Olympic Yacht Show 2022: Στον διεθνή χάρτη των yacht events

Σε μία μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού yachting εξελίσσεται το «Olympic Yacht Show». Η 2η διοργάνωση θα διεξαχθεί από τις 7 έως τις 10 Οκτωβρίου, στην Olympic Marine, στο Λαύριο, και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο καθώς, ήδη, το πλωτό τμήμα της πανέμορφης μαρίνας είναι εξαντλημένο. Κορυφαία ναυπηγεία επέλεξαν το ελληνικό premium in – water yacht show για να παρουσιάσουν για πρώτη φορά τις νέες τους δημιουργίες, γεγονός που μεταφέρει την δυναμική του event και της αγοράς.

Το διεθνές ενδιαφέρον που υπάρχει για την ελληνική διοργάνωση προκύπτει από τους εκατοντάδες ξένους οι οποίοι αναμένεται να βρεθούν εκείνες τις ημέρες στην Olympic Marine. Ανάμεσά τους θα είναι και ο Ντένις Σούκα, γνωστός στον κόσμο των yachting media ως «The Yacht Mogul», ο οποίος διαθέτει περισσότερους από 1.000.000 ακολούθους στο instagram και θεωρείται ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα στον χώρο. Μεγάλο όμως ενδιαφέρον υπάρχει και από τα διεθνή Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Εκπροσώπους στο show θα έχουν, μεταξύ άλλων, το κορυφαίο ιταλικό περιοδικό του είδους, το BARCHE, αλλά και το γνωστό σε όλους Yachting Pages, κάτι που δείχνει τη δυναμική του «Olympic Yacht Show».

 

Οι επισκέπτες θα μπορέσουν να δουν τα νέα σκάφη, κάποια από τα οποία θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό. Ανάμεσά τους και παγκόσμιες πρεμιέρες. Το μοναδικό premium in – water yacht show που διεξάγεται στην Ελλάδα επικεντρώνεται στη μεσαία και τη μεγάλη κατηγορία των σκαφών αναψυχής. Θα υπάρχουν περισσότεροι από 70 εκθέτες και οι λάτρεις των σκαφών αναψυχής θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με εταιρείες και φορείς που δραστηριοποιούνται στο παγκόσμιο στερέωμα του yachting.

Ιδιαίτερα καλαίσθητο θα είναι και το χερσαίο τμήμα. Σε ένα προσεκτικά και με απόλυτη ασφάλεια σχεδιασμένο χώρο, θα υπάρχουν περίπτερα από ελληνικές και ξένες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον χώρο του yachting. Οι λάτρεις της θάλασσας θα μπορέσουν να ενημερωθούν για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την αγορά του σκάφους αναψυχής και του θαλάσσιου τουρισμού, για τον εξοπλισμό και τα αξεσουάρ μέσα από premium brands.

 

Το 2ο Olympic Yacht Show που διοργανώνει η ONDECK EVENTS στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της Olympic Marine στο Λαύριο, 7-10 Οκτωβρίου, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων, του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, της Περιφέρειας Αττικής, του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, του Βιομηχανικού Επιμελητήριου Αθηνών, της Ένωσης Μαρινών Ελλάδος, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς και του Δήμου Λαυρεωτικής.

Olympic Yacht Show 2022: Στον διεθνή χάρτη των yacht events

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε λειτουργία από σήμερα Μηχανισμός Καταγγελιών

Έναρξη λειτουργίας του Μηχανισμού Καταγγελιών Ανακοινώνεται η έναρξη λειτουργίας του Μηχανισμού υποβολής Καταγγελιών παραβιάσεων θεμελιωδών δικαιωμάτων από τον Υπεύθυνο Προστασίας Θεμελιωδών Δικαιωμάτων στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου. Η δημιουργία του Μηχανισμού αποτελεί μέρος των αρμοδιοτήτων του Υπευθύνου Προστασίας Θεμελιωδών Δικαιωμάτων, ο οποίος

ΕΑΑΛΣ: Συνεχίζει με ρουχισμό την αρωγή της στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Λ.Σ. (ΕΑΑΛΣ), συνεχίζοντας το ανθρωπιστικό της έργο προς ανακούφιση των πλημμυροπαθών συμπατριωτών μας, αποστέλλει στην Περιφέρεια Θεσσαλίας 28 κούτες με 650 τεμάχια ειδών ρουχισμού καινούργια, προσφορά του Ομίλου FF και του προέδρου του, τον οποίο ευχαριστούμε

Ο ΥφΕΘΑ στη ΣΝΔ

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ιωάννης Κεφαλογιάννης επισκέφθηκε σήμερα, Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023, τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων (ΣΝΔ), όπου απηύθυνε ομιλία στους σπουδαστές. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αναφέρθηκε στις προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει ο σύγχρονος Αξιωματικός και επεσήμανε τις

Μετάβαση στο περιεχόμενο