Ληστείες σε τρία Υπουργεία το ίδιο βράδυ: Νέα στοιχεία στην υπόθεση – μυστήριο

Το βράδυ της ληστείας στο υπ. Εργασίας, άγνωστοι είχαν εισβάλει και σε κτίριο, όπου στεγάζονται γραφεία του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.

Ερωτήματα προκαλεί η μυστήρια ληστεία που έλαβε χώρα στα γραφεία δύο υπουργείων επί της οδού Δραγατσανίου, στο κέντρο της Αθήνας την περασμένη Τρίτη, όταν άγνωστοι, έχοντας καλυμένα τα χαρακτηριστικά τους μπούκαραν και άρπαξαν 17 ολοκαίνουρια λάπτοπ.

Σήμερα, έρχονται νέα στοιχεία στο «φως» για την υπόθεση – μυστήριο.

Συγκεκριμένα, μετά τη ληστεία στην οδό Δραγατσανίου, έγινε γνωστό πως την ίδια ημέρα άγνωστοι είχαν εισβάλει και σε κτίριο που βρίσκεται στην οδο Κοραή, όπου στεγάζονται στον 5ο όροφο γραφεία της υπηρεσίας διαχείρισης προγράμματος ανθρωπίνων δυναμικών και κοινωνικής συνοχής του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.

Στη συγκεκριμένη διάρρηξη οι άγνωστοι δράστες κατάφεραν και άρπαξαν τρεις οθόνες υπολογιστών αλλά και μια μηχανή καφέ.

Ντοκουμέντο από τη δράση των ληστών

Το δελτίο ειδήσεων του STAR έφερε χθες στη δημοσιότητα τα ντοκουμέντα από τη ληστεία στην οδό Δραγατσανίου.

66ec72f62e54b_f291c.jpg

Οι δράστες φαίνονται να ανεβαίνουν τα σκαλιά του επταώροφου κτιρίου, είναι νεαρής ηλικίας, κρύβουν καλά τα χαρακτηριστικά τους, φορούν καπέλα, κουκούλες, χειρουργικές μάσκες, αλλά και γάντια για να μην αφήσουν κανένα ίχνος πίσω τους.

Φαίνεται να γνώριζαν ακριβώς ότι στην συγκεκριμένη αποθήκη των γραφείου του Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογενείας υπήρχαν ολοκαίνουργια λαπτοπ.

66ec731ad7e90_1e947.jpg

Στο δεύτερο ντοκουμέντο φαίνεται ένας δράστης να προπορεύεται, ενώ ο δεύτερος κουβαλάει 2 κούτες. Μέσα σε αυτές είναι τα 17 λάπτοπ. Είναι υλικό που έχει στα χέρια της η αστυνομία και εξετάζει καρέ καρέ προσπαθώντας να εντοπίσει κάποιο στοιχείο που θα ταυτοποιήσει τους δράστες.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απονομή Πτυχίων στους νέους Επιθεωρητές Κράτους Λιμένα (Paris MoU) της 7ης Εκπαιδευτικής Σειράς της Σχολής Επιθεωρητών Ασφαλείας Πλοίων

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2026, στις εγκαταστάσεις του Αρχηγείου ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ., η τελετή απονομής πτυχίων στους είκοσι οκτώ (28) νέους Επιθεωρητές Κράτους Λιμένα (ParisMoU) της 7ης Εκπαιδευτικής Σειράς της Σχολής Επιθεωρητών Ασφαλείας Πλοίων (Σ.ΕΠ.Α.Π.), παρουσία του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος

C-390 Millennium: Αντίστροφη μέτρηση για την υπογραφή της συμφωνίας το φθινόπωρο – Νέα εποχή στις αερομεταφορές της Πολεμικής Αεροπορίας

Η έγκριση από το ΚΥΣΕΑ του προγράμματος απόκτησης των τριών πρώτων μεταφορικών αεροσκαφών C-390 Millennium, με option για ακόμη τρία, αποτελεί ουσιαστικά το τελευταίο μεγάλο πολιτικό βήμα πριν από την υπογραφή της διακρατικής συμφωνίας Ελλάδας – Πορτογαλίας. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα το οποίο το

ΓΕΣ: Εγκαινιάστηκε το ανακαινισμένο επιτηρητικό φυλάκιο στην Παναγιά

Την Πέμπτη 23 Ιουλίου 2026, παρουσία του Διοικητή της ΑΣΔΑΑΜ Αντιστράτηγου Δημήτριου Βακεντή και του Διοικητή της 96 ΑΔΤΕ Ταξίαρχου Παναγιώτη Λυμπερέα, πραγματοποιήθηκε η τελετή εγκαινίων έργων, υποδομών και εγκαταστάσεων στο Επιτηρητικό Φυλάκιο (ΕΦ) «ΠΑΝΑΓΙΑ», στη μικρόνησο Παναγιά, όπως ανακοίνωσε το ΓΕΣ. Το

ΕΕ: Ο Τραμπ «ξαναχτυπά» με νέους δασμούς

Ανταπόκριση από τις Βρυξέλλες Νέο γύρο δασμών σε περισσότερους από 60 εμπορικούς εταίρους των Ηνωμένων Πολιτειών, μεταξύ των οποίων και η Ευρωπαϊκή Ένωση, ανακοίνωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, υιοθετώντας νέα νομική βάση, μετά τη λήξη του προσωρινού δασμολογικού καθεστώτος που είχε επιβληθεί