Μια εξαιρετική πρωτοβουλία: “Το ελληνικό ΥΠΕΞ μιλά τη γλώσσα σου!”

Με μια πεντάγλωσση ενημερωτική ηλεκτρονική πλατφόρμα, το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών δημοσιεύει ποικίλο περιεχόμενο και επίκαιρες ενημερώσεις για πολιτιστικά, κοινωνικά, οικονομικά και άλλα θέματα που απασχολούν τη χώρα μας.

Οι γλώσσες που χρησιμοποιούνται προς το παρόν είναι τα αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ισπανικά και ιταλικά.

Ευελπιστούμε η πλατφόρμα αυτή να συμπεριλάβει σύντομα περισσότερες γλώσσες, ώστε η ελληνική επικαιρότητα να επικοινωνείται σε περισσότερο κόσμο.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κ. Λ. Βόλου: Ευχαριστήριο σημείωμα σε Κ. Λ. Πειραιά

Ευχαριστήριο Σημείωμα Είναι πλέον γνωστές οι πρωτόγνωρες καταστάσεις, που βιώνουμε στη Θεσσαλία και στον Βόλο. Οι συνθήκες που αντιμετωπίζουμε όλοι όσοι διαβούμε εδώ είναι ιδιαίτερα δύσκολες και απαιτητικές, ακόμη και στην προμήθεια των πιο βασικών αγαθών, όπως το πόσιμο νερό.

Παρμενίων 23: Εντυπωσιακά στιγμιότυπα από τη μεγαλύτερη ελληνική στρατιωτική άσκηση [Βίντεο]

Η άσκηση περιείχε και το σενάριο αναχαιτίσεις αεροσκαφών με την κωδική ονομασία Renegade που εντυπωσίασε. Την Κυριακή 01 Οκτωβρίου 2023, στο πλαίσιο διεξαγωγής της Εθνικής Διακλαδικής Άσκησης Μεγάλης Κλίμακας «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ – 23», κατά την οποία συνεξετάζεται η άσκηση του Πολιτικού

Νέες αποκαλύψεις για τα μαρτύρια της γυναίκας που βίαζε και εξέδιδε ο αστυνομικός – Πώς την πλησίασε

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ένας αστυνομικός ο οποίος κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων και βιασμό κατ’ εξακολούθηση προέβη η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας. Ο άνδρας εκμεταλλευόταν την ιδιότητά του και το γεγονός ότι εκτελούσε υπηρεσία στην ίδια περιοχή όπου δραστηριοποιείτο μία

Μετάβαση στο περιεχόμενο