερα, τους έμαθα από τη 17χρονη, την οποία ήξερα από την ηλικία των 14, όταν δεν έκανε αυτή τη δουλειά. Μετά την παρέσυρε η … και άρχισε να εκδίδεται. Από τα 100 ευρώ της έδινε τα 50, πάντα της έδινε κάποιο ποσό. Τη συμπαθούσε την …, την έβλεπε σαν μεγαλύτερη αδελφή», δήλωσε αρχικά και στη συνέχεια περιέγραψε πώς την παρέσυρε:

Την προσέγγισε με τα νυχτερινά μαγαζιά, για να βγαίνουν και να πηγαίνουν βόλτες μαζί. Της έδειξε μια άλλη ζωή.

«Μας είχε πει ότι την είχε παρασύρει εκείνη και άλλη μια κοπέλα. Μας έλεγε πως αν δεν υπήρχε εκείνη δε θα είχε μπλέξει… Έκλειναν ραντεβού με μεγαλύτερους άνδρες και έπαιρναν λεφτά. Από τον έναν πελάτη, γνώριζε τους άλλους», ανέφερε και αποκάλυψε γιατί ενεπλάκη και η ίδια στο κύκλωμα:

Είδα ότι βγάζει λεφτά και ενθουσιάστηκα. Έπαιρνα 100-150 ευρώ. Το έκανα για δύο εβδομάδες.

Το κορίτσι αποκάλυψε στη μητέρα της όσα βίωνε και έπειτα απευθύνθηκε στην αστυνομία. Κατάφερε να ξεφύγει από το κύκλωμα και σήμερα συνεχίζει κανονικά τη ζωή της, έχοντας αφήσει πίσω της τον εφιάλτη

Οι τρεις συλληφθέντες και ο ρόλος της «Λορέλας»

Οι δύο συλλήψεις έρχονται να προστεθούν στη λίστα με τις άλλες τρεις που σημειώθηκαν την περασμένη Παρασκευή, όταν η ΕΛ.ΑΣ. πέρασε χειροπέδες σε μια 31χρονη, έναν 33χρονο και έναν 55χρονο.

Η 31χρονη με το ψευδώνυμο «Λορέλα» φέρεται να προσέγγιζε νεαρά κορίτσια και προσποιούμενη τη φίλη τους, τούς έταζε εύκολο και γρήγορο χρήμα. Έτσι, από τις αρχές του 2022 είχε αναπτύξει φιλική σχέση με μια 15χρονη, την οποία βοηθούσε να βρίσκει «πελάτες» ώστε να εκδίδεται παίρνοντας ποσοστά από τις αμοιβές.

Το δεύτερο άτομο που συνελήφθη, είναι ένας 34χρονος, ο οποίος ήταν φίλος της «Λορέλας». Ο άνδρας κατηγορείται ότι φωτογράφιζε τα νεαρά κορίτσια και αναρτούσε φωτογραφίες τους σε σελίδες ερωτικού περιεχομένου, ώστε να «ψαρεύει» «πελάτες».

Ο τρίτος συλληφθείς κατηγορείται ότι το διάστημα Ιουλίου – Αυγούστου 2023, συνευρέθηκε ερωτικά εντός της οικίας του στον Κορυδαλλό με τις δύο ανήλικες, καταβάλλοντας σε αυτές ως αμοιβή το ποσό των 100 ευρώ έκαστη.

Οι τρεις συλληφθέντες κατηγορούνται -κατά περίπτωση- για μαστροπεία σε βάρος προσώπου νεότερου των δεκαπέντε ετών, κατ’ εξακολούθηση, μαστροπεία σε βάρος ανηλίκου με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία (παραγωγή, διανομή και κατοχή) με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων, μέσω πληροφοριακών συστημάτων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, κατ’ επάγγελμα, καθώς και γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, σε βάρος προσώπου νεοτέρου των δεκαπέντε ετών και προσώπου μεγαλύτερου των δεκαπέντε ετών, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παραβίαση ερυθρού σηματοδότη: Ποιοι κινδυνεύουν με κάθειρξη 10 ετών

Ο νέος ποινικός κώδικας, που ψηφίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα στη Βουλή, περιλαμβάνει αλλαγές και στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και συγκεκριμένα αυστηροποιεί τις ποινές που ορίζονται στην περίπτωση παραβίασης κόκκινου σηματοδότη καθώς και σε άλλες παραβάσεις, όπως η κατανάλωση αλκοόλ. Πιο συγκεκριμένα, στο άρθρο

Κλεμμένα αυτοκίνητα: Με ποια μέθοδο τα πουλάνε οι επιτήδειοι

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί οι κλοπές αυτοκινήτων στην Ελλάδα, αφού υπολογίζεται πως κάθε χρόνο στην Ελλάδα κλέβονται 30.000 αυτοκίνητα, τα περισσότερα από αυτά στην Αττική. Ωστόσο, η μέθοδος που χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι και η επινοητικότητά τους προκειμένου να διαθέσουν τα κλεμμένα αυτοκίνητα στην αγορά ξεπερνά κάθε φαντασία.

Αποκαλύψεις από την υφυπουργό Ναυτιλίας της Κύπρου: «Πέραν της Τουρκίας είχαμε να αντιμετωπίσουμε το ρωσικό μπλοκ στον ΙΜΟ»

Τα παραπάνω δήλωσε την Τρίτη η Υφυπουργός Ναυτιλίας Μαρία Χατζημανώλη. Σε συζήτηση στο 7o συνέδριο Capital Link, του οποίου το ΚΥΠΕ είναι χορηγός επικοινωνίας, η κ. Χατζημανώλη χαρακτήρισε την εκλογή ως σημαντική, αφού η Κύπρος κατάφερε να διατηρήσει όλες της

Μετάβαση στο περιεχόμενο