Μελίνα Τραυλού: 100+ υποτροφίες από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών για σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό

Η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, μέσω του προγράμματος υποτροφιών της «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», προσφέρει, για το ακαδημαϊκό έτος 2025-2026, περισσότερες από 100 υποτροφίες, για σπουδές στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, σε μεταπτυχιακά προγράμματα προδιδακτορικού επιπέδου, πλήρους μονοετούς ή διετούς φοίτησης.

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025, ύψους άνω του €1.500.000, στο πλαίσιο του οποίου η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών προσέφερε 110+1 υποτροφίες, υποστηρίζοντας 46 νέες και 65 νέους και τις οικογένειές τους, από 20 περιοχές της πατρίδας μας, συνδράμοντας να ακολουθήσουν τις μεταπτυχιακές τους σπουδές, σε 10 επιστημονικά πεδία,, σε 14 διαφορετικές χώρες και 52 Πανεπιστήμια της επιλογής τους, ανακοίνωσε την έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Ετήσιο Πρόγραμμα Υποτροφιών Μεταπτυχιακών Σπουδών της ΕΕΕ, για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος.

Η χορήγηση και φέτος +100 Υποτροφιών, καθώς και της υποτροφίας με τη συμβολική ονομασία «Αριστεία», η οποία απονέμεται σε υποψήφιο/α που έχει επιτύχει άριστα στη βαθμολογία του/της, εντάσσεται στο πλέον διευρυμένο πρόγραμμα υποτροφιών στην ιστορία της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών και αποτυπώνει έμπρακτα πως η ελληνική ναυτιλία και η ελληνική κοινωνία είναι πάντα μαζί!

Η Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων, Μελίνα Τραυλού δήλωσε σχετικά: «Στον σύγχρονο κόσμο που οι παραδόσεις κλονίζονται και οι αξίες αμφισβητούνται, η Ναυτιλία των Ελλήνων με οδηγό τις νέες και τους νέους μας, ενισχύει, προστατεύει και θωρακίζει τις σταθερές μας. Η πίστη μας στο κοινό καλό συνδέεται με την Παιδεία, τον πολιτισμό μας, την αριστεία, το υγιές, θετικό μας μέλλον».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το πρόγραμμα υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών είναι το μεγαλύτερο αριθμητικά στη χώρα, αποτελώντας ισχυρό πυλώνα του διαχρονικού ανθρωπιστικού αποτυπώματός της, το οποίο «αγκαλιάζει» τους τομείς της υγείας, της παιδείας, της κοινωνικής πρόνοιας, της επισιτιστικής βοήθειας, των έργων δημοσίου ενδιαφέροντος καθώς και της αντιμετώπισης κρίσεων, προσφέροντας πάνω από 130.000.000 ευρώ τα τελευταία χρόνια.

Για πληροφορίες σχετικά με την προκήρυξη, τις απαιτούμενες προϋποθέσεις συμμετοχής και τα δικαιολογητικά που χρειάζεται να υποβληθούν έως την 30η Απριλίου 2025, οι ενδιαφερόμενοι και οι ενδιαφερόμενες μπορούν να ενημερωθούν, στις ιστοσελίδες www.ugs.gr και www.syn-enosis.gr.

ΠΗΓΗ

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η παγκόσμια έλλειψη αξιωματικών εμπορικού ναυτικού είναι μύθος – Η πραγματική κρίση βρίσκεται αλλού

Όλο και πιο έντονα ακούγεται ότι υπάρχει μια παγκόσμια έλλειψη αξιωματικών εμπορικού ναυτικού. Από Έλληνες εφοπλιστές και μεγάλα ναυλομεσιτικά γραφεία μέχρι διεθνείς οργανισμούς και εταιρείες επάνδρωσης πλοίων, όλοι μιλούν για την έλλειψη αξιωματικών. Το τι φταίει όμως δεν μας έχει

Κικίλιας: Οι εκλογές θα κριθούν από τη δουλειά μας, όχι από τα νέα κόμματα…

«Οι επενδύσεις, οι μεταρρυθμίσεις και οι τομές στις οποίες έχει προχωρήσει όλα αυτά τα χρόνια η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας- αντιμετωπίζοντας ταυτόχρονα πολλαπλές κρίσεις όπως πανδημία, πολέμους, ενεργειακή κρίση, κλπ- πρέπει να συνεχιστούν και να ολοκληρωθούν προς όφελος της ελληνικής

Γράφει ο Δρ. Θωμάς Χατζηαθανασίου – FIR Αθηνών, Παρούσα κατάσταση και προοπτικές

FIR Αθηνών, Παρούσα κατάσταση και προοπτικές Γράφει ο Δρ. Θωμάς Χατζηαθανασίου * Το FIR Αθηνών, το οποίο αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους αεροναυτιλιακούς θεσμούς στην Ανατολική Μεσόγειο και στο Αιγαίο και καθορίστηκε από περιφερειακές αεροναυτιλιακές διασκέψεις του ICAO, αναγνωρισμένο διεθνώς

Η Τεχνητή Νοημοσύνη στο επίκεντρο των Ποσειδωνίων 2026 – Η ναυτιλιακή τεχνολογία αλλάζει ρυθμό και μετασχηματίζει τον κλάδο

Η Τεχνητή Νοημοσύνη αναδεικνύεται σε έναν από τους βασικότερους μοχλούς εξέλιξης της παγκόσμιας ναυτιλίας, με τα Ποσειδώνια 2026 να επιβεβαιώνουν ότι η τεχνολογία έχει πλέον περάσει από το στάδιο της θεωρίας και των πιλοτικών εφαρμογών σε μια νέα εποχή ευρείας