Πάτρα: Σάλος από τη διπλή ζωή παντρεμένου ένστολου, με δυο γυναίκες και συνολικά 4 παιδιά!

Η δεύτερη γυναίκα ανακάλυψε πως ο πατέρας των δυο παιδιών της, είναι παντρεμένος και μάλιστα από τον γάμο του έχει αποκτήσει επίσης δυο παιδιά!

Η «κρυφή» ζωή ένστολου με δυο γυναίκες και παιδιά, ήδη προκαλεί σάλο και οι συζητήσεις στην υπηρεσία του δίνουν και παίρνουν!

Πρόκειται για ένστολο, με πολλά χρόνια στο Σώμα και από τους πλέον «μάχιμους», ο οποίος από λάθη στην προσωπική του ζωή ανεβαίνει «Γολγοθά»! Ενώ ήταν παντρεμένος, σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας, διατηρούσε σχέση με άλλη γυναίκα, σε προάστιο της Πάτρας, στην άλλη πλευρά της πόλης. Μόνο που από τη δεύτερη παράνομη σχέση απέκτησε 2 παιδιά, τα οποία προφανώς και έχει αναγνωρίσει αλλά η νόμιμη σύζυγός του δεν γνώριζε το παραμικρό!

Το θέμα πήρε διαστάσεις όταν η δεύτερη ανακάλυψε πως τα παιδιά της είχαν παντρεμένο πατέρα με άλλη γυναίκα!Τα παιδιά του, από τη νόμιμη σύζυγο, είναι μεγάλα και προφανώς ούτε εκείνα γνωρίζουν πως έχουν δύο αδελφάκια.

Το γεγονός συζητείται, με κάθε μυστικότητα, αφού είναι ιδιαίτερα λεπτό ζήτημα, κυρίως για τα παιδιά του ένστολου, 2 με τη νόμιμη και 2 με την ερωμένη.
Άγνωστο πραγματικά τι θα συμβεί κυρίως με τη δεύτερη μητέρα των παιδιών του, η οποία έμαθε το γεγονός της μη ύπαρξης διαζυγίου με την πρώτη.

Ο ένστολος είναι πραγματικά σε απόγνωση, τρέχει και δεν φτάνει!

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκδήλωση για την 82η επέτειο της Μάχης της Κρήτης

Το κέντρο των εκδηλώσεων της επετείου της Μάχης της Κρήτης είναι πάντα το Μνημείο των Πεσόντων στη γέφυρα του Κερίτη στον Αλικιανό και αποτελεί το σύμβολο της αντίστασης του άμαχου πληθυσμού κατά των εχθρικών δυνάμεων και στέκεται εκεί ως ένδειξη

Η απάντηση του Υπ. Ναυτιλίας για το τουρκικό σκάφος στα Κύθηρα

Η αβλαβής διέλευση σκαφών επιτρέπεται κανονικά στα εθνικά χωρικά ύδατα, αναφέρουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πηγές του υπουργείου Ναυτιλίας με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα ότι τουρκικά αλιευτικά ρίχνουν δίχτυα κοντά στις ακτές των Κυθήρων. Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν ότι το συγκεκριμένο σκάφος που

Μειώθηκε κατά 41 ποντοπόρα πλοία η ελληνική σημαία μέσα σε ένα χρόνο!

Από τον Μάρτιο του 2022 έως τον Μάρτιο του 2023 το εθνικό νηολόγιο μειώθηκε κατά 12 πλοία και κατά 1.873.674 κόρους. Το εντυπωσιακό, όμως, στοιχείο, είναι ότι στους δώδεκα αυτούς μήνες, ο ελληνικός εμπορικός στόλος, μειώθηκε κατά 41 ποντοπόρα πλοία.

MTN: Ανακοίνωση για Καταβολή Επιστροφών Κρατήσεων ΕΛΟΑΝ

ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΟΧΩΝ ΕΦΑΠΑΞ Γλάδστωνος 1- ΤΚ 106 77, ΑΘΗΝΑ Αθήνα, 24 Μαϊ 23   Ανακοίνωση για Καταβολή Επιστροφών Κρατήσεων ΕΛΟΑΝ   1. Από τον Ειδικό Λογαριασμό Αλληλοβοηθείας Ναυτικού (ΕΛΟΑΝ) ανακοινώνεται ότι σε συνεδρίαση

Μετάβαση στο περιεχόμενο