Ληστεία που «στράβωσε» πίσω από τη δολοφονία της 69χρονης συμβολαιογράφου στη Ζάκυνθο – Οι κάμερες «είδαν» τον δράστη

Ο ληστής έστησε καρτέρι στην ευκατάστατη συμβολαιογράφο για να τη ληστέψει- Η γυναίκα αντιστάθηκε και τότε ο δράστης της κάρφωσε το μαχαίρι στο μηρό

Την Τετάρτη στις 10:27 το πρωί γνωστός δικηγόρος της Ζακύνθου όταν επισκέφθηκε την πολυτελή κατοικία της μητέρας του βρέθηκε μπροστά σ’ ένα σκηνικό θανάτου.

Η 69χρονη συμβολαιογράφος, Μαρίζα Τερτσέτη Παπαδάτου, ήταν πεσμένη δίπλα στο αυτοκίνητό της μέσα σε μια λίμνη αίματος. Η εικόνα παρέπεμπε ευθέως σε δολοφονία και ένα άκρως μυστηριώδες θρίλερ άρχισε να ξεδιπλώνεται.

Η άτυχη γυναίκα έφερε μια μαχαιριά στον μηρό και πέθανε μαρτυρικά μέσα σε λίγα λεπτά από αιμορραγικό σοκ έξω από το σπίτι της στη Ζάκυνθο.

Η δολοφονία έμοιαζε επαγγελματική, τα σενάρια πολλά και έτσι ένα κλιμάκιο πέντε αστυνομικών από τα κεντρικά του Ανθρωποκτονιών της Αθήνας πήγε στο νησί να λύσει άμεσα το μυστήριο του φόνου της γνωστής και ευκατάστατης συμβολαιογράφου.

Ρομά ο δολοφόνος

Οι αναλυτές του κλιμακίου με την εμπειρία πολλών χρόνων από περίεργα εγκλήματα κατάφεραν αποκλείοντας πιθανά σενάρια να διαπιστώσουν τι συνέβη. Με απλά λόγια το σκηνικό του θανάτου μίλησε και έδειξε στους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών ποιος και γιατί δολοφόνησε τη συμβολαιογράφο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo το κίνητρο του φόνου ήταν μια ληστεία που πήγε στραβά. Ο νεαρός ληστής έστησε καρτέρι στην ευκατάστατη συμβολαιογράφο με σκοπό να πάρει χρήματα και τιμαλφή που είχε μαζί της ή έκρυβε στο σπίτι της. Η γυναίκα αντιστάθηκε και τότε ο δράστης της κάρφωσε το μαχαίρι στο μηρό. Στη συνέχεια εξαφανίστηκε χωρίς να τον δει κανένας.

Όμως κάμερες που υπάρχουν στο ευρύτερο σημείο της επίθεσης φαίνεται να τον έχουν καταγράψει. Όλα συγκλίνουν στην άποψη πως πρόκειται για νεαρό Ρομά που όμως – σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία – δεν έχει ταυτοποιηθεί.

Αν οι έρευνες εξελιχθούν όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί σύντομα θα έχει διαλευκανθεί πλήρως το μυστήριο της δολοφονίας της 69χρονης συμβολαιογράφου.

Η Μαρίζα Τερτσέτη Παπαδάτου ήταν γόνος μιας από τις πιο σημαντικές οικογένειες της Ζακύνθου, του αείμνηστου δικαστή Γεώργιου Τερτσέτη, ο οποίος αρνήθηκε να στείλει στην γκιλοτίνα τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη.

Ήταν μία από τις πιο γνωστές συμβολαιογράφος του νησιού, σύζυγος του δικηγόρου Γιάννη Παπαδάτου και μητέρα τριών παιδιών.

Πηγή: skai.gr

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Αναλένα Μπέρμποκ αποκάλυψε ότι έχει υποστεί πολλές φορές σεξουαλική παρενόχληση

Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης έχει πέσει «πολλές φορές» η υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, Αναλένα Μπέρμποκ, όπως αποκάλυψε η ίδια μιλώντας στο podcast «G Spot». Το θέμα της συνέντευξης στο podcast που παρουσιάζει η νικήτρια του διαγωνισμού «Germany’s Next Top Model» το 2014 Στεφανί Γκίζινγκερ, ήταν

Ληστεία που «στράβωσε» πίσω από τη δολοφονία της 69χρονης συμβολαιογράφου στη Ζάκυνθο – Οι κάμερες «είδαν» τον δράστη

Την Τετάρτη στις 10:27 το πρωί γνωστός δικηγόρος της Ζακύνθου όταν επισκέφθηκε την πολυτελή κατοικία της μητέρας του βρέθηκε μπροστά σ’ ένα σκηνικό θανάτου. Η 69χρονη συμβολαιογράφος, Μαρίζα Τερτσέτη Παπαδάτου, ήταν πεσμένη δίπλα στο αυτοκίνητό της μέσα σε μια λίμνη αίματος. Η εικόνα

Εισαγγελέας ΑΠ: Eπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τα αίτια θανάτου του Βασίλη Καλογήρου

Παραγγελία για τη διενέργεια εισαγγελικής έρευνας με σκοπό τη διακρίβωση των αιτίων θανάτου του Βασίλη Καλογήρου απέστειλε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη προς τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας. «Παρακαλούμε να ενεργήσετε επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τη διακρίβωση των αιτίων θανάτου του Βασίλη Καλογήρου, δίνοντας τις

Σε ευθανασία θα υποβληθούν δεκάδες φάλαινες που ξεβράστηκαν σε παραλία της Αυστραλίας

Περισσότερες από 150 φάλαινες βρέθηκαν την Τρίτη να έχουν ξεβραστεί κοντά στον ποταμό Άρθουρ, στη δυτική ακτή της Τασμανίας, σύμφωνα με το Υπουργείο Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος του νησιού. Το πρωί της Τετάρτης, μόνο 90 ήταν ακόμη ζωντανές και, παρόλο

Μετάβαση στο περιεχόμενο