Συνάντηση της ΠΟΛ με την Ηγεσία Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Ανακοίνωση Π.Ο.Λ.

Σε συνέχεια του από 21-11-2021 αιτήματος μας (εδώ) πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Π.Ο.Λ  με τον Αρχηγό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχο Λ.Σ. ΚΛΙΑΡΗ Θεόδωρο, τον Κλαδάρχη της Διοίκησης Προσωπικού Υποναύαρχο Λ.Σ. ΠΑΣΣΑΔΗ Νικόλαο και τον Διευθυντή της Διοίκησης Προσωπικού Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. ΡΕΪΖΗ Δρόσο.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, σε κλίμα συνεργασίας, τέθηκαν από πλευράς μας τα σοβαρά θέματα που απασχολούν τα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

 Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην διαδικασία των τακτικών μεταθέσεων  του 2022 και αποτυπώθηκε η αντίθεση μας τόσο για το Π.Δ. 11/21, μεταθέσεων, όσο και για το νέο οργανόγραμμα του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. που έχουν προκαλέσει σοβαρά ζητήματα στην διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού του Σώματος.

Από την πλευρά της Ηγεσίας του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. αναγνωρίστηκε η σημαντικότητα των παρεμβάσεων της ομοσπονδίας μας από την στιγμή, μάλιστα, που ο στόχος είναι κοινός και πάντα προς το συμφέρον των συναδέλφων.

Με νεότερη μας ανακοίνωση θα αναλύσουμε λεπτομερώς τα όσα συζητήθηκαν και προτάθηκαν από την Π.Ο.Λ. στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε.

Για ακόμα μία φορά αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον Αρχηγό του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.  ο οποίος διαχρονικά στηρίζει το συνδικαλιστικό κίνημα ενισχύοντας και προωθώντας τα δίκαια αιτήματά μας.

.com/img/a/

.com/img/a/


.com/img/a/

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελετή Εορτασμού του Προφήτη Ηλία, Προστάτη της Αεροπορίας Στρατού

Την Κυριακή 19 και την Δευτέρα 20 Ιουλίου 2026, πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο «ΛΟΧΑΓΟΥ (ΠΒ) ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΔΕΛΑΠΟΡΤΑ» στα Μέγαρα Αττικής, ο εορτασμός του Προφήτη Ηλία του Θεσβίτου, Προστάτη της Αεροπορίας Στρατού, καθώς και η «Ημέρα Μνήμης και Τιμής της Αεροπορίας Στρατού».

Politico: Η Ελλάδα «φρενάρει» το σχέδιο κυρώσεων της ΕΕ κατά της Ρωσίας

Οι χώρες της ΕΕ δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε συμφωνία για την επιβολή νέων, εκτεταμένων κυρώσεων κατά της Ρωσίας το βράδυ της Τετάρτης (22.07.2026), καθώς η Ελλάδα μπλόκαρε τα μέτρα για την προστασία της ναυτιλιακής βιομηχανίας καυσίμων, αναφέρει σε δημοσίευμά του το Politico.

Μοίρα Πυροσβεστικών Αεροσκαφών – Το «ευχαριστώ» στα πληρώματα και το τεχνικό προσωπικό

«Το έργο των στελεχών της Πολεμικής Αεροπορίας υπερβαίνει τα στενά όρια μιας στρατιωτικής αποστολής. Τα πληρώματα, το τεχνικό προσωπικό, επιχειρούν κάθε μέρα, πολλές φορές υπό ακραίες συνθήκες, για την προστασία της ανθρώπινης ζωής, της περιουσίας, του φυσικού πλούτου, των φυσικών πόρων της

Επιχείρηση «IRINI»: Ρεσάλτο ευρωπαϊκών δυνάμεων σε πλοίο του ρωσικού σκιώδους στόλου

Οι ευρωπαϊκές δυνάμεις που έχουν αναπτυχθεί στη Μεσόγειο Θάλασσα στο πλαίσιο της επιχείρησης «IRINI» αναχαίτισαν και επιβιβάστηκαν σε ένα ρωσικό δεξαμενόπλοιο στις 20 Ιουλίου. «Το πετρελαιοφόρο MV SOUTH STAR, για το οποίο υπάρχουν υποψίες ότι έπλεε υπό ψευδή σημαία κατά παράβαση του