Π.Ε.Α.Λ.Σ: Καμία απάντηση δεν οφείλει η ΠΕΑΛΣ στους ανακριτές της ΠΟΕΠΛΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ Λ.Σ (ΠΕΑΛΣ)

Πειραιάς,  30-07-2022 

Αριθμ. Πρωτ.: Φ.200/Ε/38/2022 

 

Με αφορμή πρόσφατο Δελτίο τύπου της ΠΟΕΠΛΣ.

Καμία  απάντηση δεν οφείλει η ΠΕΑΛΣ στους ανακριτές της ΠΟΕΠΛΣ .

Η ΠΕΑΛΣ θα μπορούσε να παρέχει διευκρινήσεις σε αυτούς που εκδίδουν τις αποφάσεις και ορίζουν τα μέλη του συμβουλίου μεταθέσεων και προσφυγών.

Τα ανακριτικά πρότυπα και οι μέθοδοι που ακολουθεί μερίδα συνδικαλιστών της ΠΟΕΠΛΣ αποσκοπούν στην τρομοκράτηση τη φίμωση και την κατάπνιξη οποιασδήποτε  διαφορετικής άποψης.

Δεν χρειάζεται να τονίσουμε που παραπέμπουν και σε ποιες εποχές αυτές οι συμπεριφορές.

Απλά θα υπενθυμίσουμε ότι  τις τακτικές ίδρυσης αντισωματείων,  φρόντισαν να τις επισημοποιήσουν οι ίδιοι και κατά την πρόσφατη συνάντηση τους στις 21/07/2022 με τον κ.ΥΝΑΝΠ.

Δηλώνουμε απερίφραστα ότι κατά τη συμμετοχή μας στα συμβούλια εκπροσωπούμε όλους τους Α/Ξ ΛΣ και όλα τα στελέχη που είναι όχι μόνο της ΠΟΛ αλλά και της ΠΟΕΠΛΣ, τα οποία υφίστανται την άδικη αντιμετώπιση είτε από πλευράς διοίκησης είτε από πλευράς οργανωμένων δήθεν συνδικαλιστικών συμφερόντων που εξυπηρετούν τον παλαιοκομματισμό, τον παραγοντισμό και προσωπικά συμφέροντα.

Δηλώνουμε επίσης ότι εξετάζετε ο τρόπος της εκπροσώπησης όλων αυτών των στελεχών  να λάβει  επίσημα και θεσμικό χαρακτήρα.

Οι ένθερμοι υποστηρικτές τις συν διοίκησης απέτυχαν παταγωδώς με τη συμμετοχή τους στην έκδοση του πδ 11/21 περί μεταθέσεων.

Αρκεί κάποιος να ανατρέξει στην από 21/7/2022 ανακοίνωση τους με την οποία ομολογούν την αποτυχία τους και ζητούν να επιστρέψουν στο προηγούμενο καθεστώς  μεταθέσεων , συνεπώς δεν δικαιούνται να υψώνουν οποιαδήποτε φωνή σήμερα παρά μόνο οφείλουν δημόσια συγνώμη  στα χιλιάδες στελέχη του Λιμενικού σώματος.

Βέβαια αν τόσο πολύ το επιθυμούν ,υπάρχει ο κατήφορος της συναλλαγής και των συμψηφισμών. Με το ζόρι, κανείς δεν μπορεί να τους αλλάξει ή να τους εμποδίσει.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιστολική ψήφο στις Ευρωεκλογές ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης

«Όλη η χώρα μια περιφέρεια με σταυρό» – Οι ανακοινώσεις θα εξειδικευτούν το απόγευμα από την υπουργό Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως και τον αναπληρωτή υπουργό Θεόδωρο Λιβάνιο. Οπρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε το πρωί της Πέμπτης στο υπουργικό συμβούλιο επιστολική ψήφο για τις ευρωεκλογές και

Πέθανε ο συγγραφέας Βασίλης Βασιλικός

Ο Βασίλης Βασιλικός γεννήθηκε στις 18 Νοεμβρίου 1934 στη συνοικία των Ποταμουδίων Καβάλας. Οι γονείς του κατάγονταν από τη Θάσο. Αποφοίτησε από το Λύκειο Καρυωτάκη στην Καβάλα, τη Σχολή Βαλαγιάννη (Θεσσαλονίκη) και το Αμερικανικό Κολλέγιο Ανατόλια. Στη συνέχεια σπούδασε Νομικά

Το Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Λ.Σ. στο Χρ. Στυλιανίδη

Απογευματινές ώρες χτες 29/11/2023 πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση κλιμακίου του Διοικητικού Συμβουλίου ΕΑΑΛΣ, αποτελούμενου από τον Πρόεδρο ΔΣ Στ. Βοϊδονικόλα, τον Αντιπρόεδρο ΔΣ Ι. Καραγεωργόπουλο, τον Εκτελεστικό Γραμματέα Α. Θεοφίλου και την Ταμία και Υπεύθυνη Ισότητας Ελ. Κοντάκου, με τον Υπουργό

Χανιά: Το Ναυτικό Μουσείο Κρήτης παρουσίασε το ημερολόγιο του πρώτου Λιμενάρχη Πλωτάρχη Γ. Κουρκούτη

Το ημερολόγιο του Λιμεναρχείου Χανίων, του πρώτου Λιμενάρχη Πλωτάρχη Γεωργίου Κουρκούτη Π.Ν με τίτλο «Ήμερολόγιον των ἐπικρατούντων ἀνέμων και συμβάντων ἐν τῇ περιφερείᾳ τοῦ λιμεναρχείου Χανίων ἀπό 1ης Ἰανουαρίου 1899 ἕως τέλος Δεκεμβρίου 1914» παρουσιάστηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο

Μετάβαση στο περιεχόμενο