Μήνυση Βελόπουλου κατά Μυλωνάκη – «Το σπίτι μου είναι ζωσμένο από αστυνομικούς»

Αν αληθεύουν οι φήμες περί μήνυσης εναντίον του Μυλωνάκη από τον κ. Βελόπουλο, επιβεβαίωσε το γεγονός και μάλιστα είπε ότι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του για να τον συλλάβουν.

Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις μεταξύ Κυριάκου Βελόπουλου και Αντώνη Μυλωνάκη της Ελληνικής Λύσης, καθώς, όπως επιβεβαίωσε ο παραιτηθείς βουλευτής, κατατέθηκε μήνυση εναντίον του από το κόμμα Βελόπουλου.

Ειδικότερα, ερωτηθείς ο κ. Μυλωνάκης αν αληθεύουν οι φήμες περί μήνυσης εναντίον του από τον κ. Βελόπουλο, επιβεβαίωσε το γεγονός και μάλιστα είπε ότι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του για να τον συλλάβουν.

«Αληθεύουν (οι πληροφορίες για τη μήνυση). Είμαι εκτός Αττικής. Στο σπίτι μου απέξω είναι ζωσμένο από αστυνομικούς από το Τμήμα Πατησίων. Οι αστυνομικοί καλά κάνουν. Αυτή είναι η δουλειά τους στο πλαίσιο του αυτοφώρου» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μυλωνάκης, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Η αρχή της διαμάχης

Όλα ξεκίνησαν όταν η επιτροπή Δεοντολογίας της Ελληνικής Λύσης, αποφάσισε να αλλάξουν εκλογική περιφέρεια οι βουλευτές που φέρονται να βρίσκονται σε συνομιλίες με τη Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Βάσει της απόφασης αυτής, οι τρεις βουλευτές «θα κατέλθουν ως υποψήφιοι σε άλλες εκλογικές περιφέρειες και, σε δεύτερο χρόνο αναλόγως και της συμπεριφοράς τους, θα μπορούσαν να κατέλθουν ως υποψήφιοι στην εκλογική περιφέρεια της προτιμήσεώς τους» – εάν είχαν διαγωγή κοσμία, δηλαδή.

Παραιτήσεις και «μαύρα» χρήματα

Ακολούθως, η Αναστασία Αικατερίνη Αλεξοπούλου και ο Αντώνης Μυλωνάκης, βουλευτές της Ελληνικής Λύσης, υπέβαλαν την παραίτησή τους και ακολούθησαν καταγγελίες για «άδικες συμπεριφορές» και «μαύρα χρήματα».

«Εμείς δίνουμε 1.500 ευρώ το μήνα, 1.000 ευρώ τα παίρνει το κόμμα κατευθείαν από τη μισθοδοσία και τα 500 ευρώ είναι μαύρα σε ένα φάκελο. Μπορεί να κατηγορηθούμε κι εμείς, δεν έχει να κάνει, αλλά αυτά τα πράγματα είναι η αλήθεια.

Ο κ. Βελόπουλος ζήτησε 1.500 ευρώ. Δεν προβλέπεται πάνω από 1.000 ευρώ, αν δείτε αυτά που σημειώνουμε όταν πάει στο λογιστήριο της Βουλής δεν μπορεί να πάρει πάνω από 1.000 ευρώ και άλλα 500 μαύρα. Εγώ τα φορολογούμαι δεν είναι κάτι. Εικάζω ότι χρησιμοποιούνται για το κόμμα αλλά δεν πρέπει να ξέρουμε τι γίνεται; Δεν κατηγορώ κανέναν» κατήγγειλε ο κ. Μυλωνάκης προαναγγέλλοντας ότι θα κινηθεί νομικά.

Την ίδια καταγγελία έκανε στη συνέχεια και η κυρία Αλεξοπούλου: «Το κόμμα κρατούσε 1.000 ευρώ από τη μισθοδοσία. Δίναμε, επίσης, ακόμη 500 ευρώ για έξοδα του κόμματος, τα δίναμε κάθε πρώτη του μηνός δίναμε τα λεφτά που ξέραμε ότι βοηθάμε το κόμμα».

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την μουσουλμανική μειονότητα της Δυτικής Θράκης- Η υποδειγματική στάση της δημοκρατικής και ουμανιστικής πατρίδας μας, σε αντιδιαστολή με τον τούρκικο αναθεωρητισμό..

Του Αντιστρατήγου Π.Σ. ε.α. Γιάννη Σταμούλη Με πρόσφατη την επανεκλογή του Προέδρου της εξ ανατολών γείτονας, είναι ιδιαίτερο σημαντικό στην πατρίδα μας, όλες οι πολιτικές δυνάμεις να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές, αλλά το κυριότερο, στοιχισμένες στην διεθνή νομιμότητα, ειδικά για τα ζητήματα

Πέθανε ο Γιάννης Φλωρινιώτης…

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 76 ετών άφησε στο νοσοκομείο «Σωτηρία», όπου νοσηλευόταν με πνευμονικό οίδημα, ο αγαπημένος τραγουδιστής, Γιάννης Φλωρινιώτης. Ο Γιάννης Αποστολίδης, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, γεννήθηκε… στις 15 Φεβρουαρίου του 1947 στη Φλώρινα. Ξεκίνησε να

Αναγκαίοι οι ναυαγοσωστικοί σταθμοί στο Αιγαίο

Πάρης Τσιριγώτης • [email protected] Την ανάγκη ύπαρξης επιχειρησιακού σχεδίου στο Αιγαίο, με τη δημιουργία ναυαγοσωστικών σταθμών για την ταχεία και άμεση αντιμετώπιση έκτακτων ναυτικών συμβάντων, επισημαίνει στη «Ν» ο πρόεδρος της Ένωσης Πλοιοκτητών Ρυμουλκών και Ναυαγοσωστικών (ΕΠΡΝ) Παύλος Ξηραδάκης.   Με αφορμή

15η Πανελλήνια Συνάντηση Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών στην πόλη της Χαλκίδας[Βίντεο]

Ο Ευβοϊκός Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών διοργάνωσε το, Σάββατο 3 Ιουνίου, την 15η Πανελλήνια Συνάντηση Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών στην πόλη της Χαλκίδας. Πάνω από 80 φουσκωτά σκάφη από όλη την Ελλάδα πέρασαν από την Παλαιά Γέφυρα του Ευρίπου. Το Eviathema επιβιβάστηκε

Μετάβαση στο περιεχόμενο