Νίκαια: Σκηνές αρχαίου δράματος – Ο σπαραγμός του πατέρα

Ο πατέρας του θύματος έφτασε στο σημείο της δολοφονίας και λύγισε. Τι ανέφερε ο δράστης στο σημείωμά του.

Σπαρακτικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στη Νίκαια έξω από το σπίτι όπου ο 64χρονος δολοφόνησε τον 39χρονο γαμπρό του. Ο πατέρας του θύματος έφτασε στο σημείο λίγη ώρα αργότερα και δεν μπορούσε να πιστέψει την τραγωδία που είχε βρει την οικογένειά του.

Οι άνδρες της ΕΛΑΣ που βρίσκονταν στο σημείο προσπαθούσαν να τον παρηγορήσουν ενώ εκείνος ξέσπασε με μία κραυγή. Την ίδια ώρα σε κατάσταση σοκ βρίσκονται η σύζυγος του δράστη και η σύζυγος του δολοφονηθέντα.

Κατέβηκε από τη Θεσσαλονίκη για να τον σκοτώσει

Την ίδια ώρα έγινε γνωστό ότι ο δράστης έχει αφήσει ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο αναφέρεται στους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη. Ουσιαστικά επιβεβαιώνει τις αρχικές πληροφορίες που ανέφεραν ότι θεωρεί την νύφη του και τον γαμπρό του ως τους υπεύθυνους για τον χωρισμό του.

Έτσι, αποφάσισε να κατέβει από τη Θεσσαλονίκη για τους εκδικηθεί. Το πρωί της Παρασκευής έστησε ενέδρα θανάτου στον 39χρονο τον οποίο δολοφόνησε με καραμπίνα στο πάρκινγκ της οικίας του.

Το χρονικό του εγκλήματος στη Νίκαια

Συναγερμός σήμανε στη Νίκαια το πρωί της Παρασκευής, μετά από επεισόδιο με πυροβολισμούς. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ένας 64χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον 39χρονο γαμπρό του και στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή του.

Το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο με τον δράστη να κατεβαίνει από τη Θεσσαλονίκη όπου διέμενε για να σκοτώσει τον 39χρονο. Ο λόγος αφορά το πρόσφατο διαζύγιο που πήραν ο δράστης με τη σύζυγό του.

Εκείνη είχε μετακομίσει στο σπίτι όπου διέμεναν η κόρη της και ο γαμπρός της με τον 64χρονο να θεωρεί ότι ο χωρισμός οφείλεται στο ζευγάρι. Έτσι αποφάσισε να τους εκδικηθεί.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παραχώρηση αιγιαλών και παραλιών: Οι αλλαγές που φέρνει ο ν. 5092/2024*

Στοχεύοντας στη μεγαλύτερη διαφάνεια των διαγωνισμών παραχώρησης μέσω κεντρικής ηλεκτρονικής διαδικασίας και την υψηλότερη αποτελεσματικότητα των ελέγχων μέσω της αξιοποίησης της σύγχρονης τεχνολογίας σε συνδυασμό με την αυστηροποίηση των ποινών, προσπαθεί να αντιμετωπίσει διαχρονικές παθογένειες. Από την άλλη, όμως, έχει

Οι θέσεις της CLIA για τη θαλάσσια συνδεσιμότητα

Στη συνάντηση, ο κ. Vago εξέφρασε την αλληλεγγύη του κλάδου της κρουαζιέρας προς τον ευρύτερο ναυτιλιακό τομέα στον κορυφαίο στόχο της διασφάλισης της ασφάλειας των ναυτικών, λαμβάνοντας υπόψη τις τρέχουσες απειλές στην Ερυθρά Θάλασσα και αλλού. Η CLIA ανέδειξε την

Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο: Συζητήθηκε η περικοπή των δώρων στους συνταξιούχους

Ειδικότερα, η κυρία Σταυρουλάκη έθεσε ζήτημα αν πράγματι υπάρχει θέμα αντιθέτων αποφάσεων (δηλαδή θέμα παραδεκτού) μεταξύ των αποφάσεων του ΣτΕ και του Α.Π., καθώς το κάθε ένα από αυτά τα δύο δικαστήρια επελήφθη επί διαφορετικών νομοθετικών δεδομένων. Κατά την εισηγήτρια, τον Α.Π. τον

Χούθι: «Έχουμε επιτεθεί σε περισσότερα από 100 πλοία του εχθρού»

Οι αντάρτες Χούθι της Υεμένης επιτέθηκαν σε περίπου 100 πλοία «που συνδέονταν με τον εχθρό», δηλαδή το Ισραήλ, στην Ερυθρά Θάλασσα και τον Κόλπο του Άντεν, αφότου ξεκίνησαν τις επιχειρήσεις τους σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τους Παλαιστίνιους της Λωρίδας της

Μετάβαση στο περιεχόμενο