Οι ευχές του Νίκου Ανδρουλάκη στον Γιώργο Παπανδρέου για ταχεία ανάρρωση

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γιώργο Παπανδρέου ο οποίος εισήχθη στο νοσοκομείο για προγραμματισμένη επέμβαση.

Προγραμματισμένο ραντεβού έτσι ώστε να βάλει βηματοδότη είχε ο Γιώργος Παπανδρέου. Μάλιστα, το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού ενημέρωσε επίσημα για την εξέλιξη αυτή, αναφέροντας «Ο πρώην Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, εισήλθε σήμερα με προγραμματισμένο ραντεβού στην Ευρωκλινική, καθώς οι ιατροί, ύστερα από εξετάσεις, είχαν κρίνει ότι χρειάζεται να τοποθετηθεί βηματοδότης, ο οποίος και τοποθετήθηκε επιτυχώς».

Λίγη ώρα αργότερα, έγινε γνωστό πως ο Νίκος Ανδρουλάκης επικοινώνησε με τον Γιώργο Παπανδρέου, έτσι ώστε να του ευχηθεί ταχεία ανάρρωση.

Πηγή

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Άμεση εφάπαξ ενίσχυση 600 ευρώ για Λιμενικούς και Αστυνομικούς λόγω μεταναστευτικού

Όλοι οι ένστολοι του Λιμενικού και της Αστυνομίας θα πάρουν εφάπαξ 600 ευρώ τα Χριστούγεννα  ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης από την Τρίπολη. «Με δεδομένη την 24ωρη αυξημένη αστυνόμευση, με δεδομένη την πλάτη που έβαλαν οι

Άσκηση Κυβερνοάμυνας του ΝΑΤΟ «CYBER COALITION 2022»

Από την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου έως την Παρασκευή 02 Δεκεμβρίου 2022 διεξήχθη στο ΓΕΕΘΑ  η άσκηση «CYBER COALITION 2022», η οποία αποτελεί την σημαντικότερη άσκηση κυβερνοάμυνας του ΝΑΤΟ. Η «CYBER COALITION 2022» διευθύνεται από το Κέντρο Αριστείας Συνεργατικής Κυβερνοάμυνας (Cooperative