Οι Νορβηγοί της Marlink κάνουν νέο άνοιγμα στην ελληνική αγορά με μια εξαγορά

Η Μarlink, η εταιρεία λύσεων έξυπνων δικτύων, ολοκλήρωσε την εξαγορά της Hellenic Radio Services SA.

Μετά από χρόνια επιτυχημένης οργανικής ανάπτυξης μέσω της θυγατρικής Marlink CG με έδρα τον Πειραιά, η εξαγορά της Hellenic Radio Services SA δίνει ώθηση στο αποτύπωμα της Marlink στη στρατηγική ελληνική αγορά, προς όφελος των Ελλήνων πλοικτητών.

Μέσω αυτής της συναλλαγής η Marlink απέκτησε τα μέσα δορυφορικής επικοινωνίας, το έμπειρο προσωπικό και τη δομή υποστήριξης πελατών της HRS, αυξάνοντας ουσιαστικά την εγκατεστημένη βάση της στην ελληνική αγορά με περισσότερα από 750 επιπλέον πλοία εξοπλισμένα με satcom. Η επιχείρηση δορυφορικών επικοινωνιών της HRS θα συνδυαστεί με τη Marlink CG, δημιουργώντας μια ακόμη ισχυρότερη τοπική εταιρεία και ηγετική δύναμη στην ελληνική και την κυπριακή αγορά.

Για περισσότερα από 30 χρόνια, η HRS παρέχει στις ελληνικές ναυτιλιακές εταιρείες λύσεις θαλάσσιας επικοινωνίας, δημιουργώντας ισχυρή φήμη για την ποιότητα των υπηρεσιών και την υποστήριξη πελατών. Σύμφωνα με τη μακροπρόθεσμη στρατηγική της Marlink, η HRS ακολούθησε συγκεκριμένη προσέγγιση, παρέχοντας στους πελάτες της ένα ευρύ φάσμα λύσεων και εξοπλισμού δορυφορικής συνδεσιμότητας από όλους τους μεγάλους προμηθευτές.

Η Ελλάδα αντιπροσωπεύει ένα κρίσιμο στοιχείο της παγκόσμιας ναυτιλιακής βιομηχανίας ως το μεγαλύτερο ναυτιλιακό έθνος με βάση την χωρητικότητα νεκρού βάρους, ενώ οι πλοιοκτήτες της χώρας συνεχίζουν να επενδύουν σε μεγάλο βαθμό σε νέα και ενεργειακά αποδοτικά πλοία. Οι ψηφιακές λύσεις, όπως αυτή που παρέχει η Marlink, συμπεριλαμβανομένης της ενσωματωμένης διαχείρισης πληροφορικής και δικτύου, της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, της συλλογής δεδομένων απόδοσης, της απομακρυσμένης υποστήριξης και της συντήρησης θεωρούνται σήμερα βασικά στοιχεία για την απόκτηση ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος στη ναυτιλιακή βιομηχανία.

«Η HRS έχει μακρά κληρονομιά που έχει χτιστεί εδώ και δεκαετίες στην εξυπηρέτηση των Ελλήνων πλοιοκτητών με συνδεσιμότητα. Είμαστε βέβαιοι ότι οι πελάτες μας θα επωφεληθούν από αυτή τη μετάβαση και θα απολαύσουν βελτιωμένες επιχειρηματικές ευκαιρίες από το χαρτοφυλάκιο λύσεων αιχμής της Marlink», δήλωσε ο Ιωακείμ Τσάνης, Διευθύνων Σύμβουλος της HRS.

«Η Marlink είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει τις ελληνικές ναυτιλιακές εταιρείες», δήλωσε ο Erik Ceuppens, Διευθύνων Σύμβουλος της Marlink Group. «Στόχος μας είναι να παρέχουμε μια ομαλή μετάβαση στους πελάτες του HRS με υπηρεσίες και υποστήριξη υψηλής ποιότητας, καθώς και έναν μελλοντικό οδικό χάρτη συνδεσιμότητας και ψηφιακών λύσεων που υποστηρίζει τα σχέδιά τους για ψηφιοποίηση».

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υποναύαρχος Στέλιος Φενέκος ΠΝ: Παρακολουθήσεις επικοινωνιών ΓΕΕΘΑ

ΑΡΧΗ ΣΟΦΙΑΣ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΙΣ – ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΘΕΣΜΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ Σήμερα το πρωί βρέθηκα σε τηλεοπτική συζήτηση στην εκπομπή “ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ” στον ANT1, όπου συζητήσαμε το ζήτημα της πληροφορίας που δημοσιεύθηκε, ότι παρακολουθούντο οι επικοινωνίες του Α/ΓΕΕΘΑ (οι Τούρκοι δεν έχασαν

ΣΑΣΜΥ: «Επιστροφή στην κανονικότητα σημαίνει Επαναφορά των επιδομάτων, Χριστουγέννων, Πάσχα και Αδείας»

Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Σχολής Μόνιμων Υπαξιωματικών (ΣΑΣΜΥ) εξέδωσε ανακοίνωση με θέμα: «Επιστροφή στην κανονικότητα σημαίνει Επαναφορά των επιδομάτων, Χριστουγέννων, Πάσχα και Αδείας». Η ανακοίνωση της ΣΑΣΜΥ: Αξιότιμε κ. Υπουργέ Ο ΣΑΣΜ Υ(Σύνδεσμος Αποφοίτων Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών) μετά από παρότρυνση των

Νωρίτερα θα καταβληθούν οι συντάξεις του Ιανουαρίου – Οι νέες ημερομηνίες

Νωρίτερα από τις καθιερωμένες ημερομηνίες θα καταβληθούν οι συντάξεις του Ιανουαρίου 2023 για την οικονομική διευκόλυνση των συνταξιούχων, ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Ως εκ τούτου, όπως αναφέρει ο e-ΕΦΚΑ σε ανακοίνωσή του, το πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και

Κρήτη: Συναγερμός στο Ηράκλειο για ένα κοριτσάκι 2 ετών που ήπιε χλωρίνη

«Συναγερμός» σήμανε νωρίς το μεσημέρι στο ΕΚΑΒ στο Ηράκλειο, για την παροχή των πρώτων βοηθειών σε ένα παιδάκι που ήπιε χλωρίνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ένα κοριτσάκι μόλις 2 ετών, το οποίο οι διασώστες παρέλαβαν από τον καταυλισμό των Ρομά στο Ηράκλειο. Το παιδάκι μεταφέρθηκε