Μια εξαιρετική εκδήλωση πολιτισμού με την συμμετοχή Αποστράτων Αξιωματικών ΛΣ απ’ τον Σύλλογο Περουβιανών Ελλάδας

Μια εξαιρετική εκδήλωση πολιτισμού με την συμμετοχή Αποστράτων Αξιωματικών ΛΣ έγινε προ ημερών στην υπέροχη αίθουσα της Δημοτικής Πινακοθήκης Πειραιά απ’ τον Σύλλογο Περουβιανων Ελλάδας! Τιμήθηκε η πολύ γνωστή στην χώρα της Ψυχολόγος, συγγραφέας και ζωγράφος MARIA ROJO για το βιβλίο της ” Οι διαστάσεις της Ποιητικής Θεραπείας”!
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιρροή της ποίησης ως ήπιας και εναλλακτικής μορφής ψυχοθεραπείας τόσο για τον ίδιο τον δημιουργό όσο και για τους αναγνώστες!
Ο απόστρατος αξιωματικός ΛΣ Καλεντζης Γιάννης που διετέλεσε βασικό στέλεχος της μπάντας του ΛΣ αλλά και εξαιρετικός ποιητής ήταν απ’ τους συνδιοργανωτές της εκδήλωσης!
Η πρόεδρος μάλιστα του συλλόγου Julia Pujalla de Bassi διάβασε ένα πολύ όμορφο καί γλαφυρό ποίημα του με εκτενείς αναφορές και ” εικόνες” απ’ τον Πειραιά και χειροκροτήθηκε!
Παρευρέθηκε ο πρόεδρος της ΕΑΑΛΣ Βοιδονικολας Σταύρος και ως μέλος της επιτροπής Πολιτισμού της Περιφέρειας Αττικής καθώς και η εντεταλμένη Πολιτισμού Δήμου Πειραιά κα Ειρήνη Νταϊφά!
Η ΕΑΑΛΣ όπως πληροφορούμαστε στο προσεχές μέλλον θα προχωρήσει σε εκδήλωση ανάδειξης του συγγραφικού, ποιητικού και ζωγραφικού έργου Αποστράτων και εν ενεργεία στελεχών του ΛΣ αποδεικνύοντας πως σ αυτό το Σώμα υπηρέτησαν και υπηρετούν συνάδελφοι με ευαισθησία και ταλέντα!

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόθεν Έσχες: Παρατείνεται έως 15 Ιανουαρίου η προθεσμία υποβολής

Παρατείνεται μέχρι και την 15η Ιανουαρίου 2023 η προθεσμία υποβολής πόθεν έσχες. Η παράταση αφορά στην υποβολή δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης και οικονομικών συμφερόντων, (αρχικές με απόκτηση ιδιότητας υπόχρεου από την 1η.1.2022 έως και την 15η.10.2022 και ετήσιες του έτους 2022

Η αγορά δεξαμενόπλοιων “κλέβει την παράσταση”

Οι Έλληνες εφοπλιστές από την αρχή του έτους έως τις αρχές Νοεμβρίου είναι πρώτοι στον κόσμο στις αγορές, αλλά και στις πωλήσεις πλοίων. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε ο οίκος Allied, οι “Greeks” αγόρασαν 223 πλοία και πλήρωσαν 4.859,6

Λάρισα: Δημιουργείται αμερικανική βάση με UAV στην 110 ΠΜ – Θα παρακολουθούν όλο το Αιγαίο

Νέα δεδομένα όσον αφορά την επιτήρηση στο Αιγαίο δημιουργεί η αμερικανική βάση στην 110 Πτέρυγα Μάχης στη Λάρισα από την οποία θα απογειώνονται και θα επιχειρούν τα εξελιγμένα MQ-9 Reaper, ό,τι πιο εξελιγμένο υπάρχει στην τεχνολογία των μη επανδρωμένων αεροσκαφών

Καραμανλής: Μείωση στα 2,50 ευρώ για τα διόδια στην Αττική Οδό

Όπως αναφέρει ο υπουργός Μεταφορών, «η απόφαση της Κυβέρνησης για μείωση των διοδίων της Αττικής Οδού στη νέα σύμβαση, όχι μόνο εντάσσεται στην ευρύτερη προσπάθεια αντιμετώπισης του κόστους διαβίωσης, αλλά κλείνει κι ένα κύκλο ανεδαφικών απόψεων περί κλιμακωτών διοδίων, χωρίς να