Νότης Μηταράκης: Ο υπουργός Μετανάστευσης έκανε guest εμφάνιση σε αστυνομική σειρά

Υποδύθηκε τον εαυτό του σε νέα σειρά

Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης εμφανίστηκε στην πρεμιέρα νέας αστυνομικής σειρά στην τηλεόραση.

Η σκηνή θέλει τον υπουργό να έχει κάνει επίσκεψη στο γραφείο του εισαγγελέα, που υποδύεται ο Κίμωνας Κουρής, όταν μπαίνει μέσα ο πρωταγωνιστής, έτερος εισαγγελέας, Δημήτρης Μαρκέτος, τον οποίο υποδύεται ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης.

Ο Λεβεντογιάννης όταν βλέπει τους δύο άντρες ζητά συγνώμη και λέει ότι θα ξαναπεράσει αργότερα ωστόσο ο υπουργός Νότης Μηταράκης σηκώνεται και λέει τις ατάκες του:

«Δεν χρειάζεται, εμείς τελειώσαμε. Πέρασε μέσα» λέει και απευθυνόμενος στον Κουρή συνεχίζει «Όπως είπαμε. Όταν τα έχεις έτοιμα τα στέλνεις στο γραφείο μου».

Παίρνει θετική απάντηση και συνεχίζει «Ευχαριστώ και να σου πω κανόνισε κάποια στιγμή να ‘ρθεις στη Χίο. Τόσες φορές το έχουμε πει. Καλή συνέχεια» λέει και αποχωρεί, τιμώντας με την τελευταία του ατάκα την εκλογική του περιφέρεια τη Χίο.

Σημειώνεται δε, ότι η σειρά, έχει γυρίσματα και στο κτίριο του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου ενώ πρόκειται για την πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση εν ενεργεία υπουργού, που υποδύεται τον εαυτό του στην ελληνική τηλεόραση.

Ο υπουργός Μετανάστευσης έκανε δε, και σχετική ανάρτηση με τη σκηνή του στο Twitter, γράφοντας «Η Χίος είναι πανέμορφο νησί».

Δείτε το απόσπασμα:

 

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίβανος: Ο στρατός διέσωσε 27 Σύρους μετανάστες

Ο στρατός του Λιβάνου διέσωσε 27 Σύρους μετανάστες όταν βυθίστηκε το σκάφος τους στην Ανατολική Μεσόγειο, στα σύνορα των δύο χωρών. Το Πολεμικό Ναυτικό, με τη βοήθεια της υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας, «διέσωσε 27 μετανάστες που επέβαιναν σε ένα φουσκωτό το

«Αν δεις κάτι, πες το μας…»

Ειδικότερα, η ΜΚΟ απευθύνει αίτημα στους εργαζόμενους του Frontex με το ακόλουθο περιεχόμενο: «Προσκαλούμε προσωπικό/αξιωματούχους του Frontex να αναφέρουν και να αποκαλύπτουν κάθε παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων και διεθνούς δικαίου της οποίας γίνονται μάρτυρες. Χρειαζόμαστε διαφάνεια στις δραστηριότητες του Οργανισμού στα

Εντείνονται οι έλεγχοι στα ιταλογαλλικά χερσαία σύνορα

Λόγω των αυξημένων αφίξεων στην Ιταλία, ολοένα περισσότεροι μετανάστες επιχειρούν να περάσουν από τη Βόρεια Ιταλία στη Γαλλία. Οι φωτογραφίες παρουσιάζουν την αυξημένη παρουσία της Γαλλικής Χωροφυλακής στα σύνορα με την Ιταλία, ενόσω μετανάστες επιδιώκουν να εισέλθουν στη Γαλλία από

Πειραιάς: Εγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι για τα έργα στο λιμάνι

Μεταξύ των έργων αυτών είναι η επέκταση στο νότιο προβλήτα κρουαζιέρας όπου θα επιτρέψει τον ελλιμενισμό μεγάλων κρουαζιερόπλοιων αλλά και η βυθοκόρηση στο κεντρικό λιμάνι του Πειραιά. Τα έργα αυτά είχαν διακοπεί έπειτα από προσφυγή δημάρχων της περιοχής στο Συμβούλιο της

Μετάβαση στο περιεχόμενο