Ψήφισμα για το θάνατο του Αντιπροέδρου της ΕΑΑΛΣ Υποναυάρχου ΛΣ εα Καλογείτωνος Παναγιώτη

Ψ Η Φ Ι Σ Μ ΑΤο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος συνελθόν εκτάκτως επί τω θλιβερώ αγγέλματι του θανάτου του Αντιπροέδρου της Υποναυάρχου Λ.Σ.( εα) Καλογείτωνος ΠαναγιώτηΟμοφώνως αποφασίζει τα κάτωθι :α) Να παραστεί το Διοικητικό Συμβούλιο στην εξόδιο ακολουθία.β) Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του μεταστάντος κατά το πέρας της συνεδρίασης.γ). Να κατατεθεί στέφανος στη σωρό του μεταστάντος.δ) Να διατεθεί στην μνήμη του ποσό σε μη κερδοσκοπικό ίδρυμα.ε) Να διαβιβασθούν τα συλλυπητήρια της Ένωσης προς την οικογένεια του μεταστάντος.στ) Να αναρτηθεί το παρόν στην ιστοσελίδα της ΕΑΑΛΣ και να το δημοσιευτεί στην περιοδική έκδοση της ένωσης «Λιμενικά χρονικά».Πειραιάς 20 Δεκεμβρίου 2018Για το ΔΣΟ Γενικός Γραμματέας Ο ΠρόεδροςΔημήτρης Α.Σαιτάκης Βασίλης Μανωλάκος

Γ. Ραγκούσης: Την προσφυγή στη Δικαιοσύνη εξετάζει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος για την 8μηνη καθυστέρηση ολοκλήρωσης των τακτικών μεταθέσεων 2022 στο Λιμενικό Σώμα

Στη Βουλή έφερε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Βουλευτής Β΄ Πειραιά, Γιάννης Ραγκούσης, την Ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος (Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ), αναφορικά με την αναιτιολόγητη 8μηνη καθυστέρηση ολοκλήρωσης των τακτικών μεταθέσεων 2022, τη μη τήρηση του ισχύοντος

Αλεξίπτωτο θαλάσσης: Τα μέτρα ασφαλείας και οι κανονισμοί – Ο εκπρόσωπος του υπ. Ναυτιλίας εξηγεί

Τα μέτρα που πρέπει να τηρούνται κατά τη διάρκεια ενός θαλάσσιου σπορ φέρνει στο προσκήνιο ο τραγικός θάνατος μιας 62χρονης Ελληνίδας, η οποία έκανε αλεξίπτωτο θαλάσσης στα Σύβοτα. Μιλώντας στην ΕΡΤ ο εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νίκος Κοκκάλας εξήγησε

Χαλκιδική: Θάνατος 81χρονης λουόμενης στη παραλία Διονυσίου Νέας Προποντίδας

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας από την θαλάσσια περιοχή της παραλίας Διονυσίου Νέας Προποντίδας Χαλκιδικής, μία 81χρονη γυναίκα. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε την 81χρονη στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από το

Βενιζέλος: Μεγάλο σφάλμα η θέση του πρωθυπουργού ότι η παρακολούθηση ήταν τυπικά νόμιμη

Για «σφάλμα» έκανε λόγο ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναφερόμενος στη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, με την οποία ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε «νόμιμη» την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη. Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε την ανάγκη «να κινηθούν αμέσως τα αρμόδια όργανα της ποινικής δικαιοσύνης». Η