Νομοθετικός προγραμματισμός ΥΝΑΝΠ . Ο λόγος στους συναδέλφους .

Σε συνέχεια των συναντήσεών μας με τον ΥΝΑΝΠ κ.Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, τον Υφυπουργό κ.Παππά Ιωάννη ,τον Γενικό Γραμματέα Ναυτιλίας και Λιμένων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ.Κυριαζόπουλο Ευάγγελο αλλά και την στρατιωτική μας ηγεσία , ζητήθηκε η συμβολή της Π.Ο.Λ στην κατάρτιση νομοσχεδίου που θα τεθεί προς ψήφιση στη Βουλή των Ελλήνων το προσεχές χρονικό διάστημα.

Συγκεκριμένα την 30/08/23 δεχτήκαμε ως Ομοσπονδία πρόταση από το Γραφείο του ΥΝΑΝΠ προκειμένου να υποβάλλουμε μέχρι και τις 15/09/23 προτάσεις μας που θα ενταχθούν στο νομοθετικό πρόγραμμα του ΥΝΑΝΠ.

Αφενός αποτελεί σημαντική εξέλιξη η έμπρακτη αναγνώριση της προσφοράς της Π.Ο.Λ από τον ΥΝΑΝΠ κ. Βαρβιτσιώτη Μιλτιάδη , ως επιστέγασμα  της μέχρι και τώρα αγαστής συνεργασίας μας , αφετέρου θα είναι η πρώτη φορά που όλοι οι συνδικαλιστικοί φορείς των εν ενεργεία και των αφυπηρετησάντων Λιμενικών θα βρεθούν σε ένα τραπέζι για να συζητήσουν και να συνδράμουν από κοινού στην βελτίωση των συνθηκών εργασίας των υπηρετούντων αλλά και για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν όλοι όσοι έχουν τιμήσει τη στολή του Λιμενικού Σώματος.

Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε την συμβολή του ΥΝΑΝΠ κ.Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στην προσπάθεια αναβάθμισής του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ και σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεργαστούμε μαζί του ως εκπρόσωποι των συνάδελφων.

Αξιοποιώντας στο έπακρο την δυνατότητα αυτή που μας παρέχετε, ως Π.Ο.Λ , θα δώσουμε παράλληλα τη δυνατότητα και σε όλους τους συναδέλφους να καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις προκειμένου να ενταχθούν στο νομοθετικό έργο του ΥΝΑΝΠ.

Για τον λόγο αυτό ζητούμε από κάθε συνάδελφο που επιθυμεί, να υποβάλει είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας στην ιστοσελίδα της Π.Ο.Λ είτε απευθείας στην ηλεκτρονική διεύθυνση  [email protected] όποια πρόταση, σκέψη, ιδέα έχει που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε νομοθετική διάταξη όπου μετά την κατάλληλη επεξεργασία  να υποβληθεί από την Ομοσπονδία μας .

Οι προτάσεις των συνάδελφων θα πρέπει να έχουν περιέλθει στην Ομοσπονδία μας, είτε μέσω των τοπικών μας Ενώσεων είτε ατομικά μέχρι και τις 10/09/23.

Για κάθε πρόταση που θα υποβληθεί τα στελέχη θα έχουν , άμεση ενημέρωση από την Ομοσπονδία μας που θα αναλάβει μέσω των νομικών συμβούλων μας να την διανθίσει τεκμηριώνοντας με επιχειρήματα την αναγκαιότητα νομοθέτησής της  .

Η Ομοσπονδία μας θέτει την εκπροσώπηση στην σωστή της βάση δίνοντας τον λόγο στον συνάδελφο.

Νομοθετικός προγραμματισμός ΥΝΑΝΠ . Ο λόγος στους συναδέλφους . – Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πετώντας πάνω από την Καλαμάτα

Στο αμέτρητο πλήθος των εταιρειών παγκοσμίως, λίγες είναι εκείνες που μπορούν να καυχηθούν ότι ίδρυσαν μια πλήρως λειτουργική σχολή πιλότων σε ξένη επικράτεια και που την είδαν να διαπρέπει μέσα σε ελάχιστους μήνες. Το αξιοθαύμαστο αυτό επίτευγμα ανήκει στο Τμήμα

Το άγνωστο «στρατηγείο» μη επανδρωμένων αεροσκαφών – ΦΩΤΟ

Τροποποιήθηκε και διαμορφώθηκε εξ ολοκλήρου κατόπιν πρωτοβουλίας και προσωπικής εργασίας της 4μελούς ομάδας σ’ ένα υπερσύγχρονο «στρατηγείο» μεταφοράς πτητικών μέσων (drones) και απαραίτητου εξοπλισμού. Μπορεί να λειτουργήσει ως Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων στον τόπο των συμβάντων, καθώς οι εκάστοτε επικεφαλής, ευρισκόμενοι σε

Η καταραμένη μέρα των ναυτικών: πάνω από 3000 νεκροί σε τέσσερα ναυάγια που έγιναν σαν σήμερα – το ένα στο Αιγαίο

Κι αν η 26η Σεπτεμβρίου, μια μέρα σαν σήμερα δηλαδή, δεν είναι καταραμένη μέρα για τους ναυτικούς, τότε ποια είναι; Περισσότεροι από 3000 νεκροί σε τέσσερα ναυάγια που έγιναν σαν σήμερα – τα δύο πλοία ελληνικά και το ένα μάλιστα βυθίστηκε στο Αιγαίο! Σεπτέμβριος 2000:

Το πολύνεκρο ναυάγιο του «Εξπρές Σάμινα»

Το πολύνεκρο ναυάγιο του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου «Εξπρές Σάμινα» ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη μεταπολεμική ναυτική τραγωδία, που έπληξε την ελληνική ακτοπλοΐα. Είχε προηγηθεί εκείνη του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου «Ηράκλειο» στη Φαλκονέρα, στις 8 Δεκεμβρίου 1966, με τους 224 νεκρούς. Το ναυάγιο σημειώθηκε στις 22:15 της 26ης

Μετάβαση στο περιεχόμενο