Ναύπλιο: 72χρονη σκότωσε 50χρονο ληστή με το μαχαίρι που την απείλησε και τη λήστεψε

Η 72χρονη απώθησε τον 50χρονο και στη συνέχεια, με τη χρήση αιχμηρού αντικείμενου που κρατούσε, τον τραυμάτισε.

Μία 72χρονη συνελήφθη στην τοπική κοινότητα, Παναρίτη, του δήμου Ναυπλιέων, κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία σε βάρος ενός 50χρονου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 50χρονος προσέγγισε χθες το απόγευμα την 72χρονη, την στιγμή που η τελευταία βρισκόταν σε πάγκο πώλησης φρούτων που διατηρούσε, στην περιοχή Παναρίτη.

Στο στιγμιότυπο ο πάγκος της 72χρονης,(ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Στην συνέχεια, ο 50χρονος απείλησε με μαχαίρι την 72χρονη και της αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ. Κατόπιν, η 72χρονη απώθησε τον 50χρονο και στη συνέχεια, με τη χρήση αιχμηρού αντικείμενου που κρατούσε, τον τραυμάτισε. Αμέσως μετά ο 50χρονος τράπηκε σε φυγή, ενώ η 72χρονη κάλεσε την Αστυνομία και κατήγγειλε την ληστεία.

Στο πλαίσιο των ερευνών της Αστυνομίας για την υπόθεση, εντοπίστηκε νεκρός ο 50χρονος σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από το συμβάν, μέσα σε έναν πορτοκαλεώνα.

Κατά την διάρκεια ερευνών της Αστυνομίας βρέθηκαν δύο μαχαίρια με μήκος λάμας 11 και 20 εκατοστά, αντίστοιχα.

Η συλληφθείσα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ενώ προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ναυπλίου.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λαγοκέφαλοι, λεοντόψαρα και δεκάδες ξενικά είδη: Γιατί γεμίζουν οι ελληνικές θάλασσες με «εισβολείς»

Οι ελληνικές θάλασσες αλλάζουν με ρυθμούς που μέχρι πρόσφατα θα θεωρούνταν απίθανοι. Η άνοδος της θερμοκρασίας, η κλιματική αλλαγή και η αυξημένη θαλάσσια διασύνδεση έχουν ανοίξει τον δρόμο για την εγκατάσταση δεκάδων ξενικών ειδών στις ελληνικές ακτές, μεταμορφώνοντας σταδιακά τα θαλάσσια οικοσυστήματα της Μεσογείου. Το φαινόμενο αυτό

Stuttgarter Zeitung: «Σε ποιον ανήκει το Αιγαίο;»

Η Stuttgarter Zeitung φιλοξενεί ρεπορτάζ για την πολυετή νομική διαμάχη Ελλάδας–Τουρκίας για το προκλητικό τουρκικό τουριστικό σλόγκαν «Turkaegean» (Τουρκικό Αιγαίο). Το δημοσίευμα επισημαίνει: «Πολλοί άνθρωποι συνδέουν αυθόρμητα το Αιγαίο με ελληνικά νησιά διακοπών όπως η Μύκονος, η Πάρος ή η Σαντορίνη. Οι Τούρκοι τουριστικοί πράκτορες, από την

Aνοικτά σύνορα εντός ΕΕ απαιτεί η Κομισιόν

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κάλεσε τη Γερμανία και οκτώ άλλες ευρωπαϊκές χώρες να τερματίσουν τους ελέγχους στα εσωτερικά σύνορα εντός του Χώρου Σένγκεν. Σύμφωνα με την Επιτροπή, εκτός από τη Γερμανία, η Αυστρία, η Δανία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Ολλανδία,