Ποια είναι η γυναίκα που αναμένεται να καταγγείλει τον Γεωργούλη

Τα πράγματα φαίνεται ότι δεν πήγαιναν καλά από τους πρώτους μήνες του Αλέξη Γεωργούλη στις Βρυξέλλες – Οι δύο αποχωρήσεις «κλειδί» από το γραφείο του.

Ντόμινο εξελίξεων έφερε η καταγγελία για βιασμό και σωματική βία σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη από την Ελένη Χρονοπούλου.

Φαίνεται ότι αυτή δεν ήταν η μοναδική περίπτωση κακής ή κακοποιητικής συμπεριφοράς του ευρωβουλευτή καθώς, σύμφωνα με όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, τουλάχιστον δύο ακόμα καταγγελίες είναι «στα σκαριά» σε βάρος του ηθοποιού.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη στα Νέα και το Βήμα, Βασίλη Λαμπρόπουλου, όλα φαίνεται πως έγιναν κατά τους πρώτους μήνες του Αλέξη Γεωργούλη στις Βρυξέλλες μετά την εκλογή του ως ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τον Μάιο του 2019.

Στα τέλη αυτής της χρονιάς και τις αρχές της επόμενης, αρκετά άτομα έφτασαν στο γραφείο του στις Βρυξέλλες ως μαθητές, ανάμεσά τους και μια κοπέλα που έχει προσκληθεί εκεί από υπεύθυνο του γραφείου.

Η κοπέλα, που εμφανίζεται ως φωτογράφος στα ΜΜΕ, που τότε έσπευδαν στο γραφείο του Αλέξη Γεωργούλη, καταγγέλλει κακοποιητική συμπεριφορά και φεύγει τον Μάρτιο του 2020.

Φαίνεται να έχει καταγγείλει τον Αλέξη Γεωργούλη αλλά η υπόθεση δεν πήρε νομική μορφή. Αμέσως μετά την αποχώρηση της κοπέλας, φεύγει και ο υπεύθυνος του γραφείου, ο οποίος επίσης έκανε λόγο για κακή συμπεριφορά.

Σήμερα, η γυναίκα εργάζεται ως υψηλό στέλεχος σε πολυεθνική ενώ έχει θητεύσει σε UNESCO και ΗΕ.

«Εύχομαι αυτά που ακούω να μην ισχύουν»

«Τις επόμενες ώρες θα έχουμε πιο συγκεκριμένες πληροφορίες για τις άλλες καταγγελίες», λέει, μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, η αντιπρόεδρος Γυναικών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, Ζέφη Δημαδάμα.

«Μαθαίνουμε πράγματα και εμείς τώρα. Μερικές φορές θα ευχόμουν να ξέραμε νωρίτερα τι συμβαίνει για να έχουμε λάβει τα μέτρα μας. Ακούω φήμες, εύχομαι πραγματικά να μην ισχύουν για έναν Έλληνα ευρωβουλευτή» τονίζει.

Σύμφωνα με την κυρία Δημαδάμα, «ο συγκεκριμένος είχε αναπτύξει δράση, απ’ ό,τι λέγεται, ακούγονται πάρα πολλές απόψεις σχετικά με τον ρόλο του. Αυστηρός και αυταρχικός συνεργάτης. Περιμένω να δω τις επόμενες εξελίξεις, μαθαίνω ότι έρχονται καταγγελίες από άλλα πρόσωπα που θα αναδείξουν κάποιες πτυχές».

Η ίδια σημειώνει ότι, «θα ήθελα να μην επιβεβαιωθούν αυτά που μαθαίνουμε, περιμένουμε να δούμε τι έχει συμβεί».

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολυμπία Οδός: «Νερό από τον αέρα» σε ακόμα 10 χώρους στάθμευσης

Το σύστημα λειτουργεί αποκλειστικά με ηλιακή ενέργεια και αποτελείται από δύο Hydropanels που μέσω ενός συμπιεστή μετατρέπουν τους υδρατμούς του αέρα σε νερό. Το νερό στη συνέχεια εμπλουτίζεται με μεταλλικά στοιχεία τα οποία το καθιστούν κατάλληλο για πόση. Το σύστημα διαθέτει

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος

Η 31η Μαΐου έχει οριστεί ως Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος (World No Tobacco Day), με απόφαση που έλαβε το 1988 ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), για να υπενθυμίσει στο παγκόσμιο κοινό τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος. Το φετινό μήνυμα

Προδιαγεγραμμένο έγκλημα στη Ζώνη του Περάματος, ακούει κανείς;

Χριστίνα Παπασταθοπούλου Συγκέντρωση, χθες, στην πύλη και πορεία στο υπ. Ναυτιλίας, παρουσία της γυναίκας του αδικοχαμένου εργάτη Γιάννη Νομικού: «Δεν θέλω βοήθεια, μόνο φωνάξτε, φωνάξτε», είπε η σύζυγός του ● Τα καθημερινά ατυχήματα στον κλάδο, οι εκατοντάδες καταγγελίες, οι ανακοινώσεις,

Intermodal: Πτωτικές τάσεις στο χύδην ξηρό φορτίο

Συνεχίζονται οι πτωτικές τάσεις στη ναυλαγορά χύδην ξηρού φορτίου αν και αναλυτές και τα στελέχη του κλάδου αναμένουν αλλαγή ρότας σε πιο ήρεμες θάλασσες, τις επόμενες εβδομάδες. Ο μέσος ναύλος στα capes μειώθηκε σε μία εβδομάδα κατά 20% ενώ στις

Μετάβαση στο περιεχόμενο