Ποια είναι η γυναίκα που αναμένεται να καταγγείλει τον Γεωργούλη

Τα πράγματα φαίνεται ότι δεν πήγαιναν καλά από τους πρώτους μήνες του Αλέξη Γεωργούλη στις Βρυξέλλες – Οι δύο αποχωρήσεις «κλειδί» από το γραφείο του.

Ντόμινο εξελίξεων έφερε η καταγγελία για βιασμό και σωματική βία σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη από την Ελένη Χρονοπούλου.

Φαίνεται ότι αυτή δεν ήταν η μοναδική περίπτωση κακής ή κακοποιητικής συμπεριφοράς του ευρωβουλευτή καθώς, σύμφωνα με όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, τουλάχιστον δύο ακόμα καταγγελίες είναι «στα σκαριά» σε βάρος του ηθοποιού.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη στα Νέα και το Βήμα, Βασίλη Λαμπρόπουλου, όλα φαίνεται πως έγιναν κατά τους πρώτους μήνες του Αλέξη Γεωργούλη στις Βρυξέλλες μετά την εκλογή του ως ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τον Μάιο του 2019.

Στα τέλη αυτής της χρονιάς και τις αρχές της επόμενης, αρκετά άτομα έφτασαν στο γραφείο του στις Βρυξέλλες ως μαθητές, ανάμεσά τους και μια κοπέλα που έχει προσκληθεί εκεί από υπεύθυνο του γραφείου.

Η κοπέλα, που εμφανίζεται ως φωτογράφος στα ΜΜΕ, που τότε έσπευδαν στο γραφείο του Αλέξη Γεωργούλη, καταγγέλλει κακοποιητική συμπεριφορά και φεύγει τον Μάρτιο του 2020.

Φαίνεται να έχει καταγγείλει τον Αλέξη Γεωργούλη αλλά η υπόθεση δεν πήρε νομική μορφή. Αμέσως μετά την αποχώρηση της κοπέλας, φεύγει και ο υπεύθυνος του γραφείου, ο οποίος επίσης έκανε λόγο για κακή συμπεριφορά.

Σήμερα, η γυναίκα εργάζεται ως υψηλό στέλεχος σε πολυεθνική ενώ έχει θητεύσει σε UNESCO και ΗΕ.

«Εύχομαι αυτά που ακούω να μην ισχύουν»

«Τις επόμενες ώρες θα έχουμε πιο συγκεκριμένες πληροφορίες για τις άλλες καταγγελίες», λέει, μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, η αντιπρόεδρος Γυναικών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, Ζέφη Δημαδάμα.

«Μαθαίνουμε πράγματα και εμείς τώρα. Μερικές φορές θα ευχόμουν να ξέραμε νωρίτερα τι συμβαίνει για να έχουμε λάβει τα μέτρα μας. Ακούω φήμες, εύχομαι πραγματικά να μην ισχύουν για έναν Έλληνα ευρωβουλευτή» τονίζει.

Σύμφωνα με την κυρία Δημαδάμα, «ο συγκεκριμένος είχε αναπτύξει δράση, απ’ ό,τι λέγεται, ακούγονται πάρα πολλές απόψεις σχετικά με τον ρόλο του. Αυστηρός και αυταρχικός συνεργάτης. Περιμένω να δω τις επόμενες εξελίξεις, μαθαίνω ότι έρχονται καταγγελίες από άλλα πρόσωπα που θα αναδείξουν κάποιες πτυχές».

Η ίδια σημειώνει ότι, «θα ήθελα να μην επιβεβαιωθούν αυτά που μαθαίνουμε, περιμένουμε να δούμε τι έχει συμβεί».

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γερμανικός στρατός: Γιατί λείπουν οι γυναίκες;

Να καταταγώ στον στρατό; Σε καμία περίπτωση! Για τις νεαρές γυναίκες από τις οποίες η DW πήρε συνέντευξη στο Βερολίνο, η θητεία στις Γερμανικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι εκτός συζήτησης. «Δεν ταιριάζει στα σχέδιά μου για σπουδές και εργασία», υποστηρίζει μία από τις

Δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας: Ποιοι αρχηγοί θα πάνε Προεδρικό, ποιοι… το σκέφτονται, ποιοι είπαν «όχι» και ποιοι δεν προσκλήθηκαν

Ιδιαίτερο συμβολικό αλλά και ουσιαστικό πολιτικό ενδιαφέρον έχει η φετινή δεξίωση του Προέδρου της Δημοκρατίας στις 24 Ιουλίου για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα, καθώς η πολιτική ρευστότητα που επικρατεί φαίνεται ότι επηρεάζει σε σημαντικό βαθμό και τους πολιτικούς

Ο «αστυνομικός» γάτος Nimis που «περιπολεί» τους δρόμους του Άμστερνταμ

Η «αστυνομική γάτα» του Άμστερνταμ έχει γίνει viral στο TikTok, με τα βίντεό της να έχουν ξεπεράσει τα 4,5 εκατομμύρια προβολές. Ο γάτος, που ονομάζεται Nimis, ζει σε ένα πλωτό σπίτι και ξεχωρίζει χάρη στο κίτρινο γιλέκο που φορά, το οποίο θυμίζει αστυνομική στολή. Κάθε μέρα συνοδεύει την ιδιοκτήτριά του, Lydia Farber, στις βόλτες τους στα κανάλια

Κακοκαιρία μέχρι το Σάββατο: Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές καταιγίδες – «Κόκκινη προειδοποίηση»

Κακοκαιρία προβλέπεται από την Παρασκευή 24/7 μέχρι και τις προμεσημβρινές ώρες του Σαββάτου 25/7 στις περισσότερες περιοχές της χώρας με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα σε πολλές περιοχές θα συνοδεύονται από κατά τόπους ισχυρούς ανέμους (μπουρίνια),