Πάτρα: Εγκλωβισμένοι στο λιμάνι 50 εκδρομείς για Ιταλία -Έφτασαν και έμαθαν ότι δεν έχουν εισιτήρια

Με μια απίστευτη ταλαιπωρία ήρθαν αντιμέτωποι στο λιμάνι της Πάτρας 50 εκδρομείς, οι οποίοι είχαν προορισμό την Ιταλία.

Την ώρα που επιβιβάστηκαν στο πλοίο, τους ενημέρωσαν ότι δεν έχει γίνει κράτηση των εισιτηρίων τους από το ταξιδιωτικό γραφείο που έχει αναλάβει το ταξίδι. Οι 50 εκδρομείς είχαν πληρώσει από 500 ευρώ ο καθένας, σε συγκεκριμένο ταξιδιωτικό γραφείο της Αθήνας, με την τιμή να περιλαμβάνει τόσο τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια όσο και τη διαμονή στην Ιταλία.

Έκπληκτοι διαπίστωσαν όχι μόνο ότι δεν έχει γίνει κράτηση των εισιτηρίων τους, αλλά ούτε κράτηση του ξενοδοχείου που τους είχαν ενημερώσει ότι θα έμεναν.

«Προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε με την ιδιοκτήτρια του γραφείου, ωστόσο είναι εξαφανισμένη. Δεν σηκώνει κανένα τηλέφωνο, ούτε το κινητό της, ούτε του γραφείου», περιέγραψε στην ιστοσελίδα Tempo24 επιβάτιδα του γκρουπ.

Μόλις έγινε γνωστό στα μέλη του γκρουπ ότι η κράτησή τους… δεν υπάρχει, μετέβησαν στο Β’ Αστυνομικό Τμήμα της Πάτρας και υπέβαλαν μήνυση.

«Μας έφαγε τα χρήματα. 500 ευρώ πληρώσαμε ο καθένας και μας είπαν ότι είναι όλα κλεισμένα. Και φθάσαμε στην Πάτρα και μας είπαν ότι δεν υπάρχουν εισιτήρια», αναφέρει η ίδια κυρία.

«Η ιδιοκτήτρια του ταξιδιωτικού γραφείου υπέστη εγκεφαλικό» -Επιστρέφουν στην Αθήνα οι εκδρομείς
Όπως αναφέρει το Tempo24, το Μέσο κατάφερε να επικοινωνήσει με το συγκεκριμένο ταξιδιωτικό γραφείο, εκπρόσωπος του οποίου ήταν ενήμερος για τα όσα διαδραματίστηκαν στην Πάτρα.

Όπως ανέφερε, η ιδιοκτήτρια του ταξιδιωτικού γραφείου υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο πριν από λίγες ώρες και διακομίστηκε στο Ασκληπιείο Βούλας.

Στην ερώτηση για ποιον λόγο δεν είχε γίνει η κράτηση των εισιτηρίων και της διαμονής, αφού τα μέλη του γκρουπ είχαν καταβάλει το ποσό που τους ζητήθηκε, εκείνος φέρεται να απάντησε: «Δεν είμαστε σίγουροι για αυτό. Μια κυρία από το γκρουπ ήταν υπεύθυνη να συγκεντρώσει τα χρήματα και να τα καταβάλει στο γραφείο μας. Δεν ξέρω αν το έκανε, θα φανεί από τα παραστατικά της τράπεζας».

Όταν ρωτήθηκε πώς είναι δυνατόν να ξεκινήσει το λεωφορείο, το οποίο έχει μισθώσει το γραφείο, με προορισμό την Πάτρα, αν δεν έχουν καταβληθεί τα χρήματα, ανέφερε ότι δεν μπορεί να απαντήσει αυτή τη στιγμή, καθώς είναι αναστατωμένος από την κατάσταση της υγείας της ιδιοκτήτριας.

Τα μέλη του γκρουπ έχουν επιβιβαστεί και πάλι στο λεωφορείο με προορισμό την Αθήνα.

Πάτρα: Εγκλωβισμένοι στο λιμάνι 50 εκδρομείς για Ιταλία -Έφτασαν και έμαθαν ότι δεν έχουν εισιτήρια 

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΚΕ: Ερώτηση για τις καταχρηστικές μετακινήσεις – τοποθετήσεις λιμενικών

Να προχωρήσει η νομοθετική τροποποίηση, ώστε να θεωρούνται μεταθέσεις οποιεσδήποτε μετακινήσεις – τοποθετήσεις λιμενικών άνω των 20 χιλιομέτρων από την υπηρεσία υπαγωγής τους ζητά το ΚΚΕ με Ερώτηση προς τον Υπουργό Ναυτιλίας, την οποία κατέθεσαν οι Βουλευτές Θανάσης Παφίλης και

Στο «μικροσκόπιο» της Ε.Ε. ελληνική ναυτιλία και Μόσχα

Νέα προβλήματα στην ελληνική ναυτιλία -και ειδικά στις εταιρίες που πρωταγωνιστούν στη μεταφορά ρωσικού πετρελαίου προς τρίτες χώρες- θα προκαλέσει το 12ο «πακέτο» κυρώσεων της Ε.Ε. κατά της Μόσχας το οποίο προγραμματίζεται να υιοθετηθεί στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο της 14ης-15ης Δεκεμβρίου.

«Η Ελλάδα να είναι παρούσα στην Ερυθρά θάλασσα»

Μετατροπή-επιμέλεια κειμένου: «ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ» H Ερυθρά Θάλασσα, μήκους 1.400 ναυτικών μιλίων από το Σουέζ μέχρι τον πορθμό του Μπαμπ ελ Μαντέμπ, είναι καίριας σημασίας θαλάσσια λεωφόρος, από εμπορική και ενεργειακή άποψη για την Ευρώπη και την Ασία. Τη σημασία της

Προειδοποίηση ασφαλείας για τα εμπορικά πλοία

Μετατροπή-επιμέλεια κειμένου: «ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ» Η διεθνής ναυτιλία ζητά περισσότερη στρατιωτική προστασία στις θαλάσσιες διαδρομές στη Μέση Ανατολή μετά τις επιθέσεις των ανταρτών που υποστηρίζονται από το Ιράν στην Ερυθρά Θάλασσα, οι οποίες προκάλεσαν φόβους για νέες διαταραχές στο παγκόσμιο εμπόριο, συμπεριλαμβανομένου του ενεργειακού εφοδιασμού. Η ανησυχία

Μετάβαση στο περιεχόμενο