«Ο Τομέας Άμυνας ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στον ΑΟΟΑ, στηρίζοντας την προσπάθεια επίλυσης του στεγαστικού προβλήματος των στρατιωτικών»

Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, με επικεφαλής τον Αντιπτέραρχο (Ι) εα Θωμά Χατζηαθανασίου, Αν. Γραμματέα Τομέα Άμυνας του Κινήματος, συνοδευόμενος από τον Σμήναρχο εα Θωμά Θωμόπουλο, μέλος του Τομέα, επισκέφθηκε τον Αυτόνομο Οικοδομικό Οργανισμό Αξιωματικών (ΑΟΟΑ) του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, σκοπός του οποίου είναι η στεγαστική εξυπηρέτηση διά της παροχής κατοικιών, οικοπέδων, διαμερισμάτων και δανείων στους Αξιωματικούς και Ανθυπασπιστές των Ενόπλων Δυνάμεων που είναι μέλη του Οργανισμού.

Οι εκπρόσωποι του Κινήματος ενημερώθηκαν από τον Γενικό Διευθυντή του ΑΟΟΑ,  Συνταγματάρχη (ΜΧ-ΥΓΡ) Ιωάννη Αντωνίου, μεταξύ άλλων, για το έργο, την αποστολή και το οικονομικό αποτύπωμα του Οργανισμού, τα εν εξελίξει στεγαστικά προγράμματα και κυρίως για το επί δεκαετίες ανοιχτό ζήτημα του οικιστικού προγράμματος της περιοχής Πικερμίου, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις εξελίξεις αναφορικά με την πολεοδομική ανάπτυξη της Ζώνης Αστικού Αναδασμού (ΖΑΑ) Πικερμίου, ως απόρροια των διατάξεων του ν.4280/14.

Στη συζήτηση αντηλλάγησαν απόψεις επί των παραπάνω θεμάτων, δίνοντας έμφαση στις επιλογές του Οργανισμού που δύνανται να προσδώσουν περαιτέρω δυναμική στην αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του από τα μέλη του, τονίζοντας ιδιαίτερα τις προσδοκίες των μελών για την τελεσφόρηση της πολεοδόμησης της περιοχής Πικερμίου.

Το Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής σημείωσε ότι σε μια εποχή που οι στεγαστικές ανάγκες των εν ενεργεία στελεχών των ΕΔ και των απόστρατων είναι πρώτης προτεραιότητας για τους ίδιους και τις οικογένειές τους, η πολιτεία και όλοι οι αρμόδιοι φορείς οφείλουν να επιδεικνύουν τη δέουσα σπουδή για την κάλυψή τους, προτείνοντας να καταβληθεί περαιτέρω προσπάθεια ανάληψης νέων πρωτοβουλιών για τη βέλτιστη αξιοποίηση της περιουσίας του Οργανισμού μέσω της αύξησης των προγραμμάτων με σκοπό την βελτίωση του ρυθμού εξυπηρέτησης των υπαρχόντων μελών και την προσέλκυση νέων.

 

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η «λεωφόρος» της κοκαΐνης

Έξι φορτηγά γεμάτα με στρατιώτες και αστυνομικούς έφτασε μέσα στη νύχτα έξω από ένα σπίτι στο Γκουαγιακίλ του Ισημερινού. Η πόρτα του σπιτιού έγραφε πως «ενοικιάζεται» και τα φώτα ήταν σβηστά. Ωστόσο, δεν πτοήθηκαν από το φαινομενικά άδειο σπίτι καθώς

Βυθίζεται το ελληνόκτητο πλοίο που χτυπήθηκε από τους Χούθι – Αναφορές για νεκρό

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, το πλοίο έχει υποστεί σοβαρή βλάβη στο μηχανοστάσιο, πλέει εδώ και ώρες ακυβέρνητο και παρουσιάζει εισροή υδάτων. Αναφορές σε αραβικά ΜΜΕ σημειώνουν ότι υπάρχει ένα νεκρός από το πλήρωμα. Το ελληνικό λιμενικό διευκρίνισε ότι ανάμεσα στα

Γιώργος Αυτιάς: Στρασβούργο

Ακόμη και στους αριθμούς μπορεί κανείς να ασκήσει ερμηνευτική βία. Μπορεί να βλέπει στα εκλογικά μεγέθη όχι αυτό που μετράνε, αλλά το είδωλο των προκαταλήψεών του. Κάπως έτσι, κάποιοι είχαν «διαβάσει» το αποτέλεσμα προτού καν κλείσουν οι κάλπες την Κυριακή.

Αρχίζει η δικαστική μάχη δισ. ευρώ για τα εγκλωβισμένα αεροσκάφη

Μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες leasing αεροσκαφών ξεκίνησαν τη δικαστική μάχη εναντίον των ασφαλιστικών εταιρειών στο Δουβλίνο, μία αναμέτρηση στην οποία παίζονται αποζημιώσεις τουλάχιστον 2,5 δισ. ευρώ για αεροσκάφη που παραμένουν αποκλεισμένα στη Ρωσία. Οι εκμισθωτές έχουν εγείρει αγωγές κατά δεκάδων

Μετάβαση στο περιεχόμενο