Νύχτες Φεγγαριού στο Νερό σε Μεσολόγγι και Τριχωνίδα

Στις 13 και στις 14 Ιουλίου, θα λάβει χώρα στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου και στη λίμνη Τριχωνίδας, ένα ιδιαίτερο, καλλιτεχνικό διήμερο που υμνεί την πολυδιάστατη αξία του νερού.

Το εκθαμβωτικό σκηνικό που δημιουργεί το τοπίο του νερού σε συνδυασμό με την πανσέληνο, οδηγεί στη δημιουργία ενός θεσμού ο οποίος με τη βοήθεια των πολιτιστικών προγραμμάτων, θα τονίσει την τουριστική και ιστορική αξία των περιοχών της λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου και των παραλίμνιων πόλεων της Αιτωλοακαρνανίας.

Επιπλέον, η δράση θα αυξήσει το ενδιαφέρον των πολιτών ώστε να απολαμβάνουν τα πολιτιστικά προϊόντα και να γίνονται δέκτες πνευματικών ερεθισμάτων.

Σημαντικό είναι το γεγονός ότι, οι Νύχτες Φεγγαριού στο Νερό, δίνουν τη δυνατότητα σε νέους καλλιτέχνες να παρουσιάσουν το έργο τους στο κοινό και να συστήνονται από τις πρωτότυπες δημιουργίες τους.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν και θα φιλοξενηθούν 30 καλλιτέχνες, όπου στο καλλιτεχνικό αυτό διήμερο θα δημιουργήσουν εικόνες πολιτισμού, προσελκύοντας ανθρώπους κάθε ηλικίας και διαδίδοντας το μήνυμα της νεανικής δημιουργίας.

Σημειώνεται ότι η ανωτέρω δράση διοργανώνεται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξαίρεση της εμφάνισης Λιμενικών ως μάρτυρες κατά την ακροαματική διαδικασία της δίκης

Η Π.Ο.Λ. παρακολουθώντας το νομοθετικό έργο της Βουλής των Ελλήνων ενημερώνει τα στελέχη ΛΣ. “Σήμερα 23-02-2024 ψηφίστηκε το νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης στο οποίο περιλαμβάνεται ρύθμιση  για την εξαίρεση της εμφάνισης μαρτύρων αστυνομικών και λοιπών προανακριτικών υπαλλήλων, δηλ. στελεχών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ,  κατά

Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά «Σαν να μην πέρασε μια μέρα»

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών για ακόμη μια φορά επισκέφτηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά την υπηρεσία που στελεχώνει το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας μας. Συνεπής στο ραντεβού της η Π.Ο.Λ. κατόπιν αιτήματος και της Πρωτοβάθμιας Ένωσης Λιμενικών Αρχών Αττικής και Κορίνθου

Tο μοναδικό σούπερ γιοτ στον κόσμο από χρυσό 24 καρατίων

To μήκους 41,4 μέτρων AK Royalty λάμπει κάτω από τον αραβικό ήλιο του Ντουμπάι και είναι διαθέσιμο προς ναύλωση για 112.000 ευρώ την εβδομάδα. Οταν ήρθε η ώρα να αγοράσει το γιοτ των ονείρων του ο Aaron Fidler, ήξερε ακριβώς

Ελβετία: Τα μετρητά παραμένουν δημοφιλή παρά την αύξηση της χρήσης εφαρμογών πληρωμών στα κινητά

Η Ελβετία εξακολουθεί να είναι ερωτευμένη με τα χαρτονομίσματα και τα κέρματα, σύμφωνα με έρευνα της κεντρικής τράπεζας που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, παρά την ανάπτυξη των εφαρμογών πληρωμών μέσω κινητών τηλεφώνων και των προβλέψεων για μια κοινωνία χωρίς μετρητά.

Μετάβαση στο περιεχόμενο