Περιφρονήθηκαν (;;;) οι Λιμενικοί της Λέσβου!!!

Η επικείμενη εκλογική αναμέτρηση των Ευρωεκλογών ήταν ο λόγος που το Σάββατο 1 Ιουνίου 2024 βρέθηκε στο πολύπαθο ακριτικό νησί της Λέσβου η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές, κα Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Αμέσως μόλις κατέφθασε, συνοδευόμενη από τοπικό Βουλευτή, από Βουλευτή Αν. Αττικής και από το ΓΓ του ΥΠτΠ, ξεκίνησε την περιοδεία της με αυτοψία στο αεροδρόμιο του νησιού, ακολούθησε σειρά συναντήσεων στην πόλη της Μυτιλήνης με εκπροσώπους των τοπικών ΚΤΕΛ, το Μητροπολίτη, εκπροσώπους των Επαγγελματιών ΤΑΞΙ, πήγε στην Αστυνομική Διεύθυνση Μυτιλήνης και στο ΓΕ.Π.Α.Δ. Β. Αιγαίου, πήγε στην ΠΥ Μυτιλήνης και στον Περιφερειακό Διοικητή ΠΥ Β. Αιγαίου, ενώ η περιοδεία της ολοκληρώθηκε με επισκέψεις σε μονές και ναούς σε διάφορα σημεία της Λέσβου.

Όμως, προς μεγάλη έκπληξη πολλών, η Υφυπουργός παρέλειψε να πάει στον Κεντρικό Λιμενάρχη και στον Περιφερειακό Διοικητή ΛΣ Β. Αιγαίου.

Δεν έγιναν γνωστοί οι λόγοι αυτής της παράλειψης, όμως όσοι μεταβαίνουν σε κάποια νησιωτική ακριτική περιοχή, ιδίως προ εκλογών, οφείλουν να σχεδιάζουν προσεκτικά τις επισκέψεις τους και να μην “ξεχνούν” αυτούς που πασχίζουν νυχθημερόν να φυλάσσουν τα θαλάσσια σύνορα, ώστε οι νησιωτικές κοινωνίες να αισθάνονται ασφαλείς.

Πληροφορούμαστε ότι το “περιφρονημένο” προσωπικό των Υπηρεσιών του Λιμενικού στην πόλη της Μυτιλήνης είναι πολύ απογοητευμένο από αυτή την “παράλειψη” της υψηλής επισκέπτριας.

Δεν γνωρίζουμε αν η Υφυπουργός ήρθε πρώτη φορά στη Λέσβο με αυτή την ιδιότητα και αφορμή το περασμένο Σάββατο. Πιστεύουμε, όμως, ότι μετά από αυτή την “κουτσουκέλα” ίσως χρειαστεί να επανέλθει στο νησί…ενδεχομένως, μάλιστα, και πριν τις Ευρωεκλογές της ερχόμενης Κυριακής.

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και αεροσκάφος

Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και ασθενοφόρο

Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, ασθενοφόρο, νοσοκομείο και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα

 

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατασχέθηκε κρουαζιερόπλοιο

Κρουαζιερόπλοιο, που επρόκειτο να φιλοξενήσει περισσότερους από 2.000 αστυνομικούς που θα παρείχαν ασφάλεια στη σύνοδο κορυφής της Ομάδας των Επτά ηγετών (G7) αυτήν την εβδομάδα στην Ιταλία, κατασχέθηκε χθες Τετάρτη έπειτα από καταγγελίες για κακές συνθήκες στο πλοίο, σύμφωνα με

Αμέτρητες ανθρώπινες τραγωδίες

Εδώ και δώδεκα συνεχόμενα χρόνια ο αριθμός των ανθρώπων που αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τον τόπο κατοικίας του είτε εντός της χώρας τους είτε να μεταναστεύσουν εκτός συνόρων, αυξάνεται σταθερά σύμφωνα με την ετήσια έκθεση της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για

Κάθε μέρα κι άλλη καραβιά μεταναστών στην Κρήτη – 19 άτομα νότια της Γαύδου

Μεταφέρθηκαν στην Παλαιόχωρα Μία ακόμη διάσωση προσφύγων και μεταναστών καταγράφτηκε, νωρίς το πρωί της Πέμπτης, στη θαλάσσια περιοχή νότια της Γαύδου, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Με βάση το Ενιαίο Κέντρο Έρευνας Συντονισμού και Διάσωσης, εντοπίστηκαν από ναυαγοσωστικό σκάφος του Λιμενικού

Δεν υπάρχει Ε.Ε. χωρίς μεσαία τάξη

Η πολυδιάσπαση είναι ένα συστατικό στοιχείο της Ευρώπης, συνδεδεμένο και με την ιστορική «διαμερισματοποίηση» ενός χώρου που, σε πείσμα της γεωγραφίας, πολύ δύσκολα υποκύπτει στην επιρροή ή στην κυριαρχία ενός ενιαίου πολιτικού κέντρου. Τα ιστορικά παραδείγματα είναι γνωστά, δεν χρειάζεται

Μετάβαση στο περιεχόμενο