Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκπαίδευση σε θέματα Βασικών Πρώτων Βοηθειών, από την Ειδική Ομάδα Αλληλεγγύης-Εθελοντική Διασωστική Ομάδα στους σπουδαστές της Σχολής Δοκίμων Λιμενοφυλάκων (φωτο)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκπαίδευση σε θέματα Βασικών Πρώτων Βοηθειών, από την Ειδική Ομάδα Αλληλεγγύης-Εθελοντική Διασωστική Ομάδα σε περίπου 150 σπουδαστές της Σχολής Δοκίμων Λιμενοφυλάκων του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος.
Η αίθουσα του αμφιθεάτρου της Σχολής, στις εγκαταστάσεις των στο Στρατόπεδο της Ναυτικής Βάσης του Πολεμικού Ναυτικού, στο Κέντρο Εκπαίδευσης «ΠΑΛΑΣΚΑΣ» στον Σκαραμαγκά, ήταν κατάμεστη .
Μπορεί να είναι εικόνα 15 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 12 άτομα και άτομα που στέκονται
Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, άτομα που κάθονται, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που κάθονται και άτομα που στέκονται
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
Το θεματολόγιο επιλέχθηκε  από κοινού  με τη Διοίκηση της Σχολής .Θέματα τα οποία οι απόφοιτοι Λιμενοφύλακες ενδεχομένως να συναντήσουν στην εκτέλεση των καθηκόντων τους.
Η ενεργή συμμετοχή των σπουδαστών η επιμελής προσοχή που επέδειξαν σε όσα παρουσιάστηκαν, και βεβαίως η έντονη προθυμία των Δοκίμων να πάρουν μέρος στην πρακτική εξάσκηση, ήταν σε υψηλό επίπεδο και  χαροποίησε ιδιαίτερα τους διοργανωτές.
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "Επίδοση του αναμνηστικού της Ομάδας στον Διοικητής της Σχολής Αντιπλοίαρχο ΛΣ Κυριάκο Λιάκο"
Αξίζουν συγχαρητηρίων για την εξαιρετική αυτή πρωτοβουλία οι υπεύθυνοι – συμμετέχοντες από την  Ειδική Ομάδα Αλληλεγγύης-Εθελοντική – Διασωστική Ομάδα   κ.Αμαλία Ντάουρις, κ.Χρήστο Παπαγεωργίου ,το Γενικό Διευθυντή κ.Παναγιώτη Χατζημαλλή και την Πρόεδρο κ.Ευαγγελια Γκόβα. τον Διοικητή της Σχολής Αντιπλοίαρχο Λ.Σ Κυριάκο Λιάκο ,καθώς και τον Διευθυντή Σπουδών της Σχολής, Αντιπλοίαρχο Λ.Σ Ηλία Ροκάκη, οι οποίοι ενέκριναν και ενέταξαν την εν λόγω δράση στο πλαίσιο της  εκπαίδευσης των δοκίμων Λ/Φ .

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Άμεση εφάπαξ ενίσχυση 600 ευρώ για Λιμενικούς και Αστυνομικούς λόγω μεταναστευτικού

Όλοι οι ένστολοι του Λιμενικού και της Αστυνομίας θα πάρουν εφάπαξ 600 ευρώ τα Χριστούγεννα  ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης από την Τρίπολη. «Με δεδομένη την 24ωρη αυξημένη αστυνόμευση, με δεδομένη την πλάτη που έβαλαν οι

Άσκηση Κυβερνοάμυνας του ΝΑΤΟ «CYBER COALITION 2022»

Από την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου έως την Παρασκευή 02 Δεκεμβρίου 2022 διεξήχθη στο ΓΕΕΘΑ  η άσκηση «CYBER COALITION 2022», η οποία αποτελεί την σημαντικότερη άσκηση κυβερνοάμυνας του ΝΑΤΟ. Η «CYBER COALITION 2022» διευθύνεται από το Κέντρο Αριστείας Συνεργατικής Κυβερνοάμυνας (Cooperative