Σουσάκι Κορινθίας: Εντοπίστηκε νεκρός ο 75χρονος που αγνοούνταν από το μεσημέρι

Νεκρός εντοπίστηκε πριν από λίγο στην θαλάσσια περιοχή στην Αλμυρή Κορινθίας ο 75χρονος άνδρα τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από το μεσημέρι.

Ο άτυχος άνδρας είχε πάει για μπάνιο στις 12:00 το μεσημέρι στην θαλάσσια περιοχή στο Σουσάκι Κορινθίας και λίγη ώρα μετά χάθηκαν τα ίχνη του.

Για την εξαφάνιση του ηλικιωμένου ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Κορίνθου και το Λιμεναρχείο Αγίων Θεοδώρων και ξεκίνησε μεγάλη έρευνα για τον εντοπισμό του.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό του συμμετείχαν το Λιμεναρχείο Κορίνθου, το Λιμεναρχείο Αγίων Θεοδώρων, το Λιμεναρχείο Iσθμίων, ένας δύτη από την Κόρινθο, σκάφη της εταιρείας Motor oil, της Διώρυγας Κορίνθου, αλλά και ιδιωτικά σκάφη της περιοχής.

 

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο «μικροσκόπιο» της Ε.Ε. ελληνική ναυτιλία και Μόσχα

Νέα προβλήματα στην ελληνική ναυτιλία -και ειδικά στις εταιρίες που πρωταγωνιστούν στη μεταφορά ρωσικού πετρελαίου προς τρίτες χώρες- θα προκαλέσει το 12ο «πακέτο» κυρώσεων της Ε.Ε. κατά της Μόσχας το οποίο προγραμματίζεται να υιοθετηθεί στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο της 14ης-15ης Δεκεμβρίου.

«Η Ελλάδα να είναι παρούσα στην Ερυθρά θάλασσα»

Μετατροπή-επιμέλεια κειμένου: «ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ» H Ερυθρά Θάλασσα, μήκους 1.400 ναυτικών μιλίων από το Σουέζ μέχρι τον πορθμό του Μπαμπ ελ Μαντέμπ, είναι καίριας σημασίας θαλάσσια λεωφόρος, από εμπορική και ενεργειακή άποψη για την Ευρώπη και την Ασία. Τη σημασία της

Προειδοποίηση ασφαλείας για τα εμπορικά πλοία

Μετατροπή-επιμέλεια κειμένου: «ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ» Η διεθνής ναυτιλία ζητά περισσότερη στρατιωτική προστασία στις θαλάσσιες διαδρομές στη Μέση Ανατολή μετά τις επιθέσεις των ανταρτών που υποστηρίζονται από το Ιράν στην Ερυθρά Θάλασσα, οι οποίες προκάλεσαν φόβους για νέες διαταραχές στο παγκόσμιο εμπόριο, συμπεριλαμβανομένου του ενεργειακού εφοδιασμού. Η ανησυχία

Εντός Δεκεμβρίου ξεκινά η επέκταση του φράχτη μήκους 35 χλμ. στον Έβρο

Εντός του Δεκεμβρίου θα αρχίσει να υψώνεται σταδιακά ο νέος φράχτης, μήκους 35 χλμ. στον Έβρο. Την ίδια ώρα που οι περιπολίες στα χερσαία ελληνοτουρκικά σύνορα συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, παρά το γεγονός ότι έχουν μειωθεί σημαντικά οι μεταναστευτικές ροές

Μετάβαση στο περιεχόμενο