Μια εξαιρετική εκδήλωση πολιτισμού με την συμμετοχή Αποστράτων Αξιωματικών ΛΣ απ’ τον Σύλλογο Περουβιανών Ελλάδας

Μια εξαιρετική εκδήλωση πολιτισμού με την συμμετοχή Αποστράτων Αξιωματικών ΛΣ έγινε προ ημερών στην υπέροχη αίθουσα της Δημοτικής Πινακοθήκης Πειραιά απ’ τον Σύλλογο Περουβιανων Ελλάδας! Τιμήθηκε η πολύ γνωστή στην χώρα της Ψυχολόγος, συγγραφέας και ζωγράφος MARIA ROJO για το βιβλίο της ” Οι διαστάσεις της Ποιητικής Θεραπείας”!
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιρροή της ποίησης ως ήπιας και εναλλακτικής μορφής ψυχοθεραπείας τόσο για τον ίδιο τον δημιουργό όσο και για τους αναγνώστες!
Ο απόστρατος αξιωματικός ΛΣ Καλεντζης Γιάννης που διετέλεσε βασικό στέλεχος της μπάντας του ΛΣ αλλά και εξαιρετικός ποιητής ήταν απ’ τους συνδιοργανωτές της εκδήλωσης!
Η πρόεδρος μάλιστα του συλλόγου Julia Pujalla de Bassi διάβασε ένα πολύ όμορφο καί γλαφυρό ποίημα του με εκτενείς αναφορές και ” εικόνες” απ’ τον Πειραιά και χειροκροτήθηκε!
Παρευρέθηκε ο πρόεδρος της ΕΑΑΛΣ Βοιδονικολας Σταύρος και ως μέλος της επιτροπής Πολιτισμού της Περιφέρειας Αττικής καθώς και η εντεταλμένη Πολιτισμού Δήμου Πειραιά κα Ειρήνη Νταϊφά!
Η ΕΑΑΛΣ όπως πληροφορούμαστε στο προσεχές μέλλον θα προχωρήσει σε εκδήλωση ανάδειξης του συγγραφικού, ποιητικού και ζωγραφικού έργου Αποστράτων και εν ενεργεία στελεχών του ΛΣ αποδεικνύοντας πως σ αυτό το Σώμα υπηρέτησαν και υπηρετούν συνάδελφοι με ευαισθησία και ταλέντα!

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο ΚΕΠΙΧ του Frontex χτες η von der Leyen

Την ίδια ώρα χτες (23/2/2024) που ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Frontex υπέγραφε διμερή Συμφωνία με τους Βρετανούς στο Λονδίνο, η Πρόεδρος της Ε. Επιτροπής κα Ursula von der Leyen και ο προεδρεύων του Συμβουλίου Υπουργών της ΕΕ Βέλγος πρωθυπουργός κ.

Χωρίς τέλος οι… αφίξεις μεταναστών στη νότια Κρήτη

Μια ακόμα ομάδα εντοπίστηκε, αυτή τη φορά στην Γαύδο Ακόμα 25 παράτυποι μετανάστες εντοπίστηκαν νωρίς το πρωί του Σαββάτου στη Γαύδο και συγκεκριμένα στην παραλία της Τρυπητής. Με μέριμνα του Δήμου Γαύδου, οι μετανάστες έλαβαν τροφή και νερό, ενώ με

Frontex και Ηνωμένο Βασίλειο ενισχύουν τη διασυνοριακή συνεργασία τους

Μετάφραση-απόδοση κειμένου: «ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ» Σήμερα (χτες, 23/2/2024) ο Frontex (Ευρωπαϊκή Συνορακτοφυλακή) και το Υπουργείο Εσωτερικών (Home Office) του Ηνωμένου Βασιλείου υπέγραψαν Συμφωνία Εργασιακής Διευθέτησης (working arrangement) που περιέχει τον οδικό χάρτη για στενότερη συνεργασία τους σε ζητήματα συνοριακής διαχείρισης και

Η πρώτη Ελληνίδα στην οποία συνταγογραφήθηκε ιατρική κάνναβη με εντυπωσιακά αποτελέσματα

Η ‘Αννα , μητέρα τριών παιδιών που ζει στην Αθήνα, θα περάσει τις επόμενες ημέρες την πόρτα του φαρμακείου για να εκτελέσει μια από τις πρώτες- πιθανότατα την πρώτη συνταγή στη χώρα μας, για την χορήγηση κάνναβης για ιατρική –

Μετάβαση στο περιεχόμενο