Πόρος: Ενθουσιασμός με το ημι-υποβρύχιο Nemo

Θα ταξιδεύει μικρούς και μεγάλους στον βυθό του νησιού φέτος το καλοκαίρι

Μια πρωτοποριακή επιχειρηματική κίνηση, που προκαλεί ήδη αίσθηση στον Πόρο, βρίσκεται “στα σκαριά” και σύντομα θα πραγματωθεί, σκορπώντας ενθουσιασμό στα παιδιά, αλλά και σε όσους αισθάνονται ακόμη παιδιά.

Πρόκειται για το Nemo, ένα ημιυποβρύχιο πλοίο που τις επόμενες ημέρες θα βρίσκεται στο λιμάνι του Πόρου και θα μας περιμένει για να εξερευνήσουμε και να απολαύσουμε το θαλάσσιο βυθό χωρίς να βραχούμε!
Με το πάνω μέρος να παραμένει στην επιφάνεια, το κάτω μέρος, μέσα από τα μεγάλα παράθυρα, δίνει την αίσθηση μιας αληθινής κατάδυσης. Με λίγα λόγια, το Pansaronic Nemo, έρχεται για να ταράξει – κυριολεκτικά – τα νερά στον Πόρο.

Το Nemo με 12 διαθέσιμες θέσεις σε κλιματιζόμενο χώρο, με μεγάλα φινιστρίνια, δίνει την δυνατότητα να χαζέψουμε το θαλάσσιο βυθό. Η μαγεία συνεχίζεται και με βραδινές περιηγήσεις με περιμετρικά φώτα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο λιμάνι του Πόρου έχουν κατά καιρούς εμφανιστεί δελφίνια, φώκιες και θαλάσσιες χελώνες, ενώ αποτελεί και αγαπημένο σημείο για ψάρεμα από τους ερασιτέχνες παράκτιους ψαράδες.

Η πρεμιέρα των δρομολογίων προγραμματίζεται για την Μεγάλη Τρίτη.

Όλες οι λεπτομέρειες, δρομολόγια, τιμές και τα πακέτα που προγραμματίζονται από τον κυβερνήτη Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο, στην ιστοσελίδα του Pansaronic Nemo.

Σημειώνεται επίσης ότι ο βυθός του λιμανιού του Πόρου, τα τελευταία χρόνια, έχει καθαριστεί 6 φορές, με πρωτοβουλία του Δήμου Πόρου, σε συνεργασία με την ομάδα της Aegean Rebreath και ποριώτες δύτες.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προμήθεια αεροπλάνων ΛΣ: Συνεχίζονται οι συναντήσεις με προμηθευτές

Σε συνέχεια προηγούμενων ανακοινώσεών του, το Αρχηγείο ΛΣ – ΕΛΑΚΤ στην ιστοσελίδα του μας ενημερώνει ότι, υπό το συντονισμό της Διεύθυνσης Επιχειρησιακών Μέσων (ΔΕΜ) του Κλάδου Ασφαλείας & Αστυνόμευσης, πραγματοποιήθηκαν οι κάτωθι ενημερωτικές συναντήσεις για την προμήθεια δύο (02) αεροπλάνων θαλάσσιας

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου και αποτελεί την κύρια εκδήλωση του ΟΗΕ από το 1972 για την ενημέρωση του παγκόσμιου κοινού σχετικά με περιβαλλοντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα. Το ιστορικό Το 1972 θεωρείται το

Φετίχ ποδιών και φίλοι επί πληρωμή: Μερικά από τα πιο παράξενα κερδοφόρα «επαγγέλματα» στο διαδίκτυο

Ο νέος διαδικτυακός κόσμος είναι αναμφίβολα ένα παράξενο μέρος. Και ενώ η σύγχρονη τεχνολογία, όπως η τεχνητή νοημοσύνη, έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις και ανησυχίες, στο χώρο του διαδικτύου έχουν ξεπηδήσει «επαγγέλματα» που ενδεχομένως θα έπρεπε να απασχολούν περισσότερο για την

Θρίλερ με το αεροπλάνο που έπεσε στη Βιρτζίνια σκοτώνοντας όλους τους επιβάτες

Τον γρίφο του Cessna που κατέπεσε στη Βιρτζίνια προσπαθούν να λύσουν οι αρχές στις ΗΠΑ. Όπως φαίνεται το αεροπλάνο πατούσε με τον αυτόματο πιλότο με τον χειριστή του να έχει χάσει τις αισθήσεις του. Τα πολεμικά αεροσκάφη που απογειώθηκαν για

Μετάβαση στο περιεχόμενο