ΠΟΛ: Επίσκεψη – Παροχή ρουχισμού για όλους τους συναδέλφους του Α’ Λ/Τ Πόρου Κεφαλληνίας

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Αντιπροσωπεία της ΠΟΛ σε μια συμβολική κίνηση παρέδωσε χειμερινό ρουχισμό (υπηρεσιακό μπουφάν fly jacket) για όλα τα στελέχη του Α’ Λιμενικού Τμήματος Πόρου Κεφαλληνίας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία ”ΑΦΟΙ ΝΙΚΟΛΕΤΑΤΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε ” https://www.nikoletatos.gr και https://www.facebook.com/daikinbluedealer για την παροχή του ρουχισμού στην Ομοσπονδία μας.

Συζητώντας με τους συναδέλφους μας συγκρατείται ότι η εν λόγω υπηρεσία αποτελείται από 06 άτομα (συμπεριλαμβανομένου του Προϊσταμένου και ενός στελέχους υπηρεσίας γραφείου) αντί 10 όπως προβλέπεται από τις νέες οργανικές θέσεις Λιμενικών Αρχών. Ενώ 3 στελέχη έχουν αιτηθεί την απόσπαση τους από την Υπηρεσία για τόπο επιλογής τους.

Ο Πόρος Κεφαλληνίας γνωστός για την αυξημένη επιβατική και τουριστική κίνηση ιδιαιτέρως τους θερινούς μήνες. Ο ιδιαίτερος γεωγραφικός-τουριστικός χαρακτήρας της περιοχής επιφορτίζει την συγκεκριμένη Λιμενική Αρχή με επιπρόσθετα αντικείμενα απασχόλησης, όπως: ιδιωτικά θαλάσσια μέσα αναψυχής, τουριστικές επιχειρήσεις εντός χερσαίας ζώνης λιμένα, αλιεία, καταγγελίες, αστυνόμευση καθώς και αντιμετώπιση εκτάκτων περιστατικών.

Στα θετικά της συνάντησής μας καταγράφουμε το καλό κλίμα, την εργατικότητα και το φιλότιμο που διακρίνει το προσωπικό.

Λαμβάνοντας υπόψιν τις ανησυχίες των συναδέλφων μας, αιτούμαστε από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του ΛΣ-ΕΚ.ΑΚΤ την ενίσχυση του Α’ Λ/Τ Πόρου ώστε να μπορέσουν τα αιτούμενα στελέχη “να ξεκολλήσουν” και να επιστρέψουν στον τόπο επιλογής και στις οικογένειές τους.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών (ΠΟΛ) συνεχίζει να διεκδικεί και να στηρίζει εμπράκτως τους συναδέλφους λιμενικούς.

Πηγή: omospondia.gr

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΛΘ: Αλλαγή στο διοικητικό συμβούλιο – Η νέα σύνθεση

Σε γνωστοποίηση αλλαγής σύνθεσης του διοικητικού συμβουλίου προχώρησε ο Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ ΑΕ). Συγκεκριμένα, η ΟΛΘ ανακοινώνει ότι το δ.σ. της 24.03.2023, έκανε δεκτή την ομόφωνη πρόταση της Επιτροπής Υποψηφιοτήτων και εξέλεξε νέο μέλος του τον κ. Κωνσταντίνο Φωτιάδη, σε αντικατάσταση

1η συνεδρίαση του Ανώτατου Αεροπορικού Συμβουλίου (ΑΑΣ) υπό τη νέα του σύνθεση(φωτο)

Την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023, πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Ικάρων, στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, η πρώτη συνεδρίαση του Ανώτατου Αεροπορικού Συμβουλίου (ΑΑΣ) Ολομελείας, υπό τη νέα του σύνθεση. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι)

Πυροσβεστικό Σώμα: Εκδήλωση για τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου 1821

Παρουσία του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Παπαγεωργίου, πραγματοποιήθηκε σήμερα, στις εγκαταστάσεις του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, στο Μαρούσι, η κεντρική εκδήλωση για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της  25ης Μαρτίου 1821. Στην ημερήσια διαταγή που εκδόθηκε, ο Αρχηγός του

Ορκωμοσία 1ης Εκπαιδευτικής Σειράς Υποπυραγών ειδικών καθηκόντων

Ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Ευάγγελος Τουρνάς, επέδωσε τα διπλώματα στους αποφοιτήσαντες, Υποπυραγούς ειδικών καθηκόντων Παρουσία του Υφυπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Ευάγγελου Τουρνά, καθώς και του Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγου Γεώργιου Πουρναρά, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή, 24

Μετάβαση στο περιεχόμενο