Π.Ο.Ε.Σ. – Μέχρι την Οκτώβρη η συμμόρφωση του Υπουργείου Οικονομικών για τα αναδρομικά

Υπενθυμίζεται ότι, με το υπ΄ αριθμ. 4/2018 πρακτικό του,το Τριμελές Συμβούλιο του Συμβουλίου της Επικρατείας(άρθρο 2 του Ν.3068/2002), ενώπιον του οποίου προσέφυγε η Ομοσπονδία μας, ως η μοναδική εκπροσωπούσα τα συμφέροντα των εν ενεργεία στρατιωτικών, αφού διαπίστωσε τη μη συμμόρφωση του Δημοσίου (Υπουργού Οικονομικών) προς την υπ΄ αριθμ. 1125/2016 απόφαση της Ολομελείας του Συμβουλίου της Επικρατείας, που κέρδισε και πάλι η Ομοσπονδία μας καικάλεσε το Υπουργείο Οικονομικών να συμμορφωθείπρος την εν λόγω απόφαση εντός 8μήνου, όρισε νέα ημερομηνία συζήτησης ενώπιόν του (Τριμελούς Συμβουλίου Συμμόρφωσης) την23η Οκτωβρίου 2018.

class=”content-main” style=” 3.75rem; color: rgb(85, 85, 85); cf”>

Η Ομοσπονδία μας θα παρευρεθεί ως οφείλει και θα δώσει για μια ακόμη φορά τη μάχη, εκπροσωπώνταςόλους εν γένει τους εν ενεργεία στρατιωτικούςκαι θα ενημερώσει σχετικώς.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

To ιστορικό βύθισης του “Ναύαρχος Κουντουριώτης” στην Θεσσαλονίκη

Γράφει ο Νικόλαος Σιδηρόπουλος (Το άρθρο πρωτοδημοσιεύτηκε στο https://www.wreckhistory.com ) Το “Ναύαρχος Κουντουριώτης” καθελκύστηκε ως “War Charger” στις 18 Αυγούστου του 1918, και παρόλο που είχε σύντομη επιχειρησιακή ζωή μιας και ταξίδεψε  για μόλις τρία χρόνια, οι ατυχίες του ξεκίνησαν πριν καν

Σκάφος ΑΤ 35: Το πρώτο Ελληνικό φουσκωτό κατασκευασμένο από 100% ναυπηγικό αλουμίνιο

Ο Γιάννης και ο Μάρκος, ιδρυτές της Alpha Tango, γνωρίστηκαν το 2013 σαν συμφοιτητές στο πανεπιστήμιο Strathclyde της Γλασκόβης όπου σπούδαζαν μηχανολόγοι ναυπηγοί. Το όραμα τους ήταν να σχεδιάσουν ένα μοναδικό σκάφος και να το βγάλουν σε παραγωγή. Πρώτη παρουσίαση

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης έβγαλε τον Πολάκη από συντονιστή – Όλες οι αλλαγές

Αλλαγές στον ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης. Η πιο σημαντική από αυτές είναι η καθαίρεση του Παύλου Πολάκη από την θέση του συντονιστή στις Ειδικές Επιτροπές Παρακολούθησης Κοινοβουλευτικού Έργου, τοποθετώντας τον ωστόσο ως τομεάρχης στον τομέα Διάφανειας, θέση που είχε επί Τσίπρα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο