Μήνυση εναντίον Αυγενάκη από τον υπάλληλο του αεροδρομίου

Ο υπάλληλος του αεροδρομίου προχώρησε σε μήνυση εναντίον του Λευτέρη Αυγενάκη κατηγορώντας τον για εξύβριση και απειλή.

Νέο επεισόδιο στο σήριαλ της βιαιοπραγίας Αυγενάκη κατά υπαλλήλου στο αεροδρόμιο γράφτηκε την Τετάρτη (03/07) το απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός υπάλληλος, ο οποίος στο επίμαχο video, εικονίζεται να δέχεται χτύπημα από το βουλευτή και πρώην Υπουργό υπέβαλε μήνυση στις αρχές.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το MEGA, o υπάλληλος κλήθηκε στο πλαίσιο της προκαταρκτικής που γίνεται από την ασφάλεια του αεροδρομίου και κατέθεσε μήνυση σε βάρος του Λευτέρη Αυγενάκη, για εξύβριση και απειλή.

Από την πλευρά της η εταιρία Goldair Handling για την οποία εργάζεται ο νεαρός υπάλληλος εξέδωσε εσωτερική ανακοίνωση προς τους εργαζομένους της προκειμένου να τους ενημερώσει για το συμβάν, στην οποία αναφέρεται ότι παρέχει κάθε υποστήριξη στον εργαζόμενό της, εφόσον εκείνος θέλει να ασκήσει τα δικαιώματα του.

«Αναφορικά με το περιστατικό που έλαβε χώρα την 28-6-2024 σε πύλη επιβίβασης του αεροδρομίου της Αθήνας εξαιτίας της απαράδεκτης αξίωσης του επιβάτη να επιβιβασθεί σε αεροσκάφος, ο εντεταλμένος στην εξυπηρέτηση της πτήσης υπάλληλός μας, εφήρμοσε τους Κανονισμούς που ισχύουν για όλους τους επιβάτες και επέδειξε αξιέπαινη επαγγελματική επάρκεια και αξιοθαύμαστη ψυχραιμία, που είναι αναγκαίες για την αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών.

Η εταιρεία, διαπιστώνοντας τον άψογο τρόπο εκτέλεσης των καθηκόντων και οδηγιών εκ μέρους του υπαλλήλου μας, παρείχε άμεσα την αμέριστη συμπαράστασή της για την άσκηση εκ μέρους του των δικαιωμάτων για την προστασία της προσωπικότητάς του και την επιλογή των μέσω για την ικανοποίηση αυτών, όπως πράττει παγίως σε ανάλογες περιπτώσεις».

Υπενθυμίζεται πως, σε ποινικό επίπεδο, οι εισαγγελικές αρχές διεξάγουν προκαταρκτική εξέταση. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Εισαγγελία Πρωτοδικών αναμένεται να ξεκινήσει την έρευνα ενώ, όταν πλέον έρθει η ώρα να κληθεί ο πρώην υπουργός για να δώσει εξηγήσεις, τότε θα ζητηθεί η άρση της βουλευτικής του ασυλίας από τη Βουλή.

Τα αδικήματα που αναμένεται να ερευνηθούν είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα και συγκεκριμένα:

  • βία κατά υπάλληλου
  • διατάραξη λειτουργίας κοινωφελούς επιχείρησης
  • παράνομη βία και
  • φθορά πράγματος που χρησιμεύει για την εξυπηρέτηση κοινού οφέλους

Θυμίζουμε, ως προς το πολιτικό σκέλος της υπόθεσης, ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, όχι όμως και από το κυβερνών κόμμα. Ο ίδιος δήλωσε ότι παρά τη διαγραφή του θα συνεχίζει να στηρίζει την κυβέρνηση και να εργάζεται, όπως τόνισε, για τους πολίτες της Κρήτης.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέος υπουργός Ναυτιλίας στη Βρετανία

Ο Μάικ Κέιν (φωτογραφία) διορίστηκε υπουργός Ναυτιλίας από τη νέα κυβέρνηση των Εργατικών της Βρετανίας μετά τη νίκη τους στις γενικές εκλογές την περασμένη εβδομάδα. Ο Κέιν έχει εκπροσωπήσει την κυρίως εργατική τάξη στην εκλογική περιφέρεια των Wythenshawe και Sale

Στην πατρίδα του Οδυσσέα, δεν τον θέλουν… (*)

ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ότι είστε ένας άνθρωπος των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, που ασχολείται με την εμπορική ναυτιλία, η οποία είναι τοις πάσι γνωστό- αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη δύναμη στον χώρο των θαλάσσιων μεταφορών. Γνωστό είναι επίσης ότι διά της ναυτιλίας, με

Νέες προδιαγραφές ρυμούλκησης για την ασφαλή διαχείριση υπηρεσιών στα λιμάνια

Με στόχο η διαχείριση των ναυτικών συμβάντων στο Αιγαίο αλλά και η ρυμούλκηση μεγάλων πλοίων στα λιμάνια να αποκτήσουν τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια, το υπουργείο Ναυτιλίας έδωσε νέα “πίστωση” χρόνου στα ρυμουλκά πλοία να συμμορφωθούν πλήρως με τις νέες προδιαγραφές του προεδρικού

Τα μαθήματα από τη δράση των φρεγατών κατά των UAV στην Ερυθρά

Χρήσιμα συμπεράσματα για την αντιμετώπιση μη επανδρωμένων απειλών εξάγουν οι Έλληνες αξιωματικοί από τη συμμετοχή του Πολεμικού Ναυτικού στην ευρωπαϊκή επιχείρηση «Aspides» στην Ερυθρά Θάλασσα. Μέχρι σήμερα τα ελληνικά πλοία έχουν καταρρίψει τρία UAV των Χούθι, ένα εκ των οποίων με τη

Μετάβαση στο περιεχόμενο