Στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου ο Υφυπουργος Ναυτιλίας κ. Γιάννης Παππάς(φωτο)

Με στελέχη του Λιμενικού συναντήθηκε στη Ρόδο ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννης Παππάς, προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα αλλά και το έργο της υπηρεσίας. Σε ανακοίνωσή του που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Παππάς αναφέρει τα εξής:
“Στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου σήμερα, συνάντησα τα στελέχη του Λιμενικού μας και τα πληρώματα σκαφών που καθημερινά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για τη διαφύλαξη των συνόρων και την προστασία της ανθρώπινης ζωής.
Συζήτησα μαζί τους για τα ζητήματα που αντιμετωπίζει η υπηρεσία καθώς και για το έργο και την αποστολή του Σώματος σε ό,τι αφορά τα νησιά μας.
Ευχαρίστησα όλες τις γυναίκες και τους άνδρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου, για την άρτια εκτέλεση των καθηκόντων τους, που είχε ως αποτέλεσμα την επιτυχή έκβαση της μεγαλύτερης επιχείρησης εκκένωσης, που έχει διενεργηθεί από θαλάσσης στη χώρα, κατά τη διάρκεια των καταστροφικών πυρκαγιών στη Ρόδο.
Είναι αξιοσημείωτη η συμμετοχή όλης της δύναμης του Λιμεναρχείου, σε συνεργασία με τα 58 ημερόπλοια και ιδιωτικά σκάφη, στην επιχείρηση εκκένωσης.
Ευχαρίστησα τους επιχειρηματίες για τη διάθεση των σκαφών στην επιχείρηση και μετέφερα την επιθυμία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Miltiadis Varvitsiotis και του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος, Αντιναυάρχου Λ.Σ Γιώργου Αλεξανδράκη, για συνάντηση μαζί τους στο κοντινό μέλλον.”
Μπορεί να είναι εικόνα 14 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 15 άτομα και γάμος
Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, το Οβάλ Γραφείο και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, πλεούμενο και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πετώντας πάνω από την Καλαμάτα

Μετάφραση-απόδοση στα ελληνικά: «ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ» Στο αμέτρητο πλήθος των εταιρειών παγκοσμίως, λίγες είναι εκείνες που μπορούν να καυχηθούν ότι ίδρυσαν μια πλήρως λειτουργική σχολή πιλότων σε ξένη επικράτεια και που την είδαν να διαπρέπει μέσα σε ελάχιστους μήνες. Το αξιοθαύμαστο

Το άγνωστο «στρατηγείο» μη επανδρωμένων αεροσκαφών – ΦΩΤΟ

Τροποποιήθηκε και διαμορφώθηκε εξ ολοκλήρου κατόπιν πρωτοβουλίας και προσωπικής εργασίας της 4μελούς ομάδας σ’ ένα υπερσύγχρονο «στρατηγείο» μεταφοράς πτητικών μέσων (drones) και απαραίτητου εξοπλισμού. Μπορεί να λειτουργήσει ως Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων στον τόπο των συμβάντων, καθώς οι εκάστοτε επικεφαλής, ευρισκόμενοι σε

Η καταραμένη μέρα των ναυτικών: πάνω από 3000 νεκροί σε τέσσερα ναυάγια που έγιναν σαν σήμερα – το ένα στο Αιγαίο

Κι αν η 26η Σεπτεμβρίου, μια μέρα σαν σήμερα δηλαδή, δεν είναι καταραμένη μέρα για τους ναυτικούς, τότε ποια είναι; Περισσότεροι από 3000 νεκροί σε τέσσερα ναυάγια που έγιναν σαν σήμερα – τα δύο πλοία ελληνικά και το ένα μάλιστα βυθίστηκε στο Αιγαίο! Σεπτέμβριος 2000:

Το πολύνεκρο ναυάγιο του «Εξπρές Σάμινα»

Το πολύνεκρο ναυάγιο του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου «Εξπρές Σάμινα» ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη μεταπολεμική ναυτική τραγωδία, που έπληξε την ελληνική ακτοπλοΐα. Είχε προηγηθεί εκείνη του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου «Ηράκλειο» στη Φαλκονέρα, στις 8 Δεκεμβρίου 1966, με τους 224 νεκρούς. Το ναυάγιο σημειώθηκε στις 22:15 της 26ης

Μετάβαση στο περιεχόμενο