Πέπλο μυστηρίου με εγκαταλειμμένο τουρκικό ψαράδικο πλοίο στην Πρέβεζα

Στο πλοίο, κατόπιν συνεννόησης με το λιμενικό πραγματοποιήθηκε επιθεώρηση από καταδυτικό συνεργείο
Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση με μικρό πλοίο που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στη θαλάσσια περιοχή της Δροσιάς στην Πρέβεζας. Το πλοίο με τουρκικό σήμα και ονομασία «Ece Balikcilk», προσάραξε και εγκαταλείφθηκε από το πλήρωμά του.

Στο πλοίο, κατόπιν συνεννόησης με το λιμενικό πραγματοποιήθηκε επιθεώρηση από το καταδυτικό συνεργείο του Αριστείδη Χαλκή.

Τέλος ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι με το εν λόγω πλοίο πιθανότατα γινόταν διακίνηση μεταναστών.

Πηγή: prevezablogspot.gr

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κωνσταντακόπουλος: Χρονιά ρεκόρ το 2022 για την Costamare – Καθαρά κέρδη $523 εκατ.

Η καλύτερη χρονιά στην ιστορία της μέχρι την… επόμενη ήταν το 2022 για την εισηγμένη στην αμερικανική χρηματαγορά Costamare συμφερόντων του Κωστή Κωνσταντακόπουλου. Με ένα στόλο 117 πλοίων, συμπεριλαμβανομένων 45 πλοίων ξηρού χύδην φορτίου, η εταιρεία δημιούργησε καθαρά κέρδη άνω των 523 εκατομμυρίων δολαρίων. Στο τέλος

Ο Γιώργος Προκοπίου έχει το ακριβότερο πλοίο του ελληνόκτητου στόλου – Κοστίζει $286,1 εκατ.

Η έρευνα της ValueVessels για την ελληνόκτητη ναυτιλία περιέχει ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία. Ο ελληνικός στόλος κατατάσσεται στην τρίτη θέση παγκοσμίως. Αυτό ισχύει τόσο για τον αριθμό των πλοίων όσο και για τη συνολική αξία, που περιλαμβάνει 4.709 πλοία ενεργά και υπό παραγγελία και συνολική αξία 152,69 δισ.

Το δώρο του Ωνάση στον «γάμο του αιώνα» ταξιδεύει στα νησιά Γκαλάπαγκος

Ήταν το μεγαλειώδες γαμήλιο δώρο του Αριστοτέλη Ωνάση προς τον πρίγκιπα Rainier και την Grace Kelly, που παντρεύτηκαν στις 18 Απριλίου του 1956 στο Μονακό – ένα γεγονός που χαρακτηρίστηκε «ο γάμος του αιώνα», με λίστα καλεσμένων που περιλάμβανε από