Συνάντηση της ΠΟΛ με την Ηγεσία Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Ανακοίνωση Π.Ο.Λ.

Σε συνέχεια του από 21-11-2021 αιτήματος μας (εδώ) πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Π.Ο.Λ  με τον Αρχηγό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχο Λ.Σ. ΚΛΙΑΡΗ Θεόδωρο, τον Κλαδάρχη της Διοίκησης Προσωπικού Υποναύαρχο Λ.Σ. ΠΑΣΣΑΔΗ Νικόλαο και τον Διευθυντή της Διοίκησης Προσωπικού Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. ΡΕΪΖΗ Δρόσο.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, σε κλίμα συνεργασίας, τέθηκαν από πλευράς μας τα σοβαρά θέματα που απασχολούν τα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

 Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην διαδικασία των τακτικών μεταθέσεων  του 2022 και αποτυπώθηκε η αντίθεση μας τόσο για το Π.Δ. 11/21, μεταθέσεων, όσο και για το νέο οργανόγραμμα του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. που έχουν προκαλέσει σοβαρά ζητήματα στην διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού του Σώματος.

Από την πλευρά της Ηγεσίας του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. αναγνωρίστηκε η σημαντικότητα των παρεμβάσεων της ομοσπονδίας μας από την στιγμή, μάλιστα, που ο στόχος είναι κοινός και πάντα προς το συμφέρον των συναδέλφων.

Με νεότερη μας ανακοίνωση θα αναλύσουμε λεπτομερώς τα όσα συζητήθηκαν και προτάθηκαν από την Π.Ο.Λ. στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε.

Για ακόμα μία φορά αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον Αρχηγό του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.  ο οποίος διαχρονικά στηρίζει το συνδικαλιστικό κίνημα ενισχύοντας και προωθώντας τα δίκαια αιτήματά μας.

.com/img/a/

.com/img/a/


.com/img/a/

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένοπλες δυνάμεις: Έρχεται ειδικό μισθολόγιο από το 2024 – Όλα όσα είπε ο Μητσοτάκης

Έρχεται ειδικό μισθολόγιο για τις Ένοπλες Δυνάμεις. Όπως γνωστοποίησε σήμερα ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή «Θα υπάρξει ειδικό μισθολόγιο αναπροσαρμοσμένο για τις Ένοπλες Δυνάμεις από 1/1/2024». « Τα επόμενα χρόνια θα είναι χρόνια καλύτερων μισθών για το δημόσιο » σημείωσε

Κυριάκος Μητσοτάκης: Τι θα πει σήμερα στη Βουλή για το επίδομα και το μισθολόγιο στις Ένοπλες Δυνάμεις

Για την καταβολή του επιδόματος ειδικών αποστολών σε στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού αλλά και σε άλλα σώματα των Ενόπλων Δυνάμεων που δεν έχουν δει αυξήσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα αναμένεται να μιλήσει σήμερα ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή στο πλαίσιο

Όταν δυο Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ συναντήθηκαν κι είχαν πολλά να πουν

Όπως μου επεσήμανε απόστρατος Στρατηγός Τεθωρακισμένων που συνευρεθήκαμε στις 25 Ιανουαρίου στη Σχολή Ευελπίδων, στην τελετή παράδοσης-παραλαβής του Αρχηγού ΓΕΣ, το κερασάκι στην τούρτα της πολύ συγκινητικής τελετής ήταν μια συνάντηση δυο άλλων Αρχηγών και μάλιστα δύο Αρχηγών ΓΕΕΘΑ. Ενός

Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για το νομοσχέδιο ΥΠΕΘΑ

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να μιλήσει στις 12 το μεσημέρι στη Βουλή, στη συζήτηση για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας «Μέριμνα υπέρ του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, εξορθολογισμός της νομοθεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, οργάνωση της Εθνοφυλακής και άλλες