Ο έρωτας και το πάθος του 80χρονου δικηγόρου που στοίχησε 155.000 ευρώ!

Το γραφείο γνωριμιών και η 56χρονη αρραβωνιαστικιά – αράχνη που του άδειασε τους τραπεζικούς λογαριασμούς. Καταδικάστηκε σε 4 χρόνια φυλακή με αναστολή. Στο “παρά πέντε” οι συγγενείς γλίτωσαν 160.000 ευρώ που θα έκαναν φτερά από ρευστοποίηση ομολόγου.

Μια καλοστημένη απάτη σε βάρος δικηγόρου  ύφανε με τον ιστό της μια “γυναίκα-αράχνη”. Την Τρίτη, η 67χρονη σήμερα γυναίκα, η οποία βρέθηκε κατηγορούμενη έχοντας ιδιοποιηθεί συνολικά 155.000 ευρώ από τους τραπεζικούς λογαριασμούς ενός ευκατάστατου συνταξιούχου δικηγόρου, κρίθηκε ένοχη για υπεξαίρεση κατ’ εξακολούθηση και απάτη από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Κατηγορείται επίσης ότι δεν πρόλαβε να εκποιήσει επιπλέον χαρτοφυλάκιο (αμοιβαία κ.λπ), η συνολικά αξία εξαγοράς του οποίου ξεπερνούσε τις 160.000 ευρώ.

Ρευστοποίηση που «πάγωσε» όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, συγγενικό πρόσωπο του 80χρονου δικηγόρου κοινοποίησε εξώδικο σε τραπεζικό διευθυντή, περί δικαστικής συμπαράστασης.


Ο ευκατάστατος, πλην άγαμος και άκληρος δικηγόρος, μέσω Γραφείου Γνωριμιών τον Μάρτιο του 2012, αναζητώντας «σύντροφο» γνώρισε την 56χρονη τότε κατηγορούμενη με την οποία αρραβωνιάστηκε κιόλας όπως αναφέρθηκε στη χθεσινή ακροαματική διαδικασία.
Ερωτική σχέση που πήρε άλλη τροπή όταν ο 80χρονος διαγνώστηκε στη συνέχεια με αγγειακού τύπου άνοια και τους συγγενείς να ανακινούν το θέμα.

Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας κήρυξε ένοχη την κατηγορούμενη, επιβάλλοντας συνολική ποινή φυλάκισης 4 ετών, μετατρέποντας την ποινή σε χρηματική προς 5 ευρώ.
Οδηγίες της ΕΛΑΣ.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αμέτρητες ανθρώπινες τραγωδίες

Εδώ και δώδεκα συνεχόμενα χρόνια ο αριθμός των ανθρώπων που αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τον τόπο κατοικίας του είτε εντός της χώρας τους είτε να μεταναστεύσουν εκτός συνόρων, αυξάνεται σταθερά σύμφωνα με την ετήσια έκθεση της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για

Κάθε μέρα κι άλλη καραβιά μεταναστών στην Κρήτη – 19 άτομα νότια της Γαύδου

Μεταφέρθηκαν στην Παλαιόχωρα Μία ακόμη διάσωση προσφύγων και μεταναστών καταγράφτηκε, νωρίς το πρωί της Πέμπτης, στη θαλάσσια περιοχή νότια της Γαύδου, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Με βάση το Ενιαίο Κέντρο Έρευνας Συντονισμού και Διάσωσης, εντοπίστηκαν από ναυαγοσωστικό σκάφος του Λιμενικού

Δεν υπάρχει Ε.Ε. χωρίς μεσαία τάξη

Η πολυδιάσπαση είναι ένα συστατικό στοιχείο της Ευρώπης, συνδεδεμένο και με την ιστορική «διαμερισματοποίηση» ενός χώρου που, σε πείσμα της γεωγραφίας, πολύ δύσκολα υποκύπτει στην επιρροή ή στην κυριαρχία ενός ενιαίου πολιτικού κέντρου. Τα ιστορικά παραδείγματα είναι γνωστά, δεν χρειάζεται

Ομαδική προσφυγή δικαστών για επιστροφή 13ου – 14ου μισθού που είχαν “κόψει” με αποφάσεις τους για τους άλλους

Την ανατροπή δικαστικών αποφάσεων συναδέλφων τους για τα δώρα και επιδόματα στον δημόσιο τομέα, επιχειρούν 9 δικαστικοί από τη Θεσσαλονίκη, με στόχο να κερδίσουν για τους εαυτούς τους όσα “έκοψαν” με αποφάσεις τους για τους υπόλοιπους. Πρόκειται για διεκδίκηση που

Μετάβαση στο περιεχόμενο