Ο ΥΝΑΝΠ στην απονομή βραβείων του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου

Από τη σημερινή ανάρτηση του κ. Βαρβιτσιώτη στο facebook:

“Χθες βράδυ παραβρέθηκα στην απονομή των βραβείων των 56ων Ιστιοπλοϊκών Αγώνων Άνδρου Β. Γουλανδρή 2023.
Με ιδιαίτερη χαρά είδα νέα πρόσωπα να ασχολούνται με πάθος και αγάπη με την ιστιοπλοΐα καθώς επίσης είχα την τιμή, να απονείμω ο ίδιος σε δύο από τις νικήτριες ομάδες τα βραβεία τους.
Η ελληνική παράδοση στον ναυταθλητισμό είναι τόσο γερή, που είναι αμαρτία να μην είναι η χώρα μας αυτή η οποία παρέχει τους καλύτερους αθλητές, ιστιοπλόους και βέβαια ανθρώπους που θα έχουν ολοένα και μεγαλύτερη επαφή με το θαλάσσιο στοιχείο.
Γι’ αυτό, σκοπός μας είναι να προσελκύσουμε ακόμα περισσότερους νέους, όχι μόνο στον χώρο της ιστιοπλοΐας, αλλά σε οποιαδήποτε αθλητική επαφή με τη θάλασσα.
Άλλωστε, όταν είσαι μόνος σου, με τη βάρκα σου και το πανί σου, με μόνο σύμμαχο ή αντίπαλο τον αέρα, πρέπει να βρεις τον δρόμο σου προς τον προορισμό. Εκεί είσαι εσύ, ο Θεός και τα κύματα. Αυτό είναι ένα μεγάλο μάθημα ζωής το οποίο οποίοι αγκαλιάσουν, θεωρώ ότι θα γίνουν πολύ καλύτεροι άνθρωποι με οτιδήποτε κι αν ασχοληθούν.
Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος Yacht Club of Greece, Γιώργο Προκοπίου, στα μέλη του και στον ΝΟΑ Ναυτικός Όμιλος Άνδρου, για την άψογη διοργάνωση των αγώνων, στις νικήτριες ομάδες και σε όλους όσους συνέβαλαν στη διεκπεραίωση αυτής της εξαιρετικής πρωτοβουλίας!”

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και πλήθος

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και κείμενο

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποιοι κλάδοι θαλασσίων μεταφορών ναυπηγούν τα περισσότερα πλοία;

Μετάφραση-απόδοση στα ελληνικά: “ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ” Σύμφωνα με στοιχεία των Clarksons Research πάνω από 50% των παραγγελιών για ναυπηγήσεις πλοίων (μετρούμενες σε cgt – compensated gross tonnage) προέρχεται από μόλις δύο τομείς ναυτιλιακών μεταφορών, τα LNG και τα containers. Η επικείμενη

Αντίο δίπλωμα, μπάι μπάι άδεια: Αυτά είναι τα 6 λάθη που δεν συγχωρεί ο νέος ΚΟΚ

Όπως στο ποδόσφαιρο έτσι και στη ζωή – και στον δρόμο- υπάρχουν φάουλ και φάουλ. Είναι άλλο πράγμα δηλαδή πάνω στη φάση να χτυπήσεις κατά λάθος παίκτη της αντίπαλης ομάδας κι άλλο πράγμα να φερθείς αντιαθλητικά, να βγεις σαν κλαδευτήρι και

Πήγε για μεροκάματο και βρέθηκε σιδηροδέσμιος στα κρατητήρια

Στα κρατητήρια και από κει στο αυτόφωρο με τον… μισό ποινικό κώδικα στην πλάτη κατέληξε 24χρονος διανομέας στη Χαλκίδα, ο οποίος υπέπεσε στο …παράπτωμα να κινηθεί με το δίκυκλο της δουλειάς στον παραλιακό πεζόδρομο της πόλης, όπου και βρίσκεται το κατάστημα εστίασης

Μετάβαση στο περιεχόμενο