“Μαθαίνω να παίζω-Μαθαίνω να ζω” στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Γαλατσίου και στο 1ο Ειδικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου

Το Γραφείο Αθλητισμού του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. επισκέφθηκε την Τρίτη 8 Απριλίου 2025 το 7ο Δημοτικό Σχολείο Γαλατσίου, στο πλαίσιο του προγράμματος «Μαθαίνω να παίζω-Μαθαίνω να ζω». Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν διάφορα αθλήματα, όπως την ξιφασκία, τη χειροπάλη, την ιστιοπλοΐα και την καλαθοσφαίριση, συμμετέχοντας σε διαδραστικές δραστηριότητες και παιχνίδια.

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε ομιλία σχετικά με τη διαφορά ανάμεσα στον φίλαθλο και τον οπαδό, τονίζοντας την αξία του σεβασμού, της ευγενής άμιλλας και της υπεύθυνης συμπεριφοράς στον αθλητισμό.

Η εκδήλωση στόχευσε στην προώθηση του αθλητισμού και της συνεργασίας, προσφέροντας στα παιδιά μια μοναδική εμπειρία που συνδυάζει την εκπαίδευση με τη διασκέδαση.

“Μαθαίνω να παίζω-Μαθαίνω να ζω”_Γαλάτσι_2

*****
Τη Δευτέρα 7 Απριλίου 2025, το Γραφείο Αθλητισμού του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ με το πρόγραμμα “Μαθαίνω να παίζω-Μαθαίνω να ζω ” διοργάνωσε μια ιδιαίτερη αθλητική δράση στο 1ο Ειδικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας να προάγει την κοινωνική ένταξη και την ισότιμη συμμετοχή των ατόμων με αναπηρία σε αθλητικές δραστηριότητες.

Η εκδήλωση είχε στόχο να προσφέρει στα παιδιά του σχολείου τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε αθλητικές δραστηριότητες που ενισχύουν τις φυσικές τους ικανότητες, ενώ παράλληλα τους δίνουν τη δυνατότητα να βιώσουν τη χαρά της ομαδικότητας, της συνεργασίας και της ευγενής άμιλλας. Το πρόγραμμα περιλάμβανε δραστηριότητες όπως παιχνίδια με μπάλα, διαγωνισμούς δεξιοτήτων και ασκήσεις που ενίσχυαν την κινητική ανάπτυξη και την κοινωνική τους αλληλεπίδραση.

“Μαθαίνω να παίζω-Μαθαίνω να ζω”_Άγιος Δημήτριος_1

“Μαθαίνω να παίζω-Μαθαίνω να ζω”_Άγιος Δημήτριος_2

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλα τα «μυστικά» για το επίδομα των 800 ευρώ σε ενοικιαστές – Τα κριτήρια για κύρια και φοιτητική κατοικία

Νέα μέτρα στήριξης για συνταξιούχους και ενοικιαστές ύψους 1,1 δισ. ευρώ ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και εξειδίκευσε στην συνέχεια το επιτελείο του υπ. Οικονομικών. «Το πρωτογενές πλεόνασμα που ανακοινώθηκε σήμερα αποτελεί έναν ασφαλή βατήρα», ανέφερε ο υπουργός

Β. Κικίλιας στη συνάντηση με ΠΝΟ: Θα συνεργαστούμε με εντιμότητα και ειλικρίνεια προς όφελος των ναυτικών και της ναυτιλιακής κοινότητας

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) συνάντηση εργασίας του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Βασίλη Κικίλια, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Ναυτιλίας και Λιμένων, Ευάγγελου Κυριαζόπουλου και του Α’ Υπαρχηγού ΛΣ-ΕΛΑΚΤ, Αντιναυάρχου Λ.Σ. Χρήστου Κοντορουχά, με

Στατιστικά στοιχεία του Κέντρου Επιχειρήσεων – Κέντρου Αμέσου Δράσεως του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής για το έτος 2024

Από τη Διεύθυνση Επιχειρήσεων του Αρχηγείου Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., ανακοινώνεται η δραστηριότητα του Κέντρου Επιχειρήσεων (Κ.ΕΠΙΧ.) – Κέντρου Αμέσου Δράσεως (Κ.Α.Δ.) κατά το έτος 2024. Στους πίνακες, σχεδιαγράμματα και γραφήματα που επισυνάπτονται προσδιορίζονται οι επιχειρησιακές αποστολές που ανελήφθησαν από το Κ.ΕΠΙΧ Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Β. Κικίλιας στη «Ναυτεμπορική»: Στόχος μας η συγκράτηση των τιμών στα εισιτήρια»

«Στόχος μας είναι να συγκρατηθούν οι τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτήριων, χωρίς να αποκλείεται ακόμα και μείωση τιμών σε κάποιες κατηγορίες, όπως στα ταχύπλοα» δήλωσε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Βασίλης Κικίλιας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Ναυτεμπορική» και

Μετάβαση στο περιεχόμενο