Σοκ με τον Τρύφωνα Αλεξιάδη στη Βουλή: «Δεν αισθάνομαι καλά» – «Φωνάξτε γιατρό» – Κατέβηκε από το βήμα υποβασταζόμενος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ! (Βίντεο)

Αδιαθεσία αισθάνθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφωνας Αλεξιάδης, την ώρα που βρισκόταν στο βήμα της Βουλής. «Συγγνώμη κύριε πρόεδρε, πρέπει να διακόψω γιατί δεν αισθάνομαι καλά, θα συνεχίσω κάποια άλλη στιγμή», είπε ο βουλευτής και αποχώρησε.

Ο κ. Αλεξιάδης συνοδεύτηκε στη συνέχεια μέχρι το ιατρείο της Βουλής.

Το βεβαρημένο ιστορικό υγείας τον ανάγκασε να αποχωρήσει υποβασταζόμενος

Υπό το φόβο του βεβαρημένου ιστορικού υγείας επέλεξε να κατέβει από το βήμα ο Τρύφωνας Αλεξιάδης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, όταν άρχισε να μην αισθάνεται καλά.

Δεν κατέρρευσε, με το που αισθάνθηκε ζάλη επέλεξα να ζητήσει να διακόψει την ομιλία του και υποβασταζόμενος οδηγήθηκε στο ιατρείο του Κοινοβουλίου που βρίσκεται μόλις 20 μέτρα από την αίθουσα της Ολομέλειας.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Αλεξιάδης είχε καταρρεύσει κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στις 21 Ιανουαρίου 2020. Τότε είχε λιποθυμήσει, με τον Παύλο Πολάκη να σπεύδει να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες μέχρι να έρθει ο τότε γιατρός της Βουλής, ο αείμνηστος Γιάννης Μητρόπουλος. Λίγο πριν τις πέντε το απόγευμα διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» και καθώς από τις πρώτες εξετάσεις δεν έβγαινε κάποιο συμπέρασμα, υποβλήθηκε σε αξονική και μαγνητική τομογραφία. Εκεί διαπιστώθηκε ότι υπήρχε όγκος στο εγκέφαλο, ο οποίος και αφαιρέθηκε με χειρουργική επέμβαση.

Δέκα ημέρες αργότερα έλαβε εξιτήριο, γράφοντας χαρακτηριστικά ο ίδιος στο Facebook: «Το εξιτήριο που μου χορηγήθηκε σήμερα από τη Νευροχειρουργική Κλινική του Γ.Ν.Α. Γεννηματάς, έκλεισε έναν κύκλο νοσηλείας και θεραπειών. Ήταν μια σημαντική περίοδος στη ζωή μου και θέλω να ευχαριστήσω για την συνεισφορά τους τον διοικητή και την αναπληρώτρια διοικήτρια, το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό καθώς και κάθε εργαζόμενο του νοσοκομείου σε κάθε θέση ευθύνης. Σε δύσκολες ώρες αγωνίας και πόνου, το χαμόγελο, η ευγένεια και η συνεχής προσφορά τους, ήταν το καλύτερο φάρμακο. Εύχομαι να έχουν πάντα τη δύναμη και όλα τα αναγκαία μέσα για να εκπληρώνουν το σημαντικό τους έργο στον τομέα της Δημόσιας Υγείας».

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναφορά του βουλευτή Αργολίδας Α. Πουλά για την αναβάθμιση του Α΄ Λιμενικού Τμήματος Πορτοχελίου

Την αναβάθμιση του Α’ Λιμενικού Τμήματος Πορτοχελίου ζητά ο βουλευτής Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Πουλάς με αναφορά που κατέθεσε στη Βουλή προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της αναφοράς: ΑΝΑΦΟΡΑ Προς τον

Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. Η “προσωρινή” μεταστέγαση της ΜΥΑ/ΛΣ ενέχει πολλούς κινδύνους

Επιστολή ποεπλσ στον Αρχηγό ΛΣ Προς: Αρχηγό Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχο ΛΣ Γεώργιο Αλεξανδράκη Κοιν.: Υπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη Θέμα: “Μεταστέγαση ΜΥΑ/ΛΣ στις κτιριακές εγκαταστάσεις Παγόδας Πειραιά” κ. Αρχηγέ, Η Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών Λιμενικού Σώματος αποτελεί μία υπηρεσία, η οποία

Γράφει ο Ανθυπ/στης ΛΣ Λάλας Π. : Ιταλικές εκλογές 2022 – Η αγωνία της Ευρώπης για το μέλλον της

Γράφει ο ΛΑΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΘΥΠΑΣΠΙΣΤΗΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ   ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ  Σήμερα Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, από τις 8:00 το πρωί ώρα Ελλάδας, έχουν ανοίξει οι κάλπες για τις ίσως πιο κρίσιμες εκλογές των τελευταίων χρόνων

Έρευνες από βατραχανθρώπους του Λιμενικού στη λίμνη Κρεμαστών για την 48χρονη αγνοούμενη

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Λιμενικό με εντολή του Αρχηγού ΛΣ Αντιναυάρχου κ. Γιώργου Αλεξανδράκη διατέθηκε κλιμάκιο Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. για παροχή συνδρομής στις έρευνες που διεξάγονται προς εντοπισμό 48χρονης αγνοούμενης στη Λίμνη Κρεμαστών Δήμου Αγράφων. Πρόκειται για τετραμελές