Lloyd’s List: Τα Βραβεία της Ελληνικής Ναυτιλίας επιστρέφουν στις 2 Δεκεμβρίου 2022

Η μεγαλύτερη διοργάνωση βραβείων της ναυτιλίας, τα Ελληνικά Ναυτιλιακά Βραβεία της Lloyd’s List, θα φέρει και πάλι τα φώτα της δημοσιότητας σε ορισμένα από τα κορυφαία άτομα και εταιρίες του κλάδου, καθώς τα επιτεύγματα της ελληνικής ναυτιλίας και του ελληνικού ναυτιλιακού χώρου γιορτάζονται στην παραδοσιακή παρουσίαση των βραβείων στο τέλος του έτους με το δείπνο στην Αθήνα.

Κάθε χρόνο από το 2004, τα Βραβεία της Ελληνικής Ναυτιλίας προσελκύουν κοινό εκατοντάδων προσκεκλημένων και φέτος, η 19η διοργάνωση των βραβείων, δεν αναμένεται να είναι διαφορετική.

Της ισχυρής υποστήριξης των φετινών βραβείων ηγείται ο γενικός Χορηγός της Εκδήλωσης GMS. Τα ποτά καλωσορίσματος χορηγούνται από την Erma First ενώ η China Classification Society προσφέρει για άλλη μια φορά πρόποση σαμπάνιας στην υγεία της ελληνικής ναυτιλίας. Ενισχύονται από έναν κατάλογο έγκριτων Ελλήνων και διεθνών χορηγών των ατομικών βραβείων.

Λαμβάνουμε υποψηφιότητες καθώς πλησιάζει η προθεσμία για τις συμμετοχές για τα βραβεία του 2022. Οι υποψηφιότητες πρέπει να παραληφθούν από τους διοργανωτές πριν από τα μεσάνυχτα, ώρα Ελλάδας, την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου για να γίνουν αποδεκτές.

Για άλλη μια φορά, μια κριτική επιτροπή με υψηλή γνώση και κριτές από όλη τη ναυτιλία θα αξιολογήσει όλες τις υποψηφιότητες και θα αποφασίσει τους νικητές των φετινών βραβείων.

Το πάνελ, που εκπροσωπεί σε μεγάλο βαθμό την ελληνική ναυτιλιακή κοινότητα, θα αναλάβει να επιλέξει «τον καλύτερο των καλύτερων» σε μια σειρά κατηγοριών που καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα της ναυτιλίας της Ελλάδας – από τους τομείς ξηρού φορτίου, δεξαμενόπλοιων και γραμμών επιβατών, έως επιτεύγματα σε θέματα ασφάλειας, βιωσιμότητας, τεχνολογίας, χρηματοδότησης πλοίων και πολλά άλλα. Θα υπάρξει επίσης ενθουσιασμός για την αποκάλυψη της επιλογής της κριτικής επιτροπής για έγκριτα ατομικά βραβεία όπως η Προσωπικότητα της Χρονιάς, Ο Ναυτικός της Χρονιάς, το Βραβείο Επιτεύγματος Ζωής και το Βραβείο Επόμενης Γενιάς.

Όλοι οι νικητές θα αποκαλυφθούν στο εορταστικό δείπνο 2022 της Παρασκευής 2 Δεκεμβρίου στην Αθήνα. Οι κρατήσεις για το δείπνο είναι ήδη διαθέσιμες.

2022 Κατηγορίες Βραβείων και Χορηγοί

Χορηγός Εκδήλωσης – GMS

Πρόποσης Σαμπάνιας – China Classification Society CCS

Ποτά Καλωσορίσματος – Erma First

Εταιρία Ξηρού Φορτίου της Χρονιάς
Χορηγός Marichem Marigases

Εταιρία Δεξαμενόπλοιων της Χρονιάς
Χορηγός Bureau Veritas

Επιβατηγός Εταιρία της Χρονιάς
Χορηγός SWS

Ναυλομεσίτης της Χρονιάς
Χορηγός the Tsakos Group

Ναυτιλιακός Χρηματοδότης της Χρονιάς
Χορηγός Tototheo Maritime

Βραβείο Πειραιάς Διεθνές Ναυτιλιακό Κέντρο
Χορηγός ClassNK

Βραβείο Τεχνολογικού Επιτεύγματος
Χορηγός DNV

The Safety Award
Χορηγός SeaJets

Διεθνής Προσωπικότητα της Χρονιάς
Χορηγός Capital Ship Management Corp

Πλοίο της Χρονιάς
Χορηγός ABS

Βραβείο Επιτεύγματος στην Εκπαίδευση ή Επιμόρφωση
Χορηγός Panama Maritime Authority

Βραβείο Βιωσιμότητας
Χορηγός Lloyd’s Register

Βραβείο Επόμενης Ναυτιλιακής Γενιάς
Χορηγός IRI / The Marshall Islands Registry

Lloyd’s List Intelligence Big Data Award *
Χορηγός C. Transport Maritime

Lloyd’s List / Propeller Club Βραβείο Επιτεύγματος Ζωής
Χορηγός Franman

Προσωπικότητα της Ελληνικής Ναυτιλίας της Χρονιάς
Χορηγός Eurobank

*Τα βραβεία που εμφανίζονται με αστερίσκο δεν αποφασίζονται από το πάνελ

ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ

Ναυτικός της Χρονιάς
Χορηγός Safe Bulkers, Inc.

Greek Shipping Newsmaker of the Year*
Χορηγός ExxonMobil Marine

Lloyd’s List: Τα Βραβεία της Ελληνικής Ναυτιλίας επιστρέφουν στις 2 Δεκεμβρίου 2022

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι επιπτώσεις του πολέμου στη Γάζα στον διεθνή ενεργειακό και ναυτιλιακό τομέα

Εισαγωγή Ο πόλεμος στη Γάζα σε συνδυασμό με την ολοένα αυξανόμενη αστάθεια στην Ερυθρά Θάλασσα, εξαιτίας των επιθέσεων των ανταρτών Houthis σε εμπορικά πλοία έχουν αναδείξει την οικονομική- ενεργειακή διάσταση του πολέμου στη Γάζα, ο οποίος αν παραταθεί για μεγάλο

ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση 0,5% στη δύναμη του εμπορικού στόλου τον Δεκέμβριο

Περαιτέρω μείωση κατά 0,5% σημείωσε η δύναμη του ελληνικού εμπορικού στόλου τον περασμένο Δεκέμβριο σε σύγκριση με την αντίστοιχη δύναμη του Δεκεμβρίου 2022, έναντι μείωσης 0,3% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση το 2022 προς το 2021, και πλέον αριθμεί

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια της Αττικής στις 28 Φεβρουαρίου

Στις 28 Φεβρουαρίου οι ναυτεργάτες προχωρούν σε απεργία στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου Σε 24ωρη απεργία προχωρούν την Τετάρτη 28 Φλεβάρη τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ» και ΠΕΕΜΑΓΕΝ και καλούν τους ναυτεργάτες στα λιμάνια του Πειραιά,

Ελληνική Navtex για έρευνες υδρογονανθράκων νοτιοδυτικά της Κρήτης

Navtex για έρευνες υδρογονανθράκων νοτιοδυτικά της Κρήτης εκδόθηκαν σήμερα από τον Υδρογραφικό Σταθμό Ηρακλείου. Το μεγαλύτερο ερευνητικό πλοίο του κόσμου, το RAMFON HYPERION, ξεκίνησε σήμερα την τελική φάση των ερευνών στη νοτιοδυτική Κρήτη, οι οποίες θα διαρκέσουν έως τις 31

Μετάβαση στο περιεχόμενο