Ο ΥΦΕΘΑ Νικόλαος Χαρδαλιάς στην 193 ΜΠΕΠ (MLRS) και 323 ΛΕ, στην Καβάλα

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, χθες, Δευτέρα 3 Απριλίου 2023, ολοκληρώνοντας τον κύκλο επισκέψεων σε Σχηματισμούς και Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, μετέβη στις έδρες της 193 Μοίρας Πολλαπλών Εκτοξευτών Πυραύλων (ΜΠΕΠ MLRS) και του 323 Λόχου Επισκευών (ΛΕ MLRS), στην Ελευθερούπολη Καβάλας.

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ενημερώθηκε από τις Διοικήσεις της 193 ΜΠΕΠ και του 323 ΛΕ για την αποστολή, την οργάνωση και τις τρέχουσες δραστηριότητες των Μονάδων. Επίσης, επισκέφθηκε τους χώρους τους και μίλησε με στελέχη και οπλίτες θητείας της δυνάμεώς τους.

Επιπρόσθετα, ο κ. Χαρδαλιάς συναντήθηκε με στελέχη και Εθνοφύλακες του Τάγματος Εθνοφυλακής Καβάλας.

Τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευε ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς/EU-OHQ Αντιστράτηγος Ιωάννης Τσιόπλος, ενώ παρόντες ήταν και οι Διοικητές της Διοίκησης Πυροβολικού της 1ης Στρατιάς Ταξίαρχος Νικόλαος Τυροπάνης και του 10ου Συντάγματος Πεζικού Συνταγματάρχης Αδάμ Σαρρής.

Ο ΥΦΕΘΑ Νικόλαος Χαρδαλιάς στην 193 ΜΠΕΠ (MLRS) και 323 ΛΕ, στην Καβάλα

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάμερες στους δρόμους: Νέος διαγωνισμός για το έργο των 88 εκατ. ευρώ

Σε τροχιά επανεκκίνησης εισέρχεται ένα από τα μεγαλύτερα έργα ψηφιακού εκσυγχρονισμού που έχουν σχεδιαστεί για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στην Ελλάδα. Ο διαγωνισμός για την προμήθεια και εγκατάσταση 1.000 καμερών καταγραφής τροχαίων παραβάσεων κατατέθηκε προς δημοσίευση στην ευρωπαϊκή πλατφόρμα

Το Κίεβο ανέλαβε την ευθύνη για το drone που βρέθηκε στη Λευκάδα -Απολογία προς την Ελλάδα μετά το διάβημα

Την ευθύνη για το drone που εντοπίστηκε στα ελληνικά χωρικά ύδατα, κοντά στη Λευκάδα, ανέλαβε επίσημα η Ουκρανία, απαντώντας στο αυστηρό διάβημα διαμαρτυρίας που υπέβαλε η Αθήνα προς το Κίεβο στα τέλη Μαΐου. Η απάντηση της ουκρανικής πλευράς ήρθε μέσω

Καρυστιανού: Ο Τσίπρας λέει ψέματα, μπορεί εύκολα το «όχι» να το κάνει «ναι» – Θα έχουμε αυτοδυναμία την επομένη των εκλογών

Επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η Μαρία Καρυστιανού, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι επαγγελματίας πολιτικός που λειτουργεί όπως οι επαγγελματίες πολιτικοί: «Λέει ψέματα», τόνισε η κα. Καρυστιανού και πρόσθεσε: «Μπορεί πολύ εύκολα το “όχι” να το κάνει “ναι”, να υποσχθεί

Ο Ανδρουλάκης βάζει τέλος στα λεγόμενα Δούκα για συνεργασίες: «Το ΠΑΣΟΚ δε θα παίξει ρόλο κομπάρσου», είπε στο ΠΣ

«Το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να παίξει κανέναν ρόλο κομπάρσου σε αυτό το σκηνοθετημένο πολιτικό σκηνικό», ήταν το ηχηρό μήνυμα του Νίκου Ανδρουλάκη στο Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ με αφορμή τις δηλώσεις του Χάρη Δούκα για ανοιχτούς διαύλους στις προοδευτικές δυνάμεις.