Πακιστάν: Ο νέος πρωθυπουργός της χώρας είναι απίστευτος – Παθιάζεται στις ομιλίες και σπάει τα μικρόφωνα

Ο νέος πρωθυπουργός του Πακιστάν πωρώνεται στις ομιλίες του στον κόσμο και από το πάθος του τα σπάει όλα. Μικρόφωνα, αναλόγια, ποτήρια με νερό.

Υπήρχε ένα μεγάλο συγκρότημα της ροκ μουσικής τη δεκαετία του ΄60 και του ΄70 που λεγόταν the Who. Οι Who εκτός από πολλά τραγούδια θρύλους που έγραψαν, έμειναν γνωστοί και για άλλον έναν λόγο. Στις εμφανίσεις και τις συναυλίες τους, πωρώνονταν τόσο πολύ που έσπαγαν τα πάντα. Κιθάρες, ντραμς, μικρόφωνα, ακόμη και ολόκληρη τη σκηνή που τραγουδούσαν.

Κάτι παρόμοιο κάνει και ο νέος πρωθυπουργός του Πακιστάν ο οποίος δεν θυμίζει τους Who όταν μιλάει αλλά όταν σπάει τα πάντα συνεπαρμένος από το πάθος του στις ομιλίες.

Ο πρωθυπουργός του Πακιστάν έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όλα έχουν κατακλυστεί από ομιλίες του 70χρονου Σαχμπάζ Σαρίφ. Τι λέει σε αυτές τις ομιλίες και ο κόσμος τις ανεβάζει; Μόνο οι κάτοικοι του Πακιστάν ξέρουν.

Παθιασμένος

Αυτό που είναι το σήμα κατατεθέν του είναι το πάθος του καθώς μιλάει. Ένα πάθος το οποίο ξεφεύγει από τα όρια. Ο Σαχμπάζ τα σπάει όλα. Πετάει μικρόφωνα, κλωτσάει αναλόγια και τα κάνει γης μαδιάμ.

 

Και όμως παρά το γεγονός ότι η χώρα του πάει από το κακό στο χειρότερο, οι δείκτες της οικονομίας είναι στα τάρταρα, ο πληθωρισμός καλπάζει και έχει να λύσει και ένα μεγάλο ενεργειακό πρόβλημα. Οι πολιτικοί αναλυτές εικάζουν ότι δεν πρόκειται να τα καταφέρει όπως δεν τα κατάφερε ούτε και ο προκάτοχος του που όλος τυχαίως ήταν αδερφός του.

Μάλιστα οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σχολιάζουν πως ο νέος πρωθυπουργός είναι τόσο οξύθυμος που θα πρέπει να εκπαιδευτεί να μην μπερδέψει κάποια στιγμή το μικρόφωνο με το κουμπί των πυρηνικών και γίνει το «έλα να δεις».

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η παγκόσμια έλλειψη αξιωματικών εμπορικού ναυτικού είναι μύθος – Η πραγματική κρίση βρίσκεται αλλού

Όλο και πιο έντονα ακούγεται ότι υπάρχει μια παγκόσμια έλλειψη αξιωματικών εμπορικού ναυτικού. Από Έλληνες εφοπλιστές και μεγάλα ναυλομεσιτικά γραφεία μέχρι διεθνείς οργανισμούς και εταιρείες επάνδρωσης πλοίων, όλοι μιλούν για την έλλειψη αξιωματικών. Το τι φταίει όμως δεν μας έχει

Κικίλιας: Οι εκλογές θα κριθούν από τη δουλειά μας, όχι από τα νέα κόμματα…

«Οι επενδύσεις, οι μεταρρυθμίσεις και οι τομές στις οποίες έχει προχωρήσει όλα αυτά τα χρόνια η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας- αντιμετωπίζοντας ταυτόχρονα πολλαπλές κρίσεις όπως πανδημία, πολέμους, ενεργειακή κρίση, κλπ- πρέπει να συνεχιστούν και να ολοκληρωθούν προς όφελος της ελληνικής

Γράφει ο Δρ. Θωμάς Χατζηαθανασίου – FIR Αθηνών, Παρούσα κατάσταση και προοπτικές

FIR Αθηνών, Παρούσα κατάσταση και προοπτικές Γράφει ο Δρ. Θωμάς Χατζηαθανασίου * Το FIR Αθηνών, το οποίο αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους αεροναυτιλιακούς θεσμούς στην Ανατολική Μεσόγειο και στο Αιγαίο και καθορίστηκε από περιφερειακές αεροναυτιλιακές διασκέψεις του ICAO, αναγνωρισμένο διεθνώς

Η Τεχνητή Νοημοσύνη στο επίκεντρο των Ποσειδωνίων 2026 – Η ναυτιλιακή τεχνολογία αλλάζει ρυθμό και μετασχηματίζει τον κλάδο

Η Τεχνητή Νοημοσύνη αναδεικνύεται σε έναν από τους βασικότερους μοχλούς εξέλιξης της παγκόσμιας ναυτιλίας, με τα Ποσειδώνια 2026 να επιβεβαιώνουν ότι η τεχνολογία έχει πλέον περάσει από το στάδιο της θεωρίας και των πιλοτικών εφαρμογών σε μια νέα εποχή ευρείας