Ντόναλντ Τραμπ: Επιστρέφει στο Twitter με απόφαση Έλον Μασκ

Μετά από την αναστολή της λειτουργίας που δέχθηκε ο λογαριασμός τους μετά την επίθεση στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ ο Έλον Μασκ αποφάσισε την επιστροφή του στην πλατφόρμα.

Την άρση της αναστολής της λειτουργίας του λογαριασμού του Ρεπουμπλικάνου πρώην πρόεδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter αποφάσισε ο νέος του ιδιοκτήτης Έλον Μασκ.

Ο λογαριασμός του Ντόναλντ Τραμπ είχε απενεργοποιηθεί από την πλατφόρμα μετά την εισβολή στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου 2021.

Ωστόσο, από το βράδυ του Σαββάτου ο λογαριασμός του πρώην αμερικανού προέδρου εμφανίζεται και πάλι ενεργός μετά από σχεδόν δύο χρόνια.

Το τελευταίο tweet του Ντόναλντ Τραμπ, που αφορούσε στην ορκομωσία του Τζο Μπάιντεν. Κάτω από την ανάρτηση πολλοί χρήστες σχολιάζουν την επιστροφή του στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Έλον Μασκ, που δηλώνει υπερασπιστής της ελευθερίας της έκφρασης, ζήτησε από τους χρήστες του Twitter να τοποθετηθούν σε «δημοσκόπηση» που οργάνωσε στην πλατφόρμα και η πλειοψηφία ψήφισε «ναι» στην επιστροφή του μεγιστάνα των ακινήτων σε αυτήν.

 

Πηγή

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ευχαριστώ του Προέδρου της ΠΕΑΛΣ…

Ευχαριστώ όλους τους προσκεκλημένους και συμμετέχοντες και ιδιαίτερα όσους συναδέλφου -φίλους ανταποκρίθηκαν στο προσωπικό  κάλεσμα που τους απηύθυνα με αποτέλεσμα σε  μόλις σε 3 ημέρες από την ανακοίνωση πραγματοποίησης του συνεδρίου να συμπληρωθεί ο μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός συμμετοχών . Ευχαριστώ

Λιμενικό: Σκύλοι ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών – Το κόστος έκτακτης ιατρικής περίθαλψης στους συνοδούς (!)

Οι σκύλοι ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών με την κατάλληλη καθοδήγηση και εκπαίδευση από τους συνοδούς χειριστές (Κ-9 ) συνδράμουν ουσιαστικά στην καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Η αποτελεσματική όσφρηση τους εντοπίζει καλά κρυμμένες ναρκωτικές ουσίες, που ο εντοπισμός τους με τις ανθρώπινες

Δωροεπιταγές για τα παιδιά των μελών της ΕΠΛΣΑΠΝ

Ανακοίνωση Ένωσης Αττικής: Όπως κάθε χρόνο έτσι και τη φετινή χρονιά η ΕΠΛΣΑΠΝ θα προβεί στη χορήγηση δωροεπιταγών για τα παιδιά των μελών μας  ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων. Για τη φετινή χρονιά το σύνολο των παιδιών των μελών μας

Στην Αλεξανδρούπολη και ο Γαλλικός στρατός

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος διπλωματικού και στρατιωτικού και της Γαλλίας, έχει μπει η Αλεξανδρούπολη. Τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ συναντήθηκε με τον Γάλλο Πρέσβη Patrick Maisonnave, τη Γενική Πρόξενο της Γαλλίας Sadrine Mouchet