Ψευτογιατρός: Ποιος είναι ο συνεργός Γερμανός «γενετιστής» του 66χρονου – Το κοινό σημείο με τον Dr Kontos

Ο ψευτογιατρός και ο Γερμανός «γενετιστής»

H νέα υπόθεση με τον ψευτογιατρό αποκαλύπτει πως επιτήδειοι εκμεταλλεύονται για άλλη μία φορά τον ανθρώπινο πόνο και την ελπίδα να γίνει κάποιος καλά με το αζημίωτο φυσικά.

Τα έσοδα του νέου ψευτογιατρού και του συνεργού του από τη Γερμανία φθάνουν το ένα εκατομμύριο ευρώ με τη δράση του να ξεκινά το 2009. Παρουσιαζόταν στα θύματά του ως «φυσίατρος ή νευρολόγος» και σύστηνε τον Γερμανό ως «γενετιστή και νευρολόγο».

Από κοινού έταζαν πλήρη ίαση με… καθαρό νερό ή γλυκόζη τα οποία παρουσίαζαν ως θαυματουργά βλαστοκύτταρα. Οι τιμές ήταν από 200 ευρώ για τα φιαλίδια και ως 25.000 ευρώ για τις ενέσεις με τα βλαστοκύτταρα.

Η πρώτη καταγγελία ανοίγει και το δρόμο για να αποκαλυφθεί η απίστευτη δράση τους. Ο ψευτογιατρός υποχρέωνε  τους ασθενείς να πάνε για εξετάσεις στη Γερμανία στις κλινικές του συνεργού του και πληρωνόταν πάντα μετρητοίς χωρίς να δίνει την παραμικρή απόδειξη.

Ο ψευτογιατρός και ο Γερμανός «γενετιστής»

Είναι ο Dr F….. και αυτό που ερευνούν τώρα οι Γερμανικές αρχές αν είχε στήσει ένα διεθνές κύκλωμα  τάζοντας θεραπείες και εξαπατώντας δεκάδες θύματα. Συστήνεται στο διαδίκτυο ως γενετιστής με διδακτορικό και διαφημίζει τις …ικανότητές του στο Youtube.

Αυτός και οι συνεργάτες του υποστηρίζουν ότι πρωτοστάτησαν στην τεχνολογία cell therapy στη δεκαετία του 1970 στην Ευρώπη και τώρα διαθέτουν  κορυφαία μονάδα θεραπείας στη Νότια Γερμανία  που εκτελεί με επιτυχία Κυτταροθεραπεία σε χιλιάδες ασθενείς από το 1982.

Μάλιστα διαφημίζεται ως εξής:

«Εάν γνωρίζετε κάποιον με σκλήρυνση κατά πλάκας, Πάρκινσον, Νόσο του Chron και αναζητάτε μία νέα ιατρική λύση επικοινωνήστε μαζί μας.» Αυτό που τάζει είναι ότι ο… ασθενής ξαναγεννιέται.

Το όνομά του είναι σχεδόν σε όλες τις ιατρικές διαφημίσεις της Γερμανίας με ειδίκευση στην Κυτταρική Θεραπεία την Γονιδιακή Θεραπεία την βιοχημεία και την Προληπτική και Αναγεννητική Ιατρική ενώ υποστηρίζει ότι έχει και …Διεθνή Βραβεία Ιατρικής .

Σε άλλη ιστοσελίδα παρουσιάζεται ως:

Γιατρός και βιολόγος/βιοχημικός. Είναι ιατρικός διευθυντής κλινικής που ειδικεύεται στη θεραπεία βιολογικών όγκων στο Westhausen της Γερμανίας και μέλος της Αμερικανικής Εταιρείας Κλινικής Ογκολογίας. Για πολλά χρόνια έχει δώσει διαλέξεις για θεραπείες στη συμπληρωματική και εναλλακτική ιατρική και δίνει έμφαση στη θεραπεία με εκχυλίσματα εμβρυϊκών κυττάρων.

Η φήμη του έχει φθάσει και στην Κίνα όπου αναφέρεται ότι:

«Σύμφωνα με τις διαφορετικές ανάγκες ή απαιτήσεις των ασθενών, διαθέτει αποκλειστική ειδική φόρμουλα θεραπείας για αυτούς. Είναι ένα σύνολο από θεραπευτικές φόρμουλες ειδικά σχεδιασμένες από διάφορους τύπους κυττάρων για την ενεργοποίηση και την αναγέννηση συγκεκριμένων συστημάτων στο σώμα. Ο Dr f.. πιστεύει στον συνδυασμό της φυσικής ιατρικής, της κυτταρικής θεραπείας και της σύγχρονης ιατρικής για την αποτελεσματική θεραπεία ασθενειών

Με ένα τέτοιο πλούσιο βιογραφικό οι ασθενείς πείθονταν εύκολα  για να προχωρήσουν στην ..θεραπεία.

Η γνωριμία του με τον Έλληνα φυσιοθεραπευτή φέρεται να έγινε μέσα από συγγενικό πρόσωπο του δεύτερου που έχει σχέση με τη Γερμανία .

Οι Γερμανικές αρχές στις 12 Ιανουαρίου έκαναν έρευνα στο σπίτι και στις κλινικές του  ενώ τώρα ζητούν και την άρση του τραπεζικού του απορρήτου .

Ο  Έλληνας ψευτογιατρός και ο Dr Kontos

Ο φυσιοθεραπευτής γνώριζε από το 2015 ότι υπάρχουν καταγγελίες εναντίον του ενώ το 2019 βρίσκεται κατηγορούμενος για απάτη κατ’ εξακολούθηση από μία γυναίκα.

Ο 16ος ανακριτής του επιβάλλει περιοριστικούς όρους σύμφωνα με την οποία καλούνταν να εμφανίζεται κάθε 1η, 10η και 20η ημέρα κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του. Το ιατρείο του στην περιοχή των Καλυβίων το κλείνει εδώ και χρόνια ενώ συνεχίζει να πληρώνει τις συνδρομές του στο σύλλογο των Φυσιοθεραπευτών εκτός από μία χρονιά τη φετινή.

Προσπαθεί να μην δίνει στόχο σε γείτονες και φίλους και διατηρεί χαμηλό προφίλ. Στο σπίτι του κατά την έρευνα που έγινε βρέθηκαν δεκάδες φάκελοι ασθενών με ιατρικές εξετάσεις ενώ σχηματίστηκε εναντίον του και μία δεύτερη δικογραφία για ένα δίκανο και ένα πιστόλι κρότου λάμψης που εντοπίστηκαν.

To κοινό σημείο που έχει με τον πρώτο ψευτογιατρό με τα δεκάδες θύματα , τον Dr Kontos είναι ότι η βάση και των δύο είναι στην περιοχή των Καλυβίων και μάλιστα σε κοντινή απόσταση.

Το ερώτημα είναι, γνωρίζονται μεταξύ τους;

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η βουλευτής Πιερίας Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα με το διοικητή του Γ’ Λιμενικού Τμήματος Κατερίνης και τον Πρόεδρο της Ένωσης Λιμενικών Υπαλλήλων Κεντρικής Μακεδονίας

Στο πλαίσιο των θεσμικών της συναντήσεων η βουλευτής Πιερίας Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα συναντήθηκε  με το διοικητή του Γ’ Λιμενικού Τμήματος Κατερίνης, Πλωτάρχη  κ. Αδαμίδη και τον Πρόεδρο της Ένωσης Λιμενικών Υπαλλήλων Κεντρικής Μακεδονίας. κ. Θοδωρή Κουστιάνη. Στη συνάντηση με τον 

WSJ: Πώς η Τουρκία κρατά ζωντανή την πολεμική μηχανή της Ρωσίας

Τουρκικές εταιρείες πραγματοποίησαν το περασμένο έτος εξαγωγές αξίας δεκάδων εκατομμυρίων δολαρίων που αφορούσαν μηχανήματα, ηλεκτρικές συσκευές, ανταλλακτικά και άλλη είδη, τα οποία η Ρωσία χρειάζεται για τον στρατό της, σύμφωνα με έρευνα, που δείχνει το πώς «τροφοδοτεί» η Μόσχα την

Φάκελος «Ακροδεξιά στην Ελλάδα» – Η απόρρητη έκθεση της Αντιτρομοκρατικής

«Η ακροδεξιά εξτρεμιστική δράση έχει περιοριστεί μετά τις συλλήψεις μελών της COMBAT 18, των Ανένταχτων Μαιάνδριων Εθνικιστών (ΑΜΕ) και την καταδίκη της Χρυσής Αυγής. Η οικονομική κρίση, το μεταναστευτικό και η πανδημία έχουν οδηγήσει στην εξάπλωση της ακροδεξιάς ιδεολογίας. Το Εθνικό Κόμμα Ελληνες του Ηλία Κασιδιάρη

Δείτε την παρέμβαση της ΕΑΑΛΣ στη Βουλή

Δείτε τη 2η συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων (Τετάρτη, 1.2.2023) για το πολυνομοσχέδιο ΥΠΕΘΑ, στη διάρκεια της οποίας οι βουλευτές-μέλη της είχαν τη δυνατότητα να έχουν ακρόαση των εξωκοινοβουλευτικών φορέων. Ανάμεσα στους φορείς που παρουσίασαν τις