Οι Λιμενικοί Μπουδραμής Ν. και Κυράνης Κ. διαιτητές στο Final-4 της Υδατοσφαίρισης

Στη μεγαλύτερη γιορτή της Ελληνικής Υδατοσφαίρισης συμμετέχουν οι συνάδελφοι και διεθνείς διαιτητές Μπουδραμής Νικόλαος και Κυράνης Κώστας .

 

Συγκεκριμένα οι δύο Βολιώτες διαιτητές επελέγησαν από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος να διαιτητεύσουν στους αγώνες του Final-4 των αντρών και γυναικών που διεξάγονται το Σαββατοκύριακο αυτό στη Λάρισα.

Σημειωτέον οι διαιτητές που έχουν επιλεγεί είναι αυτοί που στη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο συγκέντρωσαν τις καλύτερες βαθμολογίες σε όλους τους αγώνες που συμμετείχαν.

Θα πρέπει να τονίσουμε πως οι δύο συνάδελφοί έχοντας κοινή πορεία από παίχτες Υδατοσφαίρισης στο Ναυτικό Όμιλο Βόλου, είναι πλέον καταξιωμένοι διαιτητές στη χώρα μας αλλά και σε πανευρωπαϊκό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο καθώς ως διεθνείς διαιτητές στη Παγκόσμια Κολυμβητική Ομοσπονδία (FINA) και Πανευρωπαϊκή Κολυμβητική  Ομοσπονδία (LEN) συμμετέχουν σε παιχνίδια του Champion League , World League όπως και σε Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος (symels.gr)

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιώργος Προκοπίου έχει το ακριβότερο πλοίο του ελληνόκτητου στόλου – Κοστίζει $286,1 εκατ.

Η έρευνα της ValueVessels για την ελληνόκτητη ναυτιλία περιέχει ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία. Ο ελληνικός στόλος κατατάσσεται στην τρίτη θέση παγκοσμίως. Αυτό ισχύει τόσο για τον αριθμό των πλοίων όσο και για τη συνολική αξία, που περιλαμβάνει 4.709 πλοία ενεργά και υπό παραγγελία και συνολική αξία 152,69 δισ.

Το δώρο του Ωνάση στον «γάμο του αιώνα» ταξιδεύει στα νησιά Γκαλάπαγκος

Ήταν το μεγαλειώδες γαμήλιο δώρο του Αριστοτέλη Ωνάση προς τον πρίγκιπα Rainier και την Grace Kelly, που παντρεύτηκαν στις 18 Απριλίου του 1956 στο Μονακό – ένα γεγονός που χαρακτηρίστηκε «ο γάμος του αιώνα», με λίστα καλεσμένων που περιλάμβανε από

Κοπή Βασιλόπιτας Αποστράτων ΛΣ Β.ΕΛΛΑΔΟΣ(φωτο)

Ανακοίνωση Αποστράτων ΛΣ Β.ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΝ 29Η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ Β.Ε. ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ (Κ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ κ. ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ Α, κ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ Ε. Δ