Ο Σλοβάκος ΠΘ ξεπροβοδίζει τους πυροσβέστες για Ελλάδα

“Μπορεί η Σλοβακία να είναι μικρή χώρα, όμως ο κόσμος μπορεί να βασίζεται σ’ εμάς”, ήταν τα λόγια του Πρωθυπουργού της Δημοκρατίας της Σλοβακίας κατά τη χθεσινή τελετή αναχώρησης ομάδας πυροσβεστών της χώρας του για την Ελλάδα. 

“Επί 9 μέρες τώρα στην Ελλάδα, οι συνάδελφοί σας πολεμούν με τις φωτιές βοηθώντας στη διάσωση της ανθρώπινης ζωής.  Καλή επιτυχία στην ομάδα που κατευθύνεται εκεί να αντικαταστήσει τους συναδέλφους της.  Να προσέχετε και να παραμείνετε ασφαλείς”, ήταν οι ευχές του Σλοβάκου Πρωθυπουργού κ. Ludovit Odor, που θα συνοδεύουν τους συμπατριώτες του πυροσβέστες κατά την παραμονή τους στην Ελλάδα.

Ευχαριστούμε για τη βοήθειά σας, Σλοβακία!

Image

Image

Image

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κ. Λ. Βόλου: Ευχαριστήριο σημείωμα σε Κ. Λ. Πειραιά

Ευχαριστήριο Σημείωμα Είναι πλέον γνωστές οι πρωτόγνωρες καταστάσεις, που βιώνουμε στη Θεσσαλία και στον Βόλο. Οι συνθήκες που αντιμετωπίζουμε όλοι όσοι διαβούμε εδώ είναι ιδιαίτερα δύσκολες και απαιτητικές, ακόμη και στην προμήθεια των πιο βασικών αγαθών, όπως το πόσιμο νερό.

Παρμενίων 23: Εντυπωσιακά στιγμιότυπα από τη μεγαλύτερη ελληνική στρατιωτική άσκηση [Βίντεο]

Η άσκηση περιείχε και το σενάριο αναχαιτίσεις αεροσκαφών με την κωδική ονομασία Renegade που εντυπωσίασε. Την Κυριακή 01 Οκτωβρίου 2023, στο πλαίσιο διεξαγωγής της Εθνικής Διακλαδικής Άσκησης Μεγάλης Κλίμακας «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ – 23», κατά την οποία συνεξετάζεται η άσκηση του Πολιτικού

Νέες αποκαλύψεις για τα μαρτύρια της γυναίκας που βίαζε και εξέδιδε ο αστυνομικός – Πώς την πλησίασε

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ένας αστυνομικός ο οποίος κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων και βιασμό κατ’ εξακολούθηση προέβη η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας. Ο άνδρας εκμεταλλευόταν την ιδιότητά του και το γεγονός ότι εκτελούσε υπηρεσία στην ίδια περιοχή όπου δραστηριοποιείτο μία

Μετάβαση στο περιεχόμενο