Λοβέρδος για το επεισόδιο με τον Ακάρ στο ΝΑΤΟ: Με απρέπεια σταμάτησε τη συζήτηση που άνοιξε, επίτηδες το έκανε

«Όταν ήρθε η σειρά μου να πάρω τον λόγο, κατέβηκε από το βήμα λέγοντας ότι πολλοί Έλληνες έχουν μιλήσει » – «Φυσικά πήρε τις απαντήσεις που του αρμόζουν» τόνισε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ για τον Τούρκο υπουργό Άμυνας
Το «σόου» προκλητικότητας από τον Τούρκο υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, περιέγραψε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος μαζί με τους βουλευτές Σπήλιο Λιβανό και Μανούσο Βολουδάκη από τη ΝΔ και την Θεοδώρα Τζάκρη από τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν παρόντες στο επεισόδιο, στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής επιτροπής του ΝΑΤΟ, που πραγματοποιείται στην Κωνσταντινούπολη.

Όπως τόνισε ο κ.Λοβέρδος μιλώντας στο Mega, o Τούρκος υπουργός Άμυνας μέτετρεψε τη συζήτηση σε ελληνοτουρκικό ζήτημα, κάτι που δεν είθισται, υπογράμμισε, από την πολυετή του εμπειρία σε αυτού του είδους τις συνελεύσεις.

 

«Ήταν μία απρεπής προβοκατόρικη συμπεριφορά του Τούρκου υπουργού Άμυνας. Ο κύριος Χουλουσί Ακάρ μετέτρεψε, ως μη όφειλε, μία πολυμερή συνάντηση ΝΑΤΟϊκών επιτροπών σε ελληνοτουρκική συζήτηση. Αυτό δεν γίνεται. Είμαι πολλά χρόνια μέλος αυτής της συνέλευσης, έχω ακούσει πάρα πολλούς υπουργούς Άμυνας», δήλωσε ο κ.Λοβέρδος.

Όπως τόνισε, ακόμη, ο βουλευτής, η αρχική τοποθέτηση του Χουλουσί Ακάρ ήταν στα αγγλικά και έπειτα συνέχισε στα τουρκικά.

Ο κ.Λοβέρδος έκανε λόγο και για απρέπεια από πλευράς Ακάρ.

Κλείσιμο
«Όταν ήρθε η σειρά μου να πάρω τον λόγο, σταμάτησε τη συζήτηση, σηκώθηκε όρθιος, κατέβηκε από το βήμα λέγοντας ότι πολλοί Έλληνες έχουν μιλήσει και πως θα πρέπει να φύγει για τις Βρυξέλλες. Παρότι έπρεπε να φύγει για Βρυξέλλες, έμεινε στο χώρο του ξενοδοχείου που γινόταν η συνάντηση επί 1,5 ώρα. Σταμάτησε με βίαιο τρόπο τη συζήτηση που άνοιξε αυτός. Ο Ακάρ το έκανε επίτηδες, το έκανε με απρέπεια. Φυσικά πήρε τις απαντήσεις που του αρμόζουν», δήλωσε.

Δείτε βίντεο από το επεισόδιο με Ακάρ στο ΝΑΤΟ: «Αρκετούς Έλληνες άκουσα» – Τι λένε Λιβανός, Βολουδάκης, Τζάκρη στο protothema.gr

Με την φράση «αρκετούς Έλληνες άκουσα» αποχώρησε ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας Χολουσί Ακάρ από την συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής επιτροπής του ΝΑΤΟ,που πραγματοποιείται στην Κωνσταντινούπολη, μετά από το πρωτοφανές επεισόδιο που προκάλεσε θέτοντας ζήτημα αποστρατικοποίησης των νησιών του Αιγαίου και κατηγορώντας την Ελλάδα για υπόθαλψη τρομοκρατών.

Ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ επιχείρησε να μετατρέψει την συνεδρίαση της διακοινοβουλευτικής επιτροπής του ΝΑΤΟ σε βήμα προβολής των παράλογων τουρκικών αιτιάσεων.

Λοβέρδος για το επεισόδιο με τον Ακάρ στο ΝΑΤΟ: Με απρέπεια σταμάτησε τη συζήτηση που άνοιξε, επίτηδες το έκανε

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Άμεση εφάπαξ ενίσχυση 600 ευρώ για Λιμενικούς και Αστυνομικούς λόγω μεταναστευτικού

Όλοι οι ένστολοι του Λιμενικού και της Αστυνομίας θα πάρουν εφάπαξ 600 ευρώ τα Χριστούγεννα  ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης από την Τρίπολη. «Με δεδομένη την 24ωρη αυξημένη αστυνόμευση, με δεδομένη την πλάτη που έβαλαν οι

Άσκηση Κυβερνοάμυνας του ΝΑΤΟ «CYBER COALITION 2022»

Από την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου έως την Παρασκευή 02 Δεκεμβρίου 2022 διεξήχθη στο ΓΕΕΘΑ  η άσκηση «CYBER COALITION 2022», η οποία αποτελεί την σημαντικότερη άσκηση κυβερνοάμυνας του ΝΑΤΟ. Η «CYBER COALITION 2022» διευθύνεται από το Κέντρο Αριστείας Συνεργατικής Κυβερνοάμυνας (Cooperative