Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ σε Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων στα Δωδεκάνησα, στα Ψαρά και στην Λήμνο

Την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022 και με την ευκαιρία της εορτής των Χριστουγέννων και τον ερχομό του Νέου Έτους, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος συνέχισε την επίσκεψή του για δεύτερη ημέρα σε Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων στα Δωδεκάνησα, στην Ηρωική Νήσο Ψαρών και στην Λήμνο, για ανταλλαγή ευχών με το προσωπικό.

Συγκεκριμένα αντάλλαξε ευχές:
● Στην Ρόδο, με τον Διοικητή και το προσωπικό της 95 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (95 ΑΔΤΕ), του Κέντρου Ετοιμότητας Διασποράς Αεροπορίας (ΚΕΔΑ), του Ναυτικού Σταθμού (ΝΑΣΡΟ), καθώς και με τα Πληρώματα Ετοιμότητας των Ελικοπτέρων του Στρατού Ξηράς και της Πολεμικής Αεροπορίας που σταθμεύουν στο νησί, παρουσία του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση και του Διοικητή της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ) Αντιστράτηγου Δημητρίου Χούπη.
● Στην Ψέριμο και στην Καλόλιμνο, με το προσωπικό των Επιτηρητικών Φυλακίων τους.
● Στο Φαρμακονήσι, με το προσωπικό του Επιτηρητικού Φυλακίου του και του Σκάφους του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής που ναυλοχούσε στο νησί.
● Στο Αγαθονήσι, με το προσωπικό του Επιτηρητικού Φυλακίου της νήσου, καθώς και με τον Κυβερνήτη, τους Αξιωματικούς και το Πλήρωμα της Κανονιοφόρου ΜΑΧΗΤΗΣ.
● Στα Ψαρά, με το προσωπικό του Επιτηρητικού Φυλακίου τους.
● Στην Λήμνο, με τον Διοικητή και τα Πληρώματα των Μαχητικών Αεροσκαφών READINESS και του Ελικοπτέρου (Ε/Π) SUPER PUMA της 130 Σμηναρχίας Μάχης (130 ΣΜ).

Απευθυνόμενος στο προσωπικό, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ εξήρε τον επαγγελματισμό, το υψηλό ηθικό και την αποτελεσματικότητα που επιδεικνύει καθημερινά στην εκτέλεση του καθήκοντος και της Αποστολής του και ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά με υγεία και προσωπική, επαγγελματική και οικογενειακή πρόοδο.

Επίσης, αναφέρθηκε στο ισχυρό αποτύπωμα των Ενόπλων Δυνάμεων σε όλο το εύρος της παραμεθορίου, εκφράζοντας τη βεβαιότητα και την πεποίθησή του ότι είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν επιτυχώς όλες τις προκλήσεις που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν και την νέα χρονιά.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γέμισαν τα λιμάνια των Τούρκων με κινέζικα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα από την Κίνα ετοιμάζονται να κάνουν «απόβαση» σε τούρκικο λιμάνι με τον τελικό τους προορισμό να παραμένει άγνωστος. Οι πληροφορίες αναφέρουν συγκεκριμένα ότι ένα πλοίο RoRo το οποίο μεταφέρει για την ακρίβεια 3.968 αυτοκίνητα που έχουν κατασκευαστεί στην

Η κυβέρνηση φέρνει στη Βουλή την τροπολογία για το μπλόκο στο κόμμα Κασιδιάρη -Προς στήριξη το ΠΑΣΟΚ

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας σκοπεύει να φέρει στη Βουλή η κυβέρνηση τη νομοθετική ρύθμιση για την απαγόρευση καθόδου στις εκλογές του κόμματος Κασιδιάρη. Στο Μέγαρο Μαξίμου επιθυμούν να κλείσει άμεσα το θέμα με την μεγαλύτερη δυνατή πλειοψηφία και εμφανίζονται

Οι ένστολοι που θα είναι υποψήφιοι με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στις εκλογές

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ για εκλογές ανάμεσα στους 350 υποψήφιους είναι και πρώην στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας: – Γεώργιος Φεστερίδης απόστρατος αστυνομικός στην Α’ Θεσσαλονίκης – Βασίλης Γκαλογιάννης Αντιστράτηγος ε.α. ΕΛΑΣ –

ΠΟΛ: Επίσκεψη – Παροχή ρουχισμού για όλους τους συναδέλφους του Α’ Λ/Τ Πόρου Κεφαλληνίας

Διαβάστε την ανακοίνωση: Αντιπροσωπεία της ΠΟΛ σε μια συμβολική κίνηση παρέδωσε χειμερινό ρουχισμό (υπηρεσιακό μπουφάν fly jacket) για όλα τα στελέχη του Α’ Λιμενικού Τμήματος Πόρου Κεφαλληνίας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία ”ΑΦΟΙ ΝΙΚΟΛΕΤΑΤΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε ” https://www.nikoletatos.gr και https://www.facebook.com/daikinbluedealer για την παροχή