Ο Πρόεδρος της Π.Ο.Λ. στην ημερίδα του Πανελλήνιου Συλλόγου Υπαλλήλων ΥΕΝ & της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Εμπορικής Ναυτιλίας

Ανακοίνωση Π.Ο.Λ:

Πραγματοποιήθηκε την 21-11-22 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά, η επετειακή ημερίδα που διοργάνωσαν ο Πανελλήνιος Σύλλογος Υπαλλήλων ΥΕΝ, ο οποίος φέτος συμπληρώνει 50 χρόνια ζωής και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Υπαλλήλων Εμπορικής Ναυτιλίας.

Το παρών έδωσε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Υφυπουργός ΥΝΑΝΠ Κώστας Κατσαφάδος, καθώς και εκπρόσωποι της ΑΔΕΔΥ, κομμάτων και άλλων φορέων ενώ τα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ εκπροσώπησαν η Π.Ο.Λ και η Π.Ε.Α.Λ.Σ.

Ο Πρόεδρος της Π.Ο.Λ Κυράνης Κωνσταντίνος αφού ευχαρίστησε την Πρόεδρο του Δ.Σ Ζωή Ν. Πεντότη για την πρόσκληση και την αγαστή συνεργασία με την Ομοσπονδία μας τόνισε πως  η πορεία της Π.Ο.Λ. αν και η αφετηρία της διαδραματίζεται στη σύγχρονη εποχή και όχι 50 χρόνια πριν, παρουσιάζει κοινά στοιχεία με αυτή του Πανελλήνιου Συλλόγου Υπαλλήλων ΥΕΝ αφού ο συνδικαλιστικός στίβος δεν είναι πάντα στρωμένος με ροδοπέταλα .

Τα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ είναι αυτά που επιλέγουν για το πως θα εκπροσωπούνται και οποιαδήποτε προσπάθεια χειραγώγησης των συνδικαλιστικών ιδανικών πάντα πέφτει στο κενό.

Λιμενικοί και πολιτικοί υπάλληλοι συνεργαζόμαστε δημιουργικά προκειμένου ο πολυδιάστατος οργανισμός της Ελληνικής Ναυτιλίας να συνεχίσει να καθιστά τη χώρα μας ως κορυφαία δύναμη σε παγκόσμιο επίπεδο.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια Ιταλίδα στον Πειραιά

Συνωστισμός αφίξεων ξένων πολεμικών πλοίων στον Πειραιά, καθώς μετά το αμερικανικό αεροπλανοφόρο George G.H. Bush, έφθασε και η ιταλική φρεγάτα, κλάσης Bergamini, ITS Carabiniere. Το σκάφος εντάχθηκε στο Ιταλικό Ναυτικό το 2015.

Γυναίκα για πρώτη φορά στο “τιμόνι” της Τροχαίας Θεσσαλονίκης: Ποια είναι η νέα διευθύντρια

Για πρώτη φορά, μία γυναίκα κάθεται στο τιμόνι της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του GRTimes. Η νέα διευθύντρια, με καταγωγή από τα Τρίκαλα, μετρά χρόνια σε επιτελικές θέσεις της Τροχαίας, είναι παντρεμένη με παιδιά και ανέλαβε τη

Φωτό: Το USS George H.W. Bush έφτασε στον Πειραιά

Το Αμερικανικό Ναυτικό ανέβασε πολλές φωτογραφίες από τη σημερινή άφιξη του αμερικανικού αεροπλανοφόρου USS George H.W. Bush (CVN 77) στον Πειραιά. 230203-N-UI066-1066 PIRAEUS, Greece (Feb. 3, 2023) Cmdr. Ryan Conlan, navigation officer of the Nimitz-class aircraft carrier USS George H.W.

Ο εκτελεστικός Γραμματέας της ΕΑΑΛΣ Υποναυάρχος Λ.Σ ε.α Θεοφίλου Ανδρέας για τα τελευταία περιστατικά πρόκλησης της Τουρκικής ακτοφυλακής

Η τοποθέτηση του εκτελεστικού Γραμματέα της ΕΑΑΛΣ Υποναυάρχου Λ.Σ ε.α Θεοφίλου Ανδρέα σήμερα στον Αντέννα για τα τελευταία περιστατικά πρόκλησης της Τουρκικής ακτοφυλακής απέναντι στους Έλληνες Λιμενικούς!   Ελληνοτουρκικά – Καλημέρα Ελλάδα – 03/02/2022 – Καλημέρα Ελλάδα – Ρεπορτάζ