Στους κορυφαίους προορισμούς ζήτησης κρουαζιέρας η Ελλάδα

Ανάμεσα στους φθινοπωρινούς προορισμούς με τη μεγαλύτερη ζήτηση κρουαζιέρας, είναι και η Ελλάδα

Η κρουαζιέρα συνεχίζει να ανακάμπτει με μεγάλο τρόπο καθώς φτάνουμε στο τελευταίο τρίτο του 2022. Πολλές γραμμές έχουν διευκολύνει τα πρωτόκολλα COVID-19 για να την κάνουν πιο προσιτή και ευκολότερη αυτό το φθινόπωρο.

Ενώ ο κλάδος συνεχίζει την επιστροφή του, η μηνιαία έκθεση CruiseTrends για τον Σεπτέμβριο της CruiseCompete.com αποκαλύπτει τις τάσεις που τροφοδοτούν την αναζωπύρωση του.

Συγκεκριμένα αποκαλύπτει τις γραμμές κρουαζιέρας, τα πλοία, τους προορισμούς, τα λιμάνια, τις καμπίνες και τα δρομολόγια που αναζητούν οι ταξιδιώτες αυτό το φθινόπωρο.

Ανάμεσα στους φθινοπωρινούς προορισμούς με τη μεγαλύτερη ζήτηση κρουαζιέρας, είναι και η Ελλάδα.

Ποιες είναι οι τάσεις στην κρουαζιέρα αυτό το φθινόπωρο

Οι πιο δημοφιλείς γραμμές κρουαζιέρας

Η Royal Caribbean International συνεχίζει να είναι η πιο περιζήτητη premium σειρά κρουαζιέρας, ακολουθούμενη από την Celebrity Cruises και τη Norwegian Cruise Line.

Στον τομέα της πολυτελείας, η Oceania Cruises βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τις πιο δημοφιλείς γραμμές κρουαζιέρας, ξεπερνώντας τις Cunard Line και Azamara.

Η American Cruise Lines είναι η κορυφαία εταιρεία κρουαζιέρας στο ποτάμι. Οι American Queen Voyages και Viking River Cruises συμπληρώνουν τις τρεις κορυφαίες γραμμές κρουαζιέρας στον ποταμό.

Αναλυτικά το θέμα στο tornosnews.gr

Πηγή: tornosnews.gr

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξαίρεση της εμφάνισης Λιμενικών ως μάρτυρες κατά την ακροαματική διαδικασία της δίκης

Η Π.Ο.Λ. παρακολουθώντας το νομοθετικό έργο της Βουλής των Ελλήνων ενημερώνει τα στελέχη ΛΣ. “Σήμερα 23-02-2024 ψηφίστηκε το νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης στο οποίο περιλαμβάνεται ρύθμιση  για την εξαίρεση της εμφάνισης μαρτύρων αστυνομικών και λοιπών προανακριτικών υπαλλήλων, δηλ. στελεχών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ,  κατά

Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά «Σαν να μην πέρασε μια μέρα»

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών για ακόμη μια φορά επισκέφτηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά την υπηρεσία που στελεχώνει το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας μας. Συνεπής στο ραντεβού της η Π.Ο.Λ. κατόπιν αιτήματος και της Πρωτοβάθμιας Ένωσης Λιμενικών Αρχών Αττικής και Κορίνθου

Tο μοναδικό σούπερ γιοτ στον κόσμο από χρυσό 24 καρατίων

To μήκους 41,4 μέτρων AK Royalty λάμπει κάτω από τον αραβικό ήλιο του Ντουμπάι και είναι διαθέσιμο προς ναύλωση για 112.000 ευρώ την εβδομάδα. Οταν ήρθε η ώρα να αγοράσει το γιοτ των ονείρων του ο Aaron Fidler, ήξερε ακριβώς

Ελβετία: Τα μετρητά παραμένουν δημοφιλή παρά την αύξηση της χρήσης εφαρμογών πληρωμών στα κινητά

Η Ελβετία εξακολουθεί να είναι ερωτευμένη με τα χαρτονομίσματα και τα κέρματα, σύμφωνα με έρευνα της κεντρικής τράπεζας που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, παρά την ανάπτυξη των εφαρμογών πληρωμών μέσω κινητών τηλεφώνων και των προβλέψεων για μια κοινωνία χωρίς μετρητά.

Μετάβαση στο περιεχόμενο