Πάρος: Πέντε συλλήψεις για παραβάσεις σε παραλίες

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει στην Πάρο οι συλλήψεις με την αυτόφωρη διαδικασία, υπό την καθοδήγηση του εισαγγελέα εφετών Ο. Τζωρμπατζόγλου, για παραβάσεις κατάχρησης παραλιών και αιγιαλού στο νησί.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα parianostypos.gr, μεικτό κλιμάκιο από αξιωματικούς, στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου και υπαλλήλους της Κτηματικής Υπηρεσίας διενεργούν τις τελευταίες ημέρες εντατικούς ελέγχους για παραβάσεις που σχετίζονται με την κατάληψη δημόσιου χώρου στις παραλίες του νησιού.

Μόνο σήμερα, Παρασκευή, συνελήφθησαν και παραπέμπονται με την αυτόφωρη διαδικασία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου, πέντε επιχειρηματίες για κατάληψη και υπερβάσεις σε παραλίες και σε αιγιαλό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι από αυτούς φέρεται να δέσμευσαν καταχρηστικά και να εκμεταλλεύτηκαν περισσότερα τετραγωνικά δημόσιου χώρου από όσα είχαν υποβάλλει αίτηση προς χρήση και εκμετάλλευση.

Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με εντατικό ρυθμό και τις επόμενες ημέρες.

Πάρος: Πέντε συλλήψεις για παραβάσεις σε παραλίες

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κ. Λ. Βόλου: Ευχαριστήριο σημείωμα σε Κ. Λ. Πειραιά

Ευχαριστήριο Σημείωμα Είναι πλέον γνωστές οι πρωτόγνωρες καταστάσεις, που βιώνουμε στη Θεσσαλία και στον Βόλο. Οι συνθήκες που αντιμετωπίζουμε όλοι όσοι διαβούμε εδώ είναι ιδιαίτερα δύσκολες και απαιτητικές, ακόμη και στην προμήθεια των πιο βασικών αγαθών, όπως το πόσιμο νερό.

Παρμενίων 23: Εντυπωσιακά στιγμιότυπα από τη μεγαλύτερη ελληνική στρατιωτική άσκηση [Βίντεο]

Η άσκηση περιείχε και το σενάριο αναχαιτίσεις αεροσκαφών με την κωδική ονομασία Renegade που εντυπωσίασε. Την Κυριακή 01 Οκτωβρίου 2023, στο πλαίσιο διεξαγωγής της Εθνικής Διακλαδικής Άσκησης Μεγάλης Κλίμακας «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ – 23», κατά την οποία συνεξετάζεται η άσκηση του Πολιτικού

Νέες αποκαλύψεις για τα μαρτύρια της γυναίκας που βίαζε και εξέδιδε ο αστυνομικός – Πώς την πλησίασε

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ένας αστυνομικός ο οποίος κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων και βιασμό κατ’ εξακολούθηση προέβη η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας. Ο άνδρας εκμεταλλευόταν την ιδιότητά του και το γεγονός ότι εκτελούσε υπηρεσία στην ίδια περιοχή όπου δραστηριοποιείτο μία

Μετάβαση στο περιεχόμενο