Πακιστάν: Ο νέος πρωθυπουργός της χώρας είναι απίστευτος – Παθιάζεται στις ομιλίες και σπάει τα μικρόφωνα

Ο νέος πρωθυπουργός του Πακιστάν πωρώνεται στις ομιλίες του στον κόσμο και από το πάθος του τα σπάει όλα. Μικρόφωνα, αναλόγια, ποτήρια με νερό.

Υπήρχε ένα μεγάλο συγκρότημα της ροκ μουσικής τη δεκαετία του ΄60 και του ΄70 που λεγόταν the Who. Οι Who εκτός από πολλά τραγούδια θρύλους που έγραψαν, έμειναν γνωστοί και για άλλον έναν λόγο. Στις εμφανίσεις και τις συναυλίες τους, πωρώνονταν τόσο πολύ που έσπαγαν τα πάντα. Κιθάρες, ντραμς, μικρόφωνα, ακόμη και ολόκληρη τη σκηνή που τραγουδούσαν.

Κάτι παρόμοιο κάνει και ο νέος πρωθυπουργός του Πακιστάν ο οποίος δεν θυμίζει τους Who όταν μιλάει αλλά όταν σπάει τα πάντα συνεπαρμένος από το πάθος του στις ομιλίες.

Ο πρωθυπουργός του Πακιστάν έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όλα έχουν κατακλυστεί από ομιλίες του 70χρονου Σαχμπάζ Σαρίφ. Τι λέει σε αυτές τις ομιλίες και ο κόσμος τις ανεβάζει; Μόνο οι κάτοικοι του Πακιστάν ξέρουν.

Παθιασμένος

Αυτό που είναι το σήμα κατατεθέν του είναι το πάθος του καθώς μιλάει. Ένα πάθος το οποίο ξεφεύγει από τα όρια. Ο Σαχμπάζ τα σπάει όλα. Πετάει μικρόφωνα, κλωτσάει αναλόγια και τα κάνει γης μαδιάμ.

 

Και όμως παρά το γεγονός ότι η χώρα του πάει από το κακό στο χειρότερο, οι δείκτες της οικονομίας είναι στα τάρταρα, ο πληθωρισμός καλπάζει και έχει να λύσει και ένα μεγάλο ενεργειακό πρόβλημα. Οι πολιτικοί αναλυτές εικάζουν ότι δεν πρόκειται να τα καταφέρει όπως δεν τα κατάφερε ούτε και ο προκάτοχος του που όλος τυχαίως ήταν αδερφός του.

Μάλιστα οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σχολιάζουν πως ο νέος πρωθυπουργός είναι τόσο οξύθυμος που θα πρέπει να εκπαιδευτεί να μην μπερδέψει κάποια στιγμή το μικρόφωνο με το κουμπί των πυρηνικών και γίνει το «έλα να δεις».

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βάσεις Εισαγωγής 2026: Η σχολή που πέρασε μόλις… ένας υποψήφιος

Δείτε όλες τις Σχολές και τα τμήματα που «ανοίγουν πόρτες» με μονοψήφιο αριθμό εισακτέων Οι Βάσεις εισαγωγής των Πανελλαδικών εξετάσεων 2026, ανέδειξαν περιφερειακά και εξειδικευμένα τμήματα ΑΕΙ που καλούνται πλέον να λειτουργήσουν με ελάχιστους νέους φοιτητές στα έδρανά τους. Η πιοκραυγαλέα περίπτωση καταγράφεται

Γερμανικός στρατός: Γιατί λείπουν οι γυναίκες;

Να καταταγώ στον στρατό; Σε καμία περίπτωση! Για τις νεαρές γυναίκες από τις οποίες η DW πήρε συνέντευξη στο Βερολίνο, η θητεία στις Γερμανικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι εκτός συζήτησης. «Δεν ταιριάζει στα σχέδιά μου για σπουδές και εργασία», υποστηρίζει μία από τις

Δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας: Ποιοι αρχηγοί θα πάνε Προεδρικό, ποιοι… το σκέφτονται, ποιοι είπαν «όχι» και ποιοι δεν προσκλήθηκαν

Ιδιαίτερο συμβολικό αλλά και ουσιαστικό πολιτικό ενδιαφέρον έχει η φετινή δεξίωση του Προέδρου της Δημοκρατίας στις 24 Ιουλίου για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα, καθώς η πολιτική ρευστότητα που επικρατεί φαίνεται ότι επηρεάζει σε σημαντικό βαθμό και τους πολιτικούς

Ο «αστυνομικός» γάτος Nimis που «περιπολεί» τους δρόμους του Άμστερνταμ

Η «αστυνομική γάτα» του Άμστερνταμ έχει γίνει viral στο TikTok, με τα βίντεό της να έχουν ξεπεράσει τα 4,5 εκατομμύρια προβολές. Ο γάτος, που ονομάζεται Nimis, ζει σε ένα πλωτό σπίτι και ξεχωρίζει χάρη στο κίτρινο γιλέκο που φορά, το οποίο θυμίζει αστυνομική στολή. Κάθε μέρα συνοδεύει την ιδιοκτήτριά του, Lydia Farber, στις βόλτες τους στα κανάλια