“Σήμερα είχα τη χαρά και την τιμή να υποδεχθώ στο Δημαρχείο της Ηρωικής Νήσου Ψαρών τον Διοικητή της 9ης ΠΕΔΙΛΣ κ. Νικόλαο Κωνσταντέλλη, Αρχιπλοίαρχο Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, τον Λιμενάρχη Χίου, πλοίαρχο κ. Μιχάλη Ψτενά, καθώς και τον Πλωτάρχη Λ.Σ. κ. Χαρίλαο Βογιατζή, συνοδευόμενους από τον Προϊστάμενο του Λιμενικού Σταθμού Ψαρών κ. Γιάννη Φουντάκη.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησής μας είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε ζητήματα που αφορούν το νησί μας, τη ναυτική ασφάλεια, το συνεισφορά του πλωτού ασθενοφόρου στην υγειονομική ασφάλεια των κατοίκων καθώς και θέματα που σχετίζονται με τη λειτουργία και την ενίσχυση των υπηρεσιών του Λιμενικού Σώματος στην περιοχή μας.
Θέλω να τους ευχαριστήσω θερμά για την επίσκεψή τους, για το διαρκές ενδιαφέρον τους για τα Ψαρά και για το πολύτιμο έργο που επιτελούν καθημερινά στην προστασία της ανθρώπινης ζωής στη θάλασσα και στην προάσπιση των θαλάσσιων συνόρων της πατρίδας μας.
Η συνεργασία μας με το Λιμενικό Σώμα αποτελεί σημαντικό παράγοντα για την ασφάλεια, την ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου μας.”





