Στους κορυφαίους προορισμούς ζήτησης κρουαζιέρας η Ελλάδα

Ανάμεσα στους φθινοπωρινούς προορισμούς με τη μεγαλύτερη ζήτηση κρουαζιέρας, είναι και η Ελλάδα

Η κρουαζιέρα συνεχίζει να ανακάμπτει με μεγάλο τρόπο καθώς φτάνουμε στο τελευταίο τρίτο του 2022. Πολλές γραμμές έχουν διευκολύνει τα πρωτόκολλα COVID-19 για να την κάνουν πιο προσιτή και ευκολότερη αυτό το φθινόπωρο.

Ενώ ο κλάδος συνεχίζει την επιστροφή του, η μηνιαία έκθεση CruiseTrends για τον Σεπτέμβριο της CruiseCompete.com αποκαλύπτει τις τάσεις που τροφοδοτούν την αναζωπύρωση του.

Συγκεκριμένα αποκαλύπτει τις γραμμές κρουαζιέρας, τα πλοία, τους προορισμούς, τα λιμάνια, τις καμπίνες και τα δρομολόγια που αναζητούν οι ταξιδιώτες αυτό το φθινόπωρο.

Ανάμεσα στους φθινοπωρινούς προορισμούς με τη μεγαλύτερη ζήτηση κρουαζιέρας, είναι και η Ελλάδα.

Ποιες είναι οι τάσεις στην κρουαζιέρα αυτό το φθινόπωρο

Οι πιο δημοφιλείς γραμμές κρουαζιέρας

Η Royal Caribbean International συνεχίζει να είναι η πιο περιζήτητη premium σειρά κρουαζιέρας, ακολουθούμενη από την Celebrity Cruises και τη Norwegian Cruise Line.

Στον τομέα της πολυτελείας, η Oceania Cruises βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τις πιο δημοφιλείς γραμμές κρουαζιέρας, ξεπερνώντας τις Cunard Line και Azamara.

Η American Cruise Lines είναι η κορυφαία εταιρεία κρουαζιέρας στο ποτάμι. Οι American Queen Voyages και Viking River Cruises συμπληρώνουν τις τρεις κορυφαίες γραμμές κρουαζιέρας στον ποταμό.

Αναλυτικά το θέμα στο tornosnews.gr

Πηγή: tornosnews.gr

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μ. Βαρβιτσιώτης: Ο σεισμός στην Τουρκία δείχνει την ανάγκη οι γείτονες να δίνουν ο ένας χείρα βοηθείας στον άλλον

Τα συλλυπητήρια της Ελλάδας για την απώλεια ζωών από τον σεισμό στην Τουρκία εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, προσερχόμενος στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων στις Βρυξέλλες, επισημαίνοντας ότι «επαναφέρει τελικά στο προσκήνιο την ανάγκη οι γείτονες ο ένας να

Υποψήφιοι του ΚΚΕ από τον χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας

Το ΚΚΕ ανακοίνωσε, σε εκδήλωση του Τμήματος της ΚΕ του Κόμματος για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας που πραγματοποιήθηκε χτες, τις υποψηφιότητες για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές από τον συγκεκριμένο χώρο. Οι υποψήφιοι είναι: –Γιάννης Αγγέλου, συνταγματάρχης ε.α, υποψήφιος στα Δωδεκάνησα.

«Ever Acme»: Το πέρασμα του γιγαντιαίου containership από τη Διώρυγα του Σουέζ [Video]

Το παρθενικό του ταξίδι σε έναν από τους σημαντικότερους διεθνείς κόμβους θαλάσσιων μεταφορών πραγματοποίησε το γιγαντιαίο πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων «Ever Acme», τραβώντας πάνω του όλα τα βλέμματα. Το «Ever Acme» παραδόθηκε τον περασμένο μήνα από την κινεζική ναυπηγική εταιρεία Hudong-Zhonghua

Οκτώ επενδυτικά σχήματα για την αξιοποίηση του Οργανισμού Λιμένος Βόλου Α.Ε.

Οκτώ επενδυτικά σχήματα υπέβαλαν στις 3/2/2023 στο ΤΑΙΠΕΔ φακέλους εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την αξιοποίηση του Οργανισμού Λιμένος Βόλου Α.Ε., μέσω πώλησης πλειοψηφικού ποσοστού συμμετοχής τουλάχιστον 67% του μετοχικού κεφαλαίου του Οργανισμού. Τα επενδυτικά σχήματα είναι τα εξής (με αλφαβητική σειρά):