Σαμοθράκη: Επεισόδια και καμένο περιπολικό του Λιμενικού σε πορεία αναρχικών

Επεισόδια προκάλεσε ομάδα νεαρών αναρχικών στην Σαμοθράκη πριν λίγη ώρα καίγοντας μάλιστα με βόμβα μολότοφ ένα περιπολικό του Λιμενικού.

 

 

Όλα ξεκίνησαν όταν περίπου 300 άτομα  συγκεντρώθηκαν στο νησί και διαμαρτυρήθηκαν με πορεία γιατί απαγορεύθηκε η διεξαγωγή φεστιβάλ το οποίο χωρίς καμία άδεια ήθελαν να διοργανώσουν. Οι κάτοικοι αντεδρασαν έντονα με αποτέλεσμα να απαγορευθεί διεξαγωγή του.

Στην πορεία διαμαρτυρίας μπροστά στο Λιμενικό κάποια άτομα.εαπασαν το τζαμί περιπολικού και πέταξαν μέσα μολότοφ προκαλώντας πυρκαγιά που έσβησε η Πυροσβεστική η οποία βρισκόταν στο σημείο.

Η κατάσταση… μυρίζει.μπαρούτι, οι κάτοικοι αγανακτισμένοι από όσα συμβαίνουν χρόνια τώρα από συγκεκριμένη ομάδα νεαρών που ασύδοτα να κάνει ότι θέλει έχουν εξαγριωθεί, ενώ οι αναρχικοί κατευθύνθηκαν προς τα Θερμά.

Με σκάφος του λιμενικού μεταφέρονται εκτάκτως αυτή τη στιγμή από την Αλεξανδρούπολη στη Σαμοθράκη αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, λόγω των σοβαρών επεισοδίων που προκάλεσαν αναρχικοί καίγοντας περιπολικό του λιμενικού κατά τη διάρκεια πορείας διαμαρτυρίας.

Όπως βλέπετε στις αποκλειστικές φωτογραφίες του evros-news.gr το περιπολικό μέσα στο οποίο πέταξαν βόμβες μολότοφ κάποιοι νεαροί αναρχικοί, επειδή τους απαγόρευσαν την διοργάνωση εκδήλωσης χωρίς άδεια και χωρίς ουδείς να γνωρίζει τι ακριβώς θα γίνει σε αυτήν υπέστη σοβαρές ζημιές.

Η Πυροσβεστική που όχημά της βρισκόταν εκεί κοντά επενέβη και έσβησε την φωτιά αποτρέποντας την ολοκληρωτική καταστροφή του περιπολικού.

Η κατάσταση στο νησί είναι έκρυθμη, οι κάτοικοι είναι εξαγριωμένοι αφού η υπομονή τους μέχρι τώρα έχει εξαντληθεί από την παρουσία μιας μερίδας ασύδοτων αναρχικών που πιστεύουν ότι μπορούν ανεξέλεγκτα να κάνουν ότι θέλουν στο νησί και ιδιαίτερα στην περιοχή των Θέρμων.

Πηγή 

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού: Υποτροφίες για 40 σπουδαστές από την Κύπρο στην Ελλάδα

Το Υφυπουργείο Ναυτιλίας της Κύπρου γνωστοποίησε ότι η Ελληνική Κυβέρνηση θα παραχωρήσει μέχρι σαράντα (40) θέσεις για φοίτηση Κυπρίων (άρρενες και θήλυς) στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (Πλοιάρχων και Μηχανικών) Ελλάδας. Οι ενδιαφερόμενοι/ες πρέπει να είναι Κύπριοι και ο ένας τουλάχιστον από τους γονείς τους

ΕΥΠ σε υπουργούς: «Προσέχετε τι λέτε στα κινητά σας!»

Το σήμα από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ) την περασμένη εβδομάδα με αποδέκτες κυβερνητικά στελέχη και κορυφαίους κρατικούς αξιωματούχους, ήταν όσο πιο σαφές μπορούσε και μένει πλέον να διευκρινιστεί τι ήταν αυτό που οδήγησε την Υπηρεσία να ενημερώσει με επείγον

Frontex: Στο «μικροσκόπιο» του Ε. Κοινοβουλίου οι δράσεις του

Από ανάρτηση του Εκτελεστικού Διευθυντή Frontex προκύπτει η συμμετοχή του στις εργασίες ειδικής μόνιμης ομάδας διερεύνησης (Frontex Scrutiny Working Group – FSWG) της Επιτροπής LIBE του Ε. Κοινοβουλίου, χτες 4/12/2023 στις Βρυξέλλες. Επισημαίνεται ότι, τον Ιανουάριο 2021, η Επιτροπή LIBE

Γιατί εμμένει η ΕΑΑΣ στη διάλυση των Μετοχικών Ταμείων Ναυτικού & Αεροπορίας;

Έκπληκτοι οι μερισματούχοι του Πολεμικού Ναυτικού (και του Λιμενικού Σώματος) και της  Αεροπορίας παρατηρούν την έντονη παρασκηνιακή προσπάθεια και χωρίς ουσιαστικά επιχειρήματα της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ), να μεταβάλει τους ιδρυτικούς νόμους για την αυτοτέλεια των Μετοχικών Ταμείων Στρατού –

Μετάβαση στο περιεχόμενο