Σημαντική Ενημέρωση Τράπεζας Πειραιώς για την Πιστωτική Mastercard των Ενόπλων Δυνάμεων

Η Τράπεζα Πειραιώς ανακοινώνει:

“Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η συνεργασία της Τράπεζας Πειραιώς με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, στο πλαίσιο της οποίας έχει εκδοθεί η πιστωτική σας κάρτα, ανανεώθηκε και αντικαταστάθηκε με νέους όρους, με ημερομηνία ισχύος την 13η Απριλίου 2023. Με τη νέα συμφωνία η Τράπεζα Πειραιώς θα συνεχίσει να σας προσφέρει μοναδικά προνόμια.

Το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης χρήσης των κατόχων της πιστωτικής κάρτας Mastercard® των Ενόπλων Δυνάμεων πλέον θα σας προσφέρει:

0,5% επιστροφή επί του ποσού των μηνιαίων συναλλαγών που πραγματοποιούνται με την κάρτα σας, με μέγιστο επιστρεφόμενο ποσό €30 ανά μηνιαίο λογαριασμό, και θα εφαρμοστεί σε συναλλαγές εφάπαξ και συναλλαγές σε δόσεις, που θα εκκαθαριστούν από την Τράπεζα μετά την ανωτέρω ημερομηνία.

Παράλληλα, τροποποιούνται τα επιτόκια αγορών και ανάληψης μετρητών της πιστωτικής κάρτας Mastercard® των Ενόπλων Δυνάμεων και, συνεπώς, όσες συναλλαγές εφάπαξ και συναλλαγές σε δόσεις εκκαθαρίζονται μετά την ανωτέρω ημερομηνία, θα εκτοκίζονται με τα νέα συμφωνηθέντα επιτόκια. Παύει να είναι σε ισχύ η έκπτωση στο επιτόκιο αγορών κατά 1 μονάδα για ενήμερους πελάτες. Τυχόν υπόλοιπα που έχουν δημιουργηθεί μέχρι και την ως άνω ημερομηνία θα συνεχίσουν να εκτοκίζονται με τους υφιστάμενους όρους μέχρι την πλήρη αποπληρωμή τους.
Κατά τα λοιπά θα ισχύουν οι όροι ως έχουν συμφωνηθεί. Το πιστωτικό όριο της κάρτας σας παραμένει το μέχρι σήμερα ισχύον. Η ετήσια συνδρομή κύριων και πρόσθετων καρτών παραμένει δωρεάν.
Οι ανωτέρω μεταβολές αναφέρονται αναλυτικά στους τροποποιημένους όρους σύμβασης της πιστωτικής κάρτας Mastercard® των Ενόπλων Δυνάμεων και στους όρους συμμετοχής του Προγράμματος Επιβράβευσης Χρήσης των κατόχων της εν λόγω κάρτας.

Σύμφωνα με τον όρο 16 των υφιστάμενων όρων χορήγησης της κάρτας σας, εάν δεν αποδέχεστε τους νέους όρους, έχετε το δικαίωμα να καταγγείλετε εγγράφως στην Τράπεζα τη σύμβασή σας, εντός προθεσμίας εξήντα (60) ημερών από τη λήψη της παρούσας ενημερωτικής επιστολής. Σε διαφορετική περίπτωση τεκμαίρεται η αποδοχή των νέων όρων.

Στην περίπτωση έγγραφης καταγγελίας σας, παύει το δικαίωμα χρήσης της κάρτας σας, η εξόφληση δε του χρεωστικού υπολοίπου θα γίνεται με τους όρους που ισχύουν μέχρι σήμερα.

Για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνιση ή πληροφορία μπορείτε να καλέσετε στο 210 3288000.”

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πετρέλαιο: Η Ισπανία ζητά πιο αυστηρούς κανόνες στη μεταφορά ρωσικού αργού

Σε εκκλήσεις στον Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό (ΙΜΟ) προχώρησε η Ισπανία ζητώντας να μπει ένας έλεγχος στη μεταφορά ρωσικού πετρελαίου από πλοίο σε πλοίο για να αποφευχθεί κάποια περιβαλλοντική καταστροφή. Παράλληλα η Ισπανία ανακοίνωσε ότι θα επιδιώξει να αυστηροποιήσει τους κανόνες της σχετικά

Το Ναυτικό Απομαχικό Ταμείο σε Νέα Πορεία

Η αλλαγή πλεύσης του Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου, του αρχαιότερου ασφαλιστικού φορέα της Ελλάδας, και τα αποτελέσματα της προσπάθειας εκσυγχρονισμού του, που οδήγησαν στο να γίνει ο πρώτος φορέας χωρίς ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις, έχοντας μηδενίσει τις χιλιάδες εκκρεμότητες στις απονομές κύριων και επικουρικών συντάξεων και εφάπαξ,

Αυτές είναι οι αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα που ψηφίζει σήμερα η Βουλή – Δείτε τις ρυθμίσεις κατά άρθρο

Σειρά αλλαγών στον Ποινικό Κώδικα ψηφίζονται σήμερα στη Βουλή στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Ανάπτυξης που εισήχθη στη Ολομέλεια. Οι ρυθμίσεις αυτές αφορούν κυρίως σε ζητήματα που σχετίζονται με την πρόσβαση στη Δικαιοσύνη των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, αναβάθμιση του τιμωρητικού πλαισίου για σιδηροδρομικά

10 νεκροί από πυρκαγιά σε επιβατικό πλοίο στις Φιλιππίνες

Δέκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 230 διασώθηκαν όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε επιβατικό πλοίο στα ανοικτά των ακτών της επαρχίας Μπασίλαν των Φιλιππίνων χθες το βράδυ, ανακοίνωσε αξιωματικός της ακτοφυλακής του αρχιπελάγους. Άλλοι εννέα άνθρωποι τραυματίστηκαν εξαιτίας της

Μετάβαση στο περιεχόμενο